reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy majowe 2009

Dobry wieczór Malgoss:-)

Ja się na windowsach nie znam więc Ci nie pomogę (mam maca) :sorry2:

A zaraz wraca M i .... będzie musiał posprzątać :-p Mieszkanie wygląda jak pobojowisko. Musiałam to zostawić, bo inaczej by nie uwierzył że aż tak z Lili nabałaganiłyśmy :-p

reklama
mój śpi 2 razy w ciągu dnia po 1,5-2 godziny i do 19 mu ciężko wytrzymać, jak Lili się pokłada ,ale do 19 go przetrzymuje bo by o 18 padał :sorry2:

a u nas mamy nowy rozklad dnia:sorry2:, bo Szymon budzi sie 6-7 ( a nie jak dotad 8-9) i potem spi w poludnie 11-12 ( jak z M. to nawet 13:-D) i potem ok. pol godzinki na spacerku. Mimo takiej pogody wychodze z nim codziennie, zeby sie hartowal - no chyba, ze wieje silny wiatr albo mroz siega -10, to wtedy nie. I potem juz go nie klade, jak wczesniej ok. 17, tylko wytrzymujemy do 19 i o tej godzinie jest kapany. usypia go M. i tak od godziny maly juz spi

ja też już swojego wykąpałam, dałam flaszkę, położyłam i czekam.. mam nadzieję że zaśnie...oczywiście całego mleczka nie dopił :baffled: więc będę mu musiała za godzinkę, półtorej dać reszte co zostawił...

ja też już swojego wykąpałam, dałam flaszkę, położyłam i czekam.. mam nadzieję że zaśnie...oczywiście całego mleczka nie dopił :baffled: więc będę mu musiała za godzinkę, półtorej dać reszte co zostawił...

ja daję tak zawsze po pół godzince jak mocno przyśnie , zawsze wtedy dokończy :tak:

reklama
Do góry