Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a to że ta chorobą można zarazić się przez jedzenie surowego mięsa to wiem , jak również od jedzenia surowych jajek (żadne kogle-mogle, czy jajko na miękko).hihihi ciekawe czy któraś mamusia robiła sobie szczegółowe zapiski ile wydała kaski na wyprawkę :-)Może pomozecie mi drogie kolezanki i podpowiecie ile mniej wiecej moze wyniesc wyprawka dla malenstwa???;-)
nasze główki będą spokojne, a mężowie nie osiwieją 
(była dostępna na komputerku wcześnie rano, ale nie zostawiła żadnej wiadomości). Akunia daj znać jak odpalisz laptopa.... naprawdę się martwimy o ciebie :-(
!!!!!!!!
mi tak dobrze się w ciąży chodzi... nawet humorki mi nie dokazują już tak mocno jak kiedyś ;-) (czasem skurcz mnie budzi w nocy, do kibelka trzeba latać - ale w sumie w takiej ciąży jaką ja przechodzę mogłabym i rok chodzić
)

dziś wydaliśmy w Realu prawie 300 złotych z czego dla malucha poszła 100 (na pierdoły) zaznaczam
) mierzy około 40 cm . Niestety jest położony zbyt nisko i przez co wracam do kuracji No-Spą
a już myślałam o naiwna ze samo siedzenie w domku pomoże.