Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj ;*
Dla mnie troche wczesnie bo ja dopiero po miesiaczce ale moze cos z tego bedzie wiec pewnie bede tu zagladac![]()
To testujemy prawie rowno bo ja za 11 dniCześć dziewczyny i ja po owulacji, za 10 dni testuję, u mnie tylko cień szansy, bo jeszcze kp, a prolaktyna nie pomaga w staraniach
Trzymam kciuki za wszystkie 2 kreseczki!
Testowalas juz?Witam kochane [emoji173]️ Po cichutku zakładam wątek mam z terminem na listopad 2018[emoji175] ja za dwa tygodnie testuje. Miałam wywoływana owulacje clo i termin wypadałoby mi na początek listopada [emoji173]️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Też trzymam kciuki za Ciebie!To testujemy prawie rowno bo ja za 11 dniPowodzenia!
Hej!Cześć Dziewczyny!
Ja będę testować za dobry tydzień. To mój 2 cykl "luźnych starań", czyli póki co bez większego spinania. Chociaż w tym miesiącu pierwszy raz użyłam testów owulacyjnych, tylko nie wiem, czy się nie spóźniłam :/ Cykle mam dość nieregularne, od 30 do 37 dni. Póki co jestem ok. tydzień po owulacji. Średnio wyliczony termin kolejnej @ to 7 marca. Od soboty pobolewa mnie dola część pleców i podbrzusze, więc kto wie?
Życzę Wam udanego testowania i mocno trzymam kciuki za 2 kreseczki![]()