reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

QUOTE=dowikla;4234726]U nas zawsze spradza sie enterol na biegunke:tak::tak::tak:
MALINUS
A sa u Was w castoramie takie paski na scianę?Bo u mnie nie ma a kupilam jeden za malo:szok::no:Czekam juz dwa tygodnie bo mieli dowiesc i nic
To jest RASH rozowy bord winylowy napis LOVE numer tego to 544107-chyba,a wyglada tak mniej wiecej[/QUOTE]
dowikluś dzisiaj ci sprawdzę w casto i powiem :tak:a łaski oni nie robią ze sprowadzeniem jak nie od producenta to robią zamówienie z innego casto trzeba powiedzieć żeby sprawdzili w kompie w którym casto jest dostępny:tak:
najadłam się czekolady i herbatkę z suszu jagodowego sobie wypiłam i lacidofil wziełam mam nadzieję że będzie lepiej tym bardziej że do pracy musze iść:szok:

reklama
Ok MALINUS.Dzieki:tak::tak::tak:
Mi powiedzieli zebym sprawdzila w Leroy Merlin ale tam tez nie mieli tego od dawna:no::wściekła/y:
ja musialam sobie zalozyc skarpetki bo zimno bylo jak cholera

Zmykam bo mlode wstaly i wyja

Ja ide sobie zrobic kawke bo chyba zaraz padne:no:
Na obiad mam zupke,wiec luzik:tak:Na jutro mam kotlety mielone z indyka od wczoraj wiec jeszcze lepiej:-);-)
I to jest najlepszy pomysł na jaki sama nie raczyłam wpaść:-D:-D:-D

Malinuś no zdrowiej nam kobito, juz mówiłam, że masz zakaz chorowania,sankcje będą tylko jeszcze nie wiem jakie.
Co do imienia, nie rozmawiałam jescze tak na prawdę z Piciem. Coś mu bąknęłam nieśmiało, dziwnie spojrzał a ja leciałam dalej i tyle. Ale jemu chyba nie bardzo ten pomysł by się spodobał.

Ja tylko daję znać,że żyję a wieczorkiem nadrobię resztę,mam dzień wolny i kompletne urwanie głowy:szok: i cudze dzieci na głowie a fryzjerka ma jeszcze przyjść ze swoim synem:sorry:.
OOO, to współczuję, to ja już wolę lenia mieć.

Witam
My już od lekarza wróciliśmy i Maja jest zdrowa !!!!
Oczywiście wysypka to było uczulenie na antybiotyk, doktorka to zaznaczyła w karcie.
Jutro Maja wreszcie idzie do przedszkola, ale się cieszę:-D:-D:-D

No i moje dziecko pospało 10 minut, zdążyłam tylko pranie powiesić :no::no::no: dałam mu butlę bo nic nie chce jeść i myślałam ze zaśnie a tu dupa :no::no::wściekła/y::wściekła/y: teraz siedzi w łóżeczku i obija nim o ścianę :crazy: i sobie nie odpoczęłam :no: zajrzę wieczorem idę mamie obiad zrobić i tym gnomem się zająć :no::crazy:

meduska w casto jest promocja na panele:tak:a wogóle w casto jak kupiujesz np panele z montażem to masz dużo dużo taniej:tak:no i pamiętajcie w casto jak robicie zakupy to pytajcie o rabaty końcówki kolekcji, serii, rabaty bo liudzie o tym n ie wiedzą i nie pytaja a jak zapytasz to prawie zawsze rabat 5-10 %yszarpiesz mówisz ze jesteś ich stałym klijentem i chcesz rabat:tak:
wiem wiem ja zazwyczaj kupuje koncowki;-);-) tyle że teraz nie wiem skąd tą kase wyszarpie na to:sorry::sorry::sorry::sorry:
zobaczymy ile wogóle M dostanie wypłaty z tym l4:sorry::sorry::sorry::sorry:

Ok MALINUS.Dzieki:tak::tak::tak:
Mi powiedzieli zebym sprawdzila w Leroy Merlin ale tam tez nie mieli tego od dawna:no::wściekła/y:
ja musialam sobie zalozyc skarpetki bo zimno bylo jak cholera

Zmykam bo mlode wstaly i wyja
hi hi chyba ich dyrektor nie słyszał bo casto i lerła to mega konkurenci i castowcom n ie wolno lerły polecać to raz a 2 maja obowiązek sprowadzić towaru od producenta albo zrobić cesje z innego casto i to z całej polski:tak:
I to jest najlepszy pomysł na jaki sama nie raczyłam wpaść:-D:-D:-D

Malinuś no zdrowiej nam kobito, juz mówiłam, że masz zakaz chorowania,sankcje będą tylko jeszcze nie wiem jakie.
Co do imienia, nie rozmawiałam jescze tak na prawdę z Piciem. Coś mu bąknęłam nieśmiało, dziwnie spojrzał a ja leciałam dalej i tyle. Ale jemu chyba nie bardzo ten pomysł by się spodobał.

OOO, to współczuję, to ja już wolę lenia mieć.
lunka a jakie sankcje no jakie????:-D
Witam
My już od lekarza wróciliśmy i Maja jest zdrowa !!!!
Oczywiście wysypka to było uczulenie na antybiotyk, doktorka to zaznaczyła w karcie.
Jutro Maja wreszcie idzie do przedszkola, ale się cieszę:-D:-D:-D
jupi ale super:tak::tak::tak:a mama jaka szczęśliwa że dziecko do przedszkola idzie:-D
No i moje dziecko pospało 10 minut, zdążyłam tylko pranie powiesić :no::no::no: dałam mu butlę bo nic nie chce jeść i myślałam ze zaśnie a tu dupa :no::no::wściekła/y::wściekła/y: teraz siedzi w łóżeczku i obija nim o ścianę :crazy: i sobie nie odpoczęłam :no: zajrzę wieczorem idę mamie obiad zrobić i tym gnomem się zająć :no::crazy:
beti takie numery właśnie robi mi antek zasypia kłade go do łóżeczka cieszę się ze śpi a on po 10-20 minutach wyspany i wali łóżeczkiem o ścianę:cool2:
a agunia coś pisała że zaglądnie i co?????nie ma jej???a misia jej chora czytałam:-(
mam w pokoju upierdliwa muche zaraz jak jej nie utłuke to szału dostanę:wściekła/y:

wiem wiem ja zazwyczaj kupuje koncowki;-);-) tyle że teraz nie wiem skąd tą kase wyszarpie na to:sorry::sorry::sorry::sorry:
zobaczymy ile wogóle M dostanie wypłaty z tym l4:sorry::sorry::sorry::sorry:
to mimo tego pytaj o rabacik:tak:teraz w casto jest chyba dokońca wrzesnia albo października ten darmowy kredyt na 10 bądź 20 rat i jest serio sero odsetek jak kupujesz za 300 zł na 10 rat to płacisz miesięcznie po 30 zł najlepiej w kasie casto może lepiej tak ci będzie kupić:sorry:
a L4 to 80% wynagrodzenia niestety i to bez premi i dodatków:no:

reklama
Do góry