barmanka79
Deus Dona Me Vi
aga, moja szwagierka - męża brata żona to szwagierka tak? - ma SM...ma dwójkę dzieci. chorobę wykryto po pierwszym dziecku...z jej zdrówkiem różnie jest....są okresy kiedy ciało odmawia posłuszeństwa.....w tej chwili np nie widzi na jedno oko... ma 33 lata...
kasica, musisz być strasznie silą osobą, że mimo tych wszystkich niepewnych i niewiadomych zdecydowałaś się na dziecko...i chcesz kolejne... podziwiam cię

tsarina, przyjaciółka na pewno cię zrozumie...przyjaciółki dogadują się bez słów...
śliczna pościel, jeszcze takiej nigdzie nie widziałam ;-)
co do urządzania domku..to chyba tylko dwa domki was ratują :-)
moniq, gratuluje pierwszych kroków w wychowywaniu córeczki każdy sukces cieszy :-)
 każdy sukces cieszy :-)
kubeczki wyszły super świetny pomysł.. Lilijka oczytana wśród bajeczek się robi, super..niebawem to ona tobie będzie bajki na dobranoc czytać ;-)
 świetny pomysł.. Lilijka oczytana wśród bajeczek się robi, super..niebawem to ona tobie będzie bajki na dobranoc czytać ;-)
monika mi też się takie figurki podobają, mają swój klimat...

kasica, musisz być strasznie silą osobą, że mimo tych wszystkich niepewnych i niewiadomych zdecydowałaś się na dziecko...i chcesz kolejne... podziwiam cię

tsarina, przyjaciółka na pewno cię zrozumie...przyjaciółki dogadują się bez słów...
śliczna pościel, jeszcze takiej nigdzie nie widziałam ;-)
co do urządzania domku..to chyba tylko dwa domki was ratują :-)
moniq, gratuluje pierwszych kroków w wychowywaniu córeczki
 każdy sukces cieszy :-)
 każdy sukces cieszy :-)kubeczki wyszły super
 świetny pomysł.. Lilijka oczytana wśród bajeczek się robi, super..niebawem to ona tobie będzie bajki na dobranoc czytać ;-)
monika mi też się takie figurki podobają, mają swój klimat...

, ale jak mój m powie to od razu zostawia, nic się mnie nie boi!
, ale jak mój m powie to od razu zostawia, nic się mnie nie boi! 

)
)