reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Mam pytanie z serii logistycznych ;). Kiedy Wasze dzieci budzą sie z krzykiem to je najpierw przystawiacie do cycka czy sprawdzacie zawartość pieluszki?

Ja najpierw przewijam bo jakoś bym nie chciała z kupą w pampersie jeść ale Mały się strasznie drze przy przewijaniu(pomijając fakt, ze się cały czas drze ;) ). Może gdyby najpierw się napił to byłoby ciszej....?

ja robię różnie
najczęściej po jedzeniu
bo i tak jak zje to ją przewaznie napełnia :tak:

tylko, ze moje dziecko nie płacze w czasie przewijania :-)
no chyba, ze sie guzdram :-p

Mój płacze przy każdej okazji ... a raczej wrzeszczy. Przy przewijaniu, przy karmieniu jak mu się cycek wymsknie, przy kąpieli.....

Chyba zaczneimy robic tak,ze po obudzeniu bedzie cycek a potem przewijanie bo może będzie najedzony i spokojnieszy...

ja robie tak
Tristan najpierw dostaje moje mleko a potem podnosze go na beka i przebiueram
jak sie guzdram to juz puzniej tez sie drze
a potem druga czesc jedzenie

ja nie moge pojedzeniu bo on wtedy wymiotuje jak gi najedzonego tarmosze

mama mi sie powaznie rozchorowala
lezy plackim z goraczka
dali jej antybiotyk na pogotowiu
ale boje sie zeby nas niew zarazila
a szczegulnie Tristana

Dziewczyny ja mam pytanie dotyczące zabawek dla maluchów. Kupowałyście karuzele do łóżeczek?? Bo ja szukam czegoś co uspokoi mojego nerwuska i nie wiem jaką wybrać. Myślę o takiej:

TINY LOVE - KARUZELA ŚWIAT NATURY ____ 5 X GRATIS (175894985) - Aukcje internetowe Allegro

Macie jakieś zdanie na jej temat??
Mój mąż się rozszalał z zabawkami dla małego :-) I na te karuzele po prostu się rozchorował :-) Powiem mu, że na allegro dużo taniej, bo w sklepach kosmiczne ceny :szok:

ja tez odwiedzilam fryzjera
tydzien temu:tak:
Ja się powinnam wybrać, wyglądam łagodnie mówiąc nieciekawie :baffled:

Mam pytanie z serii logistycznych ;). Kiedy Wasze dzieci budzą sie z krzykiem to je najpierw przystawiacie do cycka czy sprawdzacie zawartość pieluszki?

Ja najpierw przewijam bo jakoś bym nie chciała z kupą w pampersie jeść ale Mały się strasznie drze przy przewijaniu(pomijając fakt, ze się cały czas drze ;) ). Może gdyby najpierw się napił to byłoby ciszej....?
Ja różnie - czasem przed, czasem po jedzeniu :tak: Ale częściej po jedzeniu :tak:

A myśmy wczoraj mieli ciężką noc i dzień... Chyba zaszkodziły małemu moje gruszki gotowane.. Myślę, że to gruszki, bo nic innego nowego nie jadłam :rolleyes: Całą noc stękał, płakał, purkał, potem w dzień to samo.. Biedny męczył się strasznie.. :-( Dzisiejsza noc już była spokojna, teraz też jest ok :happy: Mam nadzieję, że niczym mu już nie zaszkodzę, bo jak tak się męczył to ja wymiękałam :sick: Chciałabym mieć listę rzeczy, które mogę jeść, nie ryzykując wzdęć u Piotrusia... :rolleyes: Szkoda, że muszę ją sama "ułożyć" metodą prób i błędów :rolleyes:

dziewczyny dopiero usiadlam
i jem sniadanie

Tristan mial straszne kolki a dostal goraczki i pojechalam z nim do szpitala bo juz sama nei wiedziala czy to moze jakies przeziebienie
na szczescie pan doktor zbadal dokladnie calego i pomacal brzuszek i stwierdzil kolki
dostalismy infacol
teraz lezy spokojnie juz jakies pol godzinki i tata z nim siedzi
ja juz nie moge
tata wrucil z pracy i przejal synka
ja odpoczywam bo jak znowu nocka bedzie taka to bede biedna

bo tata do pracy na rano musi i mam znowu caly dzien sama

Melanie u nas w miescie wirus panuje
nie goraczkuje sie przy nim tylko zawala gardlo a kto podatniejszy to w angine ropna sie to przemienia
taka wlasnie ma moja mama
ja sie od neij z daleka trzymam
siora sie nia zajmuje
ja tylko nosa wkladam zeby zerknac czy zyje

tez sie boje zeby sie synek nie zarazil:szok:

reklama
Do góry