marychna21
Fanka BB :)
krystyna- super, ze z małą wszystko jest ok. Uważaj na siebie. Zresztą wszystkie uważajmy :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
choć ja nie mam problemów z wypróżnianiem, no ale przed porodem by się przydało oczyścić jelita ;-) (a powiedz mi - bo ja chyba nie doczytałam - takie danie to mam na czczo zjeść, czy po prostu wtedy jak będę miała ochotę?)
przynajmniej wiesz co robić...
a ja ciumcia zapomniałam się zapytać jaka będzie - orientacyjna - waga przy urodzeniu
no ale dzięki tobie wiem :-) będzie taki w sam raz
a o skurcze się nie martw - teraz to chyba każda tak ma... dużo leżeć, nie dźwigać i No-Spa pod ręką ...
ściskam cię najmocniej jak potrafię :***
Chlebek taki jadam na sniadanie i kolację, ok. 3 kromek na dzień i już mi to wystarcza. Chodzi mi o taki chleb, który sprzedawany jest w tych szczelnie zamkniętych foliach, nie wiem jak to wytłumaczyć
I gdy jem go regularnie, nie mam żadnych problemów.