Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Jak sie dowiedzialam o jej wadze mowie lekarzowi ze duza bedzie a on ze to normalne bo teraz szybko rosnie, pozniej znowu zwolni tempo i dopiero w 9miesiacu zacznie duzo przybierac i zebym sie nie martwila...ja licze ze moja coreczka dobrnie do 3600gram( ja sie taka urodzilam ale waga nie oddawala wygladu bo bylam dluga az 57cm i chuda).Wiec kochana mysle ze nie masz problemu do niepokoju
Mysle ze bedziesz miala normalne dziecko
napewno bedzie dobrze!
no ale coz kiedy bedzie miala ochote mala wtedy wyjdzie.Ja w przyszlym tygodniu juz wszystko jej popiore i zapakuje w specjalne torby co nie przepuszczaja kurzu
chce zdarzyc przed przeprowadzka
Dzisiaj znowu cos jej kupilam jedne body z krotkim rekawkiem al'a sukienka i oczywiscie szcztoke i grzebyk do wlosow z chicco oraz nozyczki i hipcia do temperatury w wanience tez z chicco i rozowe
hehe...\
3majcie kciuki ja mam jutro wizyte o 10:15
ciekawa jestem co mi lekarz powie bo mala nadal w poprzek lezy
ale czytalam ze malenstwa moga sie obracac caly czas..wiec to mnie pociesza;-)buzki i milego wieczorku
Akunia-trzymam kciuki za Ciebie i Twoje maleństwo. Wszystko MUSI być dobrze
Zapomniałam wam sie pochwalić mojemu Oliverkowi puściło mowe i codziennie nowe słówka klepie - taka jestem Happy-bo już zaczełam sie martwić
- poczekaj jeszcze trochę i zobaczysz jak Ci napyskuje