reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
tsarina- niektore dzieciaczki plci zenskiej tak maja ze boja sie osobnikow plci przeciwnej albo tylko wybranych hehe
moj maly za to jest maly lepcia dupcia do wszytskich by szedl..:p

roxy- trzymaj sie kochana,, jestesmy z toba,, mam nadzieje ze kuzynce sie bedzie poprawiac z dnia na dzien... mua dla nadusi od kubusia, ktora ostro daje nam nockami popalic..:/

Tsarina ja Fanka dziękuję za przepis na pieczarkową ,w najbliższym czasie wypróbuję.:-) Śliczna pościel :tak:
Roxy trzymajcie się...
Monik brawo dla Lili mój na każde słowo nie nawet w zdaniu kiwa głową :-D
Monia figurki fajne tylko u mnie miejsca brak na takie cuda:-(

Tsarino - ja jeszcze sie nie wypowiedziałam w sprawie tego pogrzebu... Uważam podobnie jak Dziewczyny - zadzwoń do niej, pogadajcie sobie o tym jak się czuje, czy moglabyś jej jakoś pomóc, może zaproś ją do siebie na "wzgórze mordoru", bądź tartę cytrynową??
Rozmowa, ciacho i kawusia zdziałają cuda:tak::happy2:

Co do Kuzyna - no cóż... nie przypadł Izie do gustu (nie zna Go, wystraszył ją jakiś szczegół w jego wyglądzie, bądź poznała się już na nim)

A zupy... jestem fanką obu :tak: Pościele też extra, już mam linka w ulubionych ;-)

reklama
Do góry