Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
u nas zaczely sie chyba kolki!macie jakies dobre rady na to?zaczyna sie wieczorkiem i jest jeden wielki ryk!a mi glowa peka!przykladam termoforek i podaje plantex,sama pije koper wloski!narazie chyba pomoglo,ale nie wiem jak dzisiaj bedzie!
przepraszam,ze sie wtracam Miloku, ale dzieci czesto zwracaja czesc pokarmu-to sa male lakomczuszki i za szybko jedza; nalykaja sie powietrza i to jedzonko nad pecherzykiem powietrza wydala-ulewa; o wymiotowaniu jest mowa, gdy wystrzela salwy mleka...nie napisalas jak to wyglada, moze po porstu ulewa; a jak bedzie Ci duzo wymiotowac, to lepeiej idz do lekarza;
pozdrowionka
:-(
Debiutantko espumisan tez juz mozna ?ja mam ten dla niemowlakow ale tam nie jest napisane ze od urodzenia mozna , myslalam ze od pierwszego miesiaca dopiero mozna go urzywac
U mnie już dobrzeMalaga a jak tam Twoje szwy po CC?? Boli Cie jeszcze? Ja mam największy problem ze wstawaniem z łóżka bo mnie ciągnie to szycie. Jak juz się rozchodze to jest lepiej.
Dzis byłam zdjać szwy ale nie wiem czy to cos polepszy...
5 marca miałam wyciągane szwy.. U mnie też największy problem był ze wstaniem z łóżka - bolało jak cholera
Teraz już się sprawnie ruszam, choć nadal jak wstaję to staram się z pozycji bocznej, a nie z leżenia na wznak do siedzenia..
Piotrusia też bolą te wzdęcia :-( Może nie tak jak kolka, ale też się biedny męczy - pręży się, stęka, kopie nóżkami i tak żałośnie płacze :-( Ja zmniejszyłam ilość herbatki Fito-mix, bo i ja nie wyrabiam z purkamiMalaga Tristan wzdecia tez ma i to statnio wieksze
prezy sie i steka i czerwony sie robi i purka baczki
ale to moze tez byc po tej herbatce bo ja ostatnio zaczelam jej wiecej pic i on zaczal sie tak zachowywac
mam wrazenie ze te wzdecia to go bola bidule![]()
chyba zniejsze ilosc pitej herbatki

A po co ten pas, że tak się głupio zapytam??ja też się męcze z pasem poporodowym noszę go w dzień tak kilka godzinchciałam w nim spać ale cholernie jest niewygodny
![]()
jeśli chodzi o szwy to ja po tygodniu poruszam się sprawnie ale jak się przemęcze to czasami mnie ciągnieteraz czekam aż zaczną wyłazić:sick:
I co mi grozi, skoro go nie noszę??