reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

Agnexx i hogata jestescie super babki :-*- trzymam a was kciuki i czekam kiedy sama sie do was przylacze ... przyjmiecie taka grzesznice >:D jak ja do swego grona aniolkow :angel: cwiczeniowych

reklama
tuśka21, zawsze możesz się przyłaczyć... :)
U mnie dzisiaj 7 dzień 6W... ::) o rany, nawet chce mi się ćwiczyć... ::) to chyba przez Wasze kopniaki ;)
Poza tym boli mnie gardło i nie mam apetytu... :D :D :D
Zmniejszył mi się brzuch, ale nie wiem, czy jest wynikiem ćwiczeń, czy mojej wczorajszej głodówki... :p

A ja sie wczoraj wazyłam i .... waze 65 czyli 2 kiloski juz sobie poszły ... w siną dal. Ale fajnie. I spodnie się luźne zrobiły .... ;)

nie wiem czy lubicie soki warzywne. Super są Fit 8 warzyw z Tymbarku. Wlasnie jeden wtrabiłam. I ma mało kalorii. Taki poł litrowy to 115 cal ;)

hogata pisze:
nie wiem czy lubicie soki warzywne.

ogolnie to amatorka takich napojow nie jestem

hogata pisze:
Super są Fit 8 warzyw z Tymbarku.

no slyszlam juz od niejednej osoby ze sa bardzo smaczne - moze i ja sobie sprobuje :D

hogata pisze:
Taki poł litrowy to 115 cal ;)

no i oprocz tego ze smacznt to i malo kalorii - tak chyba sie skusze

fajnie ze podpowiedzialas ...

Ja uwielbiam te soki, mogłabym je pić na okrągło. :D Mało, że są smaczne i ładnie zaspokajają głód, to jeszcze niskokaloryczne... ::)

hmmm próbowałam fit8 :p wole sam sok pomidorowy ;D tez ma niewiele kalorii :)
a dzis to cos mi sie stalo - nie chce mi sie jesc w ogole :p tzn narazie dobilam do 400kcal i nie czuje sie glodna... tylko pic mi sie chce ;)

reklama
ty ulik patrz bo zaglodzisz sie na smierc i z laski zrobi sie anorektyczka ;)

a ja dzis grzesze znowu na calego a co ??? ehhh - czekolada poszla w ruch - a to wszystko przez kochana axxe z naszego forum ktora mnie dzis odwiedzila :)

i czekoladka skusila heheh - ale rymowanka mi wyszla ....

ale obiecuje ze po @ biore sie do roboty ;D

Do góry