katarzyna_s
Mamusia Weroniczki
aga - ja tez mam taki plan,zeby ok 15kg przytyc i nie wiecej,bo w pierwszej przybylo mnie 28kg i 2lata walczylam,zeby je zrzucic

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

wiec razem +30kg

Meczylam sie calutki rok i zrzucilam 24kg, wiec 6 i tak zostalo, a teraz bardzo chcialabym nie wiecej niz 10kg,choc korci mnie, by pojesc galaretki w czekoladzie

nie poddawaj sie i walcz kobitko!!!
ja tez mialam plamienia i zaraz serie badan i nastraszona jestem strasznie teraz i czekam na usg juz za tydzien
chcialabym byc tak uspokojona przez lekarza jak Ty,wiec nic sie nie boj;-)
ja tez mialam plamienia i zaraz serie badan i nastraszona jestem strasznie teraz i czekam na usg juz za tydzien
chcialabym byc tak uspokojona przez lekarza jak Ty,wiec nic sie nie boj;-)
zauwazylam,ze mam plamki na bieliznie jakos od samego rana,takie brazowe...i trwalo to caly dzien i sluz tez byl lekko brazowawy:-(na drugi dzien bylo juz ok ,ale do tego usg pokazalo tylko pechezyk,bez bobsika w srodku i beta slabo rosla i od razu nastraszyli mniie ze to ciaza pozamaciczna moze byca ile trwały te plamienia? bo u mnie są coraz gorsze, normalnie jakby miesiączki dostała![]()
ale ja czuje,ze bedzie ok i ze to po prostu wczesna ciaza byla i dlatego usg nie wyszlo,wole w to wierzyc niz sie zadreczc.Nie przejmuj sie!Bedzie dobrze i tylko w to wierz!A skoro lekarka Cie zapewnila,ze jest ok,to znaczy,ze jest