reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
confi- juz juz wstawiam...

anulka- dobrze ze wszystko gra... ja tez jem Activie i nic a nic mi nie pomaga... wczesniej bylo ok a teraz nic...

akunia- trzymaj sie cieplutko... bardzo ale to bardzo mi przykro...

anula- lubie cebulke.... mniam mniam.....

joanna- ja nie znosze watrobki.... fuj fuj....

Akunia jest mi strasznie przyro z powodu tego co się stało. Mogę jedynie się domyślać jak jest Ci teraz ciężko. Jeśli tylko będziesz miała ochotę to pisz i wyżal się. Jeśli nie odpocznij od nas...
[*]
[*]
[*]
[*]

Akunia - tak jak marzena napisała jak tylko będziesz miała ochotę to pisz...bardzo mi przykro :-( trzymaj się cieplutko

Akunia Wiesz..ja później dołączyłam do majowych mam niż Ty i nie zdawałam sobie sprawy, że straciłaś swoje drugie dziecko i to w tak krótkim czasie :-(
Współczuję Ci podwójnie
[*]
[*]

Trzymaj się cieplutko
i nie poddawaj się!!!

Marzena - fajna sprawa, myślę że przetestuję na pewno :tak: choć ja nie mam problemów z wypróżnianiem, no ale przed porodem by się przydało oczyścić jelita ;-) (a powiedz mi - bo ja chyba nie doczytałam - takie danie to mam na czczo zjeść, czy po prostu wtedy jak będę miała ochotę?)

Anula - super że u ciebie się wyjaśniło :tak: przynajmniej wiesz co robić...

Krystyna - wagi naszych dzieci są zbliżone :tak: a ja ciumcia zapomniałam się zapytać jaka będzie - orientacyjna - waga przy urodzeniu :confused: no ale dzięki tobie wiem :-) będzie taki w sam raz :-D a o skurcze się nie martw - teraz to chyba każda tak ma... dużo leżeć, nie dźwigać i No-Spa pod ręką ...

Akunia - brakuje słów by opisać co się czuje, brakuje słów które by cię ukoiły .... pamiętaj że my tu jesteśmy - jeśli tylko będziesz miała ochotę coś napisać to pisz :tak: ściskam cię najmocniej jak potrafię :***

reklama
Jeśli chodzi o zaparcia, na mnie rewelacyjnie działa czarny chleb! W lutym przeprowadziłam się do mojego P. i bardzo się bałam, że będę miała właśnie problemy tego typu, bo najczęściej właśnie tak reaguje na nowe miejsca :confused2: Chlebek taki jadam na sniadanie i kolację, ok. 3 kromek na dzień i już mi to wystarcza. Chodzi mi o taki chleb, który sprzedawany jest w tych szczelnie zamkniętych foliach, nie wiem jak to wytłumaczyć :eek: I gdy jem go regularnie, nie mam żadnych problemów.
Czasami jadałam też większe ilości otrębów pszennych, ale na dłuższą mete też przestają działać ...

Do góry