reklama

Mamy majowe 2009

reklama
LILIAN to wielkie nieszczecie najglebsze wyrazy wspolczucia....tak mi przykro z powodu Patrysi,wiemy wszystkie ze jest Ci ciezko ale trzymaj sie kobieto dla Roksanki i reszty rodziny.... Sercem wszystkie jestesmy z Wami .

Liliann -tak bardzo bardzo mi przykro...Wiem jak bardzo czekalas z utesknieniem na swoje dziewczynki, a teraz jednej nie ma... to musi byc ogromny bol, ale jak sama piszesz moze tak jest lepiej dla malej Patrysi, teraz nie cierpii i nigdy juz nie bedzie...Nawet nie wiem co pisac...brak mi slow....
Z calego serca zycze ci.duzo duzo sily, nadzieji, wiary.. dla maluskiej Roksanki, ktora teraz cie bardzo potrzebuje... Trzymaj sie kochana......

liliann- lzy mi plyna po policzkach...nie widze klawiatury... nie wiem co pisac... strasznie mi przykro...moje najszczersze kondolencje... Patrysi jest juz dobrze aniolek jest szczesliwy i spokojny... ale Rokxana jest wiec istnieje szansa ze ona bedzie z wami...bede sie za to modlic z calego serduszka...

okruszku- dziekuje za info..o liliann...ucaluj ja odemnie... i dla ciebie tez ogromny buziak za wytrwalosc...

images
.........dla Patrysi..........

Lilian tak mi przykro...

LILIann kochana- lacze sie z Toba w bolu! Mam tylko nadzieje ze teraz Patrycja bedzie czuwac nad swoja siostrzyczka i nie pozwoli aby cos zlego jej sie stalo:no::no:. Postaraj sie byc silna- wiem ze to brzmi pewnie banalnie ale, teraz sily Ci sa potrzebne - dla twoich dziewczynek i meza. Mysle o Tobie caly czas- bo sama nosze w brzuszku dwie dziewczynki!

Liliann - przyłanczam się z gorącą modlitwą za Twego aniołka,za Roksanke, Ciebie i cała Twoją Rodzine.Aby Dobry Bóg zesłal na Was łaske zrozumienia i wytrwania w bólu w którym się z Wami łącze ....szczerze współczuje

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry