Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Slonkoonline - to fakt, że poród jest dużym obciążeniem dla wzroku..niestety:-(
Aga_k_m - wydaje mi się, że nie masz dużej wady..ale nie wiem o co chodzi z dnem oka? Masz z nim dodatkowy problem? Ja mam lekko ponad -2 na oba oka, ale dno oka raczej w porządku..bo pamiętam, że miałam badania i nie kojarzę nic o wadzie dna okawięc raczej nie powinno być źle i chcę poród naturalny.
Moja koleżanka jest po operacji zmniejszenia wady wzroku ale też okulista zalecił CC, potem się z tego zaczął wycofywać..uważając, że nie ma dowodów, że wada sprzed operacji się cofnie.. a skoro już ma wadę -0,5 to może rodzić naturalnie. Ale ostatecznie walczyła o CC i tak też urodziła Krzysia
. W końcu za operację oczu zapłaciła majątek, a zdrowie ma się jedno.. A nie orientujesz się od jakiej wady zalecają CC
![]()
ale w zaświadczeniu napisała " ewentualne rozwiązanie porodu przez cc", więc... zobaczymy przed porodem...a dla tych co mysla ze cc mniej boli. to oki sama cc bezbolesnie ale po cc boli jak diabli i dluzej sie dochodzi do siebie
ja nadal tkwię w poszukiwaniu i sprawdzaniu na żywca jak co się prezentuje, prowadzi, itp... Jak mi się podoba jakiś wózio - mężuś kręci łepkiem, na odwrót podobnie wygląda reakcja.. całe szczęście jest jeszcze odrobina czasu, więc... testujemy dalej ;-)
z rana obowiązkowo się melduje 
Domyslam sie ze to ten pierwszy pokarm, który jest podobno najbardziej pożywny dla dzidzi, ale zastanawiam sie czy to nie za wczesnie, bo rodzic dopiero mam za 10 tyg. i tak naprawde jeszcze pokarmu sie nie spodziewałam.