Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie mialam sily was nadrobic zreszta tak szybko zmieniacie tematy...
miala otwarte oczka i ma takie fajne pucki
Ale tak jak przeczuwalam mala jest w poprzek caly czas i lekarz powiedzial ze na 80% bede miec cesarke
:-
Chcialam zeby lekarz zrobil mi zdjecie w 3D ale malutka sie strasznie krecila i zaslaniala raczkami buzke wiec nic z tego
i to wszystko, najwazniejsze ze wszystko jest dobrze i mala jest zdrowa. Niby cesarke jak teraz robia to nie widac blizny i wogle ale jakos nie chcialam...noc nic zobaczymy.Nastepna wizyte mam 15 kwietnia.
kupilam tez laktaro reczny AVENT i 2 butelki AVET i jedna CHICCO. Generalnie tu gdzie wynajmujemy mamy wszystko zawalone pudlami rzeczami...rany juz mam dosyc chce sie przeprowadzac...ehhhh, zyje na walizakch...
i oby tak dalej!!!
... a póki co to niech tak nie skąpi 
i powiem wam dziewczynki, że coraz poważniej się zastanawiam nad powrotem do pracy ALE na 1/2 etatu .. podobno mamy do tego prawo...

a Wy czy macie już jakieś plany co po macierzyńskim? zostajecie na wychowawczym? czy wracacie do pracy?