Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ankzoc, i inne dziewczyny mające problem z zaparciami - polecam Lactulosum (syrop) 2 razy dziennie po 1 łyżce stołowej i powinno ruszyć(u mnie był to dość łagodny proces, bez jakiś bóli jak przy środkach przeczyszczających - więc naprawdę polecam
)
Wydaje mi się, ża ta cebula już coś w sobie ma, że chyba dodatkowego tłuszczu jej nie potrzeba, ale zawsze można dodać. Ja przede wszystkim ze względu na cukier staram się jak najmniej tłuszczu spożywać. Jak ktoś spróbuje to dajcie znać czy były efekty.no proszę - zawsze to jakiś sposób (chociaż ja chyba musiałabym mieć tam trochę oliwy, żeby coś mnie ruszyło...)- dzięki marzena![]()
kurcze nie wiem czy tak na czczo przełknę cebulę....
ale może jak parę dni będę systematyczna to będzie dobrze (wypijałam na czczo pół szklanki wody z dwoma łyżkami miodu.odstane przez noc) 

Domyślam się, że mało apetycznie brzmi, ale smakuje lepiej. Przynajmniej mi. Wierz mi, że normalnie to niecierpię cebuli, ale akurat to danie mi odpowiada, bo ona tam zupełnie inaczej smakuje.marzena
ciekawe ale jakoś dla mnie mało apetycznekurcze nie wiem czy tak na czczo przełknę cebulę....
ja miałam sprawdzony sposób, który wcześniej działał, ale ostatnio jakoś niebardzoale może jak parę dni będę systematyczna to będzie dobrze (wypijałam na czczo pół szklanki wody z dwoma łyżkami miodu.odstane przez noc)