reklama

Mamy majowe 2009

reklama
trzymaj się kochana mam nadzieję że się uda i Gaba polubi butle

Powiem Wam, że przez ostatnie 3 miesiące miałam problem z akceptacją butli przez Jagódkę (zresztą pisałam o tym nie raz, i o moich walkach butelkowych).
Podjęłam tez walke z niekapkiem. A teraz Jaga pieknie pije herbatki z niekapka canpola, z kubka (kapka) Nuka kaszkę, a od niedzieli powróciła do łask butelka z TT (podalam jej mleko Nan) - także stwierdziłam, że nic na silę się nie wskora - kazde dziecko ma swoje "podejście do życia", i czas do przelamania się na różnego typu "nowości" :happy2:

Coś wkońcu musi im się spodobac - u nas sukces rozpoczął się od kubka z Nuka

Mamstud dasz rade Kochana !!! Pamiętam jak ja odstawiałam małego to też mi było ciężko ale na pewno lżej niż Tobie bo karmiłam krócej... początkowo rezygnowałam z jednego karmienia tygodniowo i cycki mnie bolały tylko kilka dni.
Ale z tymi fajkami to mnie zaskoczyłaś :wściekła/y::szok:tylko nie zaczynaj palić bo już się nie uwolnisz- przecież wiesz !!! W moim przypadku kupienie fajek zapoczątkowało powrót do nałogu niestety :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a zaczęłam też jak skończyłam karmić.
Trzymaj się!!!!

Dziewczyny, jesteście kochane, wiem, że zawsze mogę na Was liczyć...

Aga_k_m gratuluję moderowania!

malinka wiem, że fajki to bagno...ale mnie tak ciągnie! Pisałam gdzieś, że byłam w Toruniu, a Ty w jakimś Olsztynie byłaś wtedy!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry