reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy majowe 2009

aga, moja szwagierka - męża brata żona to szwagierka tak? - ma SM...ma dwójkę dzieci. chorobę wykryto po pierwszym dziecku...z jej zdrówkiem różnie jest....są okresy kiedy ciało odmawia posłuszeństwa.....w tej chwili np nie widzi na jedno oko... ma 33 lata...

kasica, musisz być strasznie silą osobą, że mimo tych wszystkich niepewnych i niewiadomych zdecydowałaś się na dziecko...i chcesz kolejne... podziwiam cię :tak::tak:

tsarina, przyjaciółka na pewno cię zrozumie...przyjaciółki dogadują się bez słów...
śliczna pościel, jeszcze takiej nigdzie nie widziałam ;-)
co do urządzania domku..to chyba tylko dwa domki was ratują :-)

moniq, gratuluje pierwszych kroków w wychowywaniu córeczki :tak: każdy sukces cieszy :-)
kubeczki wyszły super:tak: świetny pomysł.. Lilijka oczytana wśród bajeczek się robi, super..niebawem to ona tobie będzie bajki na dobranoc czytać ;-):tak:

monika mi też się takie figurki podobają, mają swój klimat...

reklama
wpadłam na chwileczkę podczytac co tam u was ;-)

roxy- kochana trzymaj się dzielnie, wiem , ze cięzko byc optymistą w takich chwilach, ale musicie być dobrej myśli...... buziak

kasica212- jesteś dzielną mamusią, zresztą już dawno temu Ci o tym pisałam, że podziwiam Cię.......

moniqsan- brawo dla Lilijanki............ wiesz ja też zamówiłam fotokubki dla dziadków, tylko u fotografa u którego robilismy sesję na chrzciny, jutro odbieram. Figurki w stylu afrykańskim- super, kubeczki sliczne- podobna jesteś do mamy, no a jeśli chodzi o Lili z ksiązeczka cudaśna. Moniq ty wozisz mała jeszcze w gondolce?

tsarina- czasami milczenie ma wieksza wartość niż słowa. piekna pościel

ladygab, kasica212- jak ja mówię nie do mojej niuni a ona i tak robi swoje i jeszcze się smieje :wściekła/y:, ale jak mój m powie to od razu zostawia, nic się mnie nie boi!

moniqsan- brawo dla Lilijanki............ wiesz ja też zamówiłam fotokubki dla dziadków, tylko u fotografa u którego robilismy sesję na chrzciny, jutro odbieram. Figurki w stylu afrykańskim- super, kubeczki sliczne- podobna jesteś do mamy, no a jeśli chodzi o Lili z ksiązeczka cudaśna. Moniq ty wozisz mała jeszcze w gondolce?

No ja poszłam na łatwiznę - allegro. No i za śmieszne 12 pln (i to z kolorowym środkiem, białe były za 10:tak:)

Jak jest okazja to wozimy ją wq gondoli, bo przy ostatniej pogodzie to nie za często wychodzimy. Jak już to w foteliku do samochodu :sorry2:

nie opowiedziałam Wam jaki mieliśmy poranek. Ja o 8 rano musiałam wyjść, M i szwagierka do pracy a Iza została u nas w domu pod opieką mojej Siostry. Niestety sprawy się przedłużyły i spóźniłam się ponad godzinę na umówione u mnie spotkanie z Kuzynem. Wyobraźcie sobie, że Iza tak sie bała Kuzyna, że moja Siostra z Izą siedziały w kuchni a Kuzyn w pokoju i nawet ze sobą nie rozmawiali, bo Iza Mirka wybuchała płaczem nawet na dźwięk jego głosu...

nie opowiedziałam Wam jaki mieliśmy poranek. Ja o 8 rano musiałam wyjść, M i szwagierka do pracy a Iza została u nas w domu pod opieką mojej Siostry. Niestety sprawy się przedłużyły i spóźniłam się ponad godzinę na umówione u mnie spotkanie z Kuzynem. Wyobraźcie sobie, że Iza tak sie bała Kuzyna, że moja Siostra z Izą siedziały w kuchni a Kuzyn w pokoju i nawet ze sobą nie rozmawiali, bo Iza Mirka wybuchała płaczem nawet na dźwięk jego głosu...

He he, dobre :-D
A słyszałaś że dzieci wyczuwają złych ludzi ? :-p

kurczak - jakby to powiedziała m&m ;-) - chciałam poprzenosić wątki do archiwum ciążowego i niestety dziecię mi się obudziło....po 20 minutach drzemki (to jego pierwsza drzemka w dniu dzisiejszym:szok:)
a ma takiego marudera że szok a trampkach :baffled:
no nic może wieczorkiem dokończę...

tsarina, hihi biedny kuzyn, musiał mieć niezłą minę jak zobaczył że takie małe dziecko sie go boi ;-):tak:

reklama
ladygab, kasica212- jak ja mówię nie do mojej niuni a ona i tak robi swoje i jeszcze się smieje :wściekła/y:, ale jak mój m powie to od razu zostawia, nic się mnie nie boi!
No coz ma tatus auorytet u coreczki hihi

:-D, biedny kuzyn..musial miec nie tega mine hihi

Moje dziecko siedzi od jakis 15 minut i przeklada zabwaki z wiadereczka do skrzynki i spowrotem do wiadereczka!!! a wczoraj nauczyla sie wkladac do wiadereczka 1 przedmiot a dzis juz upycha ile wlezie:-)

Do góry