Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Magada a ta sol to juz mozna podawac ?
Debiutantko espumisan tez juz mozna ?ja mam ten dla niemowlakow ale tam nie jest napisane ze od urodzenia mozna , myslalam ze od pierwszego miesiaca dopiero mozna go urzywac
:-)Ja niczym nie smarujęJak Tam Wasze Szwy Po Cc?czyms Je Smarujecie?czy Zostawiacie Bez Niczego?
I ładnie się goi.
to jest pas do podtrzymywania mięsni brzucha żeby takie jak są teraz zwiotczałe wróciły do formy sprzed ciążyA po co ten pas, że tak się głupio zapytam??I co mi grozi, skoro go nie noszę??
![]()

Ło matko, to może sie przemogę i zacznę nosić, bo faktycznie zwiotczenie jest i się utrzymujeto jest pas do podtrzymywania mięsni brzucha żeby takie jak są teraz zwiotczałe wróciły do formy sprzed ciąży![]()
Ja myślałam, że po cearce to po to, żeby się szwy nie rozeszły - tak mi w szpitalu mówili
Ale że nie zauważyłam, żeby się rozchodziły, a ładnie się goją to przestałam nosić 
Dziewczyny ja już wymiękam.....To moje dzoecko to jest terrorysta. Dzis znów spałam po 1 - 2 h z przerwami na karmienie, np.półtoragodzinnymi. Teraz go nakarmiłam (z krwią) i niby śpi ale co chwile coś marudzi a ja usiluję zjeść śniadanie....Znów ryczy.... Mąz dzis w pracy więc sama musze sobie radzić.....
Co to znaczy mieć grzeczne dziecko....???????????????
, nie potrafił 5 minut beze mnie wytrzymać;-) dziś już lepiej