reklama

Mamy majowe 2009

mi moj tesc kupil i juz dwa zjadlam i wam powiem ze wlasnie nabieram ochoty na trzeciego. Nina ja zamowilam kilka kaftaniki body pajacyki lapki skarpetki iczapeczki na wyprawke do szpitala i powiem ci ze sa lepsze niz na zdjeciu chodzi o okolorystyke.
no i jeszcze kilka innych rzeczy. np komplet do wozka tez oki.

reklama
a ja wam powiem ze mi moj maz ( z racji tego ze porod byl niespodziewanie) kupil majtki bawelniane wiekszy rozmiar i bylo oki. i uzywalam podpasek tych ekstra chlonnych. i bylo mi wygodnie.

Akunia fajnie, że ten sprzedawca ma dużo różnych rzeczy. Po porodzie, bielizna, kosmetyki dla dzieci można więcej na raz kupić, a skoro piszesz, że ładne to tez sie skuszę na wieksze zakupy. Bardzo spodobala mi się bielizna do karmienia.
A pączki już dzisiaj 2 zjadlam i faworki- pękne :)

ostatnio uslyszalm od mojego meza ze te majtki jednorazowe to sa antygwalty hahaha, fajne okreslenie ale ja i tak je mam zamiar uzywac po porodzie no i podklady!

Bozie ale piszecie...nie moge za wami nadążyć ;-) poszłąm tylko film obejrzeć i już tyle stron mam do nadrobienia :szok: :szok:

a ja nie mogę się jutra doczekać :tak::-):tak: przyjeżdżają koleżanki rodzice w odwiedziny i cała jedna walizka będzie tylko dla nas :-) zamówiłam sobie pare rzeczy przez allegro, do tego jeszcze teściówka poalatała po sklepach za innymi rzeczami.... och oby do juterka :-D

Akunia fajnie, że ten sprzedawca ma dużo różnych rzeczy. Po porodzie, bielizna, kosmetyki dla dzieci można więcej na raz kupić, a skoro piszesz, że ładne to tez sie skuszę na wieksze zakupy. Bardzo spodobala mi się bielizna do karmienia.
A pączki już dzisiaj 2 zjadlam i faworki- pękne :)

Bielizny nie bralam bo na razie nie wiem jaki bede miala rozmiar bo biust rosnie mi na potege, ale ciuszki dla maluszka, okrycie kapielowe, kocyki, butelki itp polecam.

A ja czekam na paczkę od mamy:-) Już się nie mogę doczekać, ale pewnie dojdzie dopiero za parę dni. Mama kupiła mi 2 rożki, kołderkę i poduszkę i dwa komplety pościeli a i sterylizator do butelek po Adim miała zapakować. W Irlandii jest mały wybór pościeli i drastyczne ceny:wściekła/y:

reklama
Ja kupilam sobie komplet poscieli z wypelnieniem i do tego na zmiane taki sam wzor gratis byl. no i dostalam drugi taki komplet w prezencie wiec mam dwa razy wypelnienie i cztery razy poszewki no i rozki dwa i ochraniacze na cale lozeczko i dwa baldachimy super. na razie lezy schowane. az sie odczekac nie moge kiedy to wszytsko rozpakuje i poukladam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry