reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

nie ,nie- gips sie zmył całkowicie- tyle ze od kiedy sie wprowadzilismy i kiedy mieszkała tu tesciowa ona ten cały pokoj miala zawalony- tylko kawałek naśrodku był odsłoniety i nie było widac jak ta podłoga bygląda pod spodem:-:)-( potem jak sie wszystko wynioslo to tłumaczyłam to sobie ze tak jak w innych pokojach poszoruje poszoruje na kolanach i zejdzie- a tu nie ma szans- jest tyle prebarwień na podłodze ze cholerka jasna:wściekła/y::no: to nie dosc ze na szafe nie mamy kasy do pokoju Zuzi i nie mam gdzie trzymac ubrań to jesze pierd.... podłoga do tego doszła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

edit: poza tym ta wykładzina tutaj to taka przemysłowa wykladzina jeszcze:eek::eek::eek: cięzko zmywalna i wogóle taka ekhm... no miala zostac, bo kasy nie ma, ale skoro wygląda AŻ tak to nie wiem- jeśc nie bede a kupie nową:cool2::cool2::cool2: naczy sie nie wykładzine tylko panele bo to tyle samo wyjdzie a nawet taniej jak są jakies w promocji:sorry:
Kurde, znam ból. Generalnie z własnego doświadczenie Ci powiem, że i tak trza bedzie podłog położyć. My tak mówiliśmy-a to potem, i co ? I mądra ewa wymyśłiła zbiornik który waży ponad 500kg i kto to teraz przeniesie, żeby nową podłogę położyć???????

Ja wlasnie wrolam z mlodymi z podworka i stwierdzam ze jest juz zimno:no:Niby jakies tam slonce sie przebija ale nie jest juz tak fajnie:no:
Mlode spia ,ja zjadlam sobie ananaski i brzoskwinki z bita smietana i mam mega bigerski brzuchal:szok::-D
Moja tez spi, sama kazala sie polozyc. Cos kiepsko wyglada, marudna, mam nadzieje że to nie chorubsko, bo kurcze ja zaraz tez zlapie.
Ja co prawda nie wycodzilam jeszce na spacr czy zakupy, ale ylam na balkonie-masakra jak zimno. W domu gaz podpaliłam, bo spółdzielnia zanim zacznie grzac, to ja zamarzne.

reklama
AGNES
Moje tez robie problemy przed zasnieciem:no:Caly czas tylko slysze ze nie chca spac :no:Ale widze ze sa zmeczone wiec Je klade i zasypiaja,bo mowie Im ze nie ida spac tylko beda lezaly i sie przytulaly ze swoimi przytulaskami(pieluszki tetrowe)z lalka i misiem:tak::tak::tak:

LUNKA
Ja tez chyba powoli zaczne grzac jak sie jeszcze ochlodzi:tak::tak::tak:
Oby malej nie dopadlo chorobsko:-)

Ale ta pogoda mnie zmulila:no:Normalnie czuje sie fatalnie:wściekła/y::no:

Wyobraz sobie, że ja dziś prawie z fotela w ogól enie zeszłam. Tyle co wstałam do małej jak się obudziła, dałam jeść, później ją położyłam spać, obrałam ziemniaki na obiad i posłałam łóżko. To wszytsko. Tak beznamiętny dzień dawno mnie nie dopadł.

Meduska to nie dobrze z tą podłogą, szkoda że się nie da inaczej. Moja mama się szykuje na wymianę podłogi na duży pokój i przedpokój ja nie wiem kto to będzie kłaść tym bardziej że ona chce gumoleum a nie panele i nie da sobie przetłumaczyć że z ceną na jedno by wyszło tylko z robotą trochę dłużej z panelami :sorry:
Jadźka co się dzieje Kobito????
Luna no u mnie też chłodno w domu i spółdzielnia nie chce zacząć grzać :no: jacyś nie normalni :crazy: widzą że zimno to mogli by grzać :tak:

A ja żeby było miło to z M się pokłóciłam jeszcze zanim do pracy wyszedł :wściekła/y: i to tak mnie wkurzył że myślałam że wyjdę z siebie i stanę obok i zaczne go lać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Lun witamy w klubie ja też tak dzisiaj mam, dopiero trzecie pranie mi się skończyło prać a tak to leżało w pralce gniło. Na obiad to nawet ziemniaków nie obieram mama sobie podsmaży tylko kotleta muszę usmażyć na 15 i nic więcej nie robię :tak: na szczęście Kubek śpi więc mam chwilę dla siebie :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja ide sobie zrobic kawke bo chyba zaraz padne:no:
Na obiad mam zupke,wiec luzik:tak:Na jutro mam kotlety mielone z indyka od wczoraj wiec jeszcze lepiej:-);-)

odebrałam Julkę ze szkoły jak zimno i do tego pewnie zaraz zacznie lać deszcz:wściekła/y:nie cierpie takiej pogody:no:u nas emiliany też jeszcze nie włączają ogrzewania a wieczorem jest już naprawde zimno... słuchajcie ostatni odcinek drogi biegłam z julką tak mnie biegunka znów dopadła i wymioty dalej mnie ta jelitówka męczy:wściekła/y:nie ide na to zebranie zadzwoniłam do babki powiedziała że nie ma sprawy wystarczy że w środę przyjdę 15 minut przed zajęciami:tak:
adam jeszcze w szkole julka z antonim bajki ogląd pietruszka w pracy a mi sie chce spać:eek:ugotowałam dzisiaj zupkę pomidorową ale ze swoich tzn teściowej pomidorów jest pycha antek zjadł 2 miseczki zupy julka tak samo:szok:
lunka i jak tam ze zmianą imienia małej????
moja kuzynka dziś już prawie 40 letnia kobieta ma zmienione imię rodzice dali jej na imię tamara nie wiadomo skąd im to przyszło do głowy ale tak dali nigdy do niej tak nie mówili bo jakos im nie psowało ale nie zmieniali ona też tego imienia nie lubiła jak miała 7 lat poszła do szkoły i dzieci się śmiały z niej i jej zmienili imie na jola więc jeżeli czujesz że ci to imię nie pasuje to zmień zanim pójdzie do szkoły czy przedszkola:tak:
mój antek spał dziś raz i to tylko 30 minut to jest jakiś cyborg ostatnio śpi tylko albo 2 razy po 30-40 minut albo raz godzinkę półtorej:szok:

Malina to kuruj się Kobito bo teraz to najgorsza pogoda żeby coś złapać :tak::no: lakcid jest dobry na biegunkę :tak: ja mam koleżankę która mam na imię wioletta a i tak każdy na nią kaśka woła nawet rodzice :tak: chociaż tak nawet na drugie imię nie ma ani nic :-D

meduska w casto jest promocja na panele:tak:a wogóle w casto jak kupiujesz np panele z montażem to masz dużo dużo taniej:tak:no i pamiętajcie w casto jak robicie zakupy to pytajcie o rabaty końcówki kolekcji, serii, rabaty bo liudzie o tym n ie wiedzą i nie pytaja a jak zapytasz to prawie zawsze rabat 5-10 %yszarpiesz mówisz ze jesteś ich stałym klijentem i chcesz rabat:tak:

Prosze ,prosze Pani M sie pojawila:-);-)Jak milo:tak::tak::tak:
Moje ostatnio tez robia cyrki przy spaniu,ale odpukac teraz juz spia 1,5 godzinki:-):tak:
MALINUS ja tez mam dzisiaj pomidorowe:-):tak:

Malina to kuruj się Kobito bo teraz to najgorsza pogoda żeby coś złapać :tak::no: lakcid jest dobry na biegunkę :tak: ja mam koleżankę która mam na imię wioletta a i tak każdy na nią kaśka woła nawet rodzice :tak: chociaż tak nawet na drugie imię nie ma ani nic :-D
U nas zawsze spradza sie enterol na biegunke:tak::tak::tak:
MALINUS
A sa u Was w castoramie takie paski na scianę?Bo u mnie nie ma a kupilam jeden za malo:szok::no:Czekam juz dwa tygodnie bo mieli dowiesc i nic
To jest RASH rozowy bord winylowy napis LOVE numer tego to 544107-chyba,a wyglada tak mniej wiecej

Załączniki

• SDC11251.jpg
    SDC11251.jpg
    12,1 KB · Wyświetleń: 33
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry