reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Emila wstała i znowu poszła spac chyba mi za dobrze warunki do sprzatnia rewelacjaale komu sie chce mi na bank nie
juz namowilam meza ze razem ugotujemy obiad jak wroci czyli jedno z glowy musze zrobic pranko i posprzatac :p

reklama
my bedziemy robic zapiekanki nie wiem czy to szybkie ale kupuje weki ser pieczarki wedline (dla meza ja nie lubie) i do piekarnika
mniam

Witajcie.A my dziś mamy lasagne, ale też nie będę jej robić, bo robiłam wcześniej, a dzisiaj wyjęłam tylko z zamrażalnika (często gotuję więcej i potem do zamrażalnika, a jak mi się nie chce gotować to wystarczy coś wyjąć i rozmrozić). Maja już "na nogach" szaleje od godz.7.00 i tak się właśnie zastanawiam kiedy pójdzie spać. ;D ;D ;D

no ja teraz dziewczynki uciekam popsiatac troche domek i potem do miasta na zakupki  i pewnie pojawie sie dopiero popoludniem.............

zycze wam na dzisiejszy dzionkek duzo deszczu i chlodnego wiaterku

WITAM

oj nocka byla całkiem spokojna maly od 11 do 12 jeczal pozniej miał rozwolnienie........ach te zeby
ale dalismy rade wstalismy przed 10.00 ja sie wyspałam a mały znow spi
pranie zrobione w miare posprzatana chałupka teraz zaczekam az gnidka wstanie zje zupke a wciaga juz duzy słoik i na spacerek wiec zajrze wieczorkiem

u mnie skwar i na deszcz sie nie zapowiada

My też zaraz spadamy na spacerek, a dokładnie na pocztę. U nas też się nie zapowiada na deszcz, już nawet przestałam na niego czekać ;D ;D ;D

reklama
Witajcie!
A ja wyciągnęłam Olka na szczepienie. Co mnie podkusiło w ten upał ??? Ale zniósł je raczej dobrze i teraz śpi. Zobaczymy co będzie wieczorem i w nocy. U nas gdzieś grzmi, ale czy popada - tego nie wie nikt!
Ja też niejadłam lasagne, ale myślę, że jak tylko będzie wolna chwila to pokombinuję i robię, albo męża namówię to stanie w kuchni. U nas dziś obiadek z wczoraj - zupka warzywna. W takie upały jadamy niewiele. Ja dużo piję i pewnie dlatego nie chce mi się jeść. Może waga mi w końcu ruszy w dół. Bo stanęła jakiś miesiąc temu i ani drgnie.
Ufff! Jak gorąco!

Do góry