reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Marta, fryzurka fajna :tak:

M jeszcze w pracy dzisaj mam samotyny wieczór, jak dzieci pojdą spać to bedzie miły wieczór :-p

Kupiłam Helenie płyn do kąpieli Hipp, piana jest taka, że nie ginie wcale :szok: Mała nie chciała wyjść z wanny, bo zawsze wychodziła jak się piana skończyła :-D

Agnes, ale ty jesteś zawzięta :cool2: Żebym ja tak potrafiła :sorry:

Jadźka, współczuje tych przeszklonych ekscesów :no: Ja dzisiaj latałam po placu zabaw pilnując Helenki, bo był chłopiec który gryzie dzieci :no: A jego babcia, krzyczała tylko Szymus spokojnie :szok: Nie reagowała, jak ktoś jej uwagę zwracał :wściekła/y:

Lece szykowac mleko ale jeszcze tu zajżę bo chcę Helenie spodenki wylicytować :tak: więc pilnuje kompa :-p

Marta, fryzurka fajna :tak:

Kupiłam Helenie płyn do kąpieli Hipp, piana jest taka, że nie ginie wcale :szok: Mała nie chciała wyjść z wanny, bo zawsze wychodziła jak się piana skończyła :-D

Lece szykowac mleko ale jeszcze tu zajżę bo chcę Helenie spodenki wylicytować :tak: więc pilnuje kompa :-p
Dzięki za komplementa;-):tak:.
Chyba też się na taki płyn pokuszę,bo ostatnio kupiłam Cien z LIDLa i piany wcale nie było:no:.
Życzę wygranej aukcji.;-):tak:

Ale się Majeczka z chorobą szybko uwinęła;-):tak:.
Właśnie czekam na dostawę pieczarek i trochę przerobię takich podduszonych do pizzy lub sosiku:tak:.
Proszę bardzo można się śmiać:-p;-):tak:.
Zobacz załącznik 168409

a czemu niby mamy sie smiac??

Czy zadna z was nie ma wozka fishera?? Sama nie wiem czy 200 zł za niego to duzo czy malo??

reklama
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry