reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

DZIENDOBEREK , DZIENDOBEREK,NO NARESZCIE MAMY FAJNĄ POGODE !!!!!!!!!
Noc minela calkiem milo szybko sie dzis jakos wyspalam,a teraz siedze juz po lekkim sniadanku i spijam kawusie i sobie klikam,za oknem ptaszki swierkaja tylko niebardzo ich moge zrozumiec czy deszcz dzis czy jutro spadnie ,bo chyba sa niezdecydowane................
ale fajnie sie zrobilo na dworze ,jest przyjemnie,oby kilka dni tak bylo niech nasze ciala i umysly sie chlodem nacieszą
dzieci jeszcze spia a ja musialam sie zerwac tak wczesnie bo dzos mezus wraca ,i trza troche posprzatac,i zakupy ,i wyjscie do OPS ,a i jeszcze musze biszkopcik na torcik zrobic ,bo siostrzenica 19 latek konczy w sobote i ...juz mamy taka tradycje rodzinnąz tortem............wszyscy jedza a ja musze sie mordowac zeby go zrobic.....uuuffff......(ale jak mowia ze dobry to i ja sie ciesze)

reklama
Cześc justus
ja tyż na nogach ,moje dziewcze o 6 wstaje oglada teletubisie i idzie dalej spać
a kawe to juz godzinke temu piłam ::)

noelja widze ze masz dzis duza dawke energii jakos tam mi sie wydaje czytajac te Twoje posty ,wiesz wlasciwie to oczy otworzylam o 4.30 i potem juz mi ciezko bylo usnac ale z wyrka sie zwleklam dopiero o 7.stwierdzilam ze po co wczesniej.......no dzis moge goy przenosic--tak sie czyje ,bo wczoraj to gory mnie przenosily ale gory rozdraznienia.....

no i dobrze ze i tu i tu jestesmy czyli niezapomnialysmy o nikim!!!!!

a tak wogule to jakos malo ostatnio te stale bywalczynie forum zagladaja chyba niewyparowaly w te upaly!!!!!! bo przeciez niezostawily by brzdacow samych!!!!! ;D >:D

Witajcie!
Widzę, ze mamy już w pełnej gotowości! Ja zaraz kawkę sobie zrobię i trochę posiedzę przy kompie póki Olo proanną drzemkę uskutecznia. Dzisiejsza noc spokojna chociaż aż dwa razy się karmiliśmy, ale zaraz bylo spanko. A pogoda suuuuuuuuuuuuper! Nareszcie chłodniej! Dziś na bank dwa spacery będą. Chyba, że zacznie padać :(
Justus a torcik to też bym chętnie zjadła, ale dla mnie pieczenie biszkopta to jakieś woodoo albo czarna magia, bo mi zawsze klapnie na środku :-[

Irlandja etam nie mozna odrazu negatywnie podchodzic do wypiekow potem krzuce taki szybki przepis na biszkopt OK a teraz uciekam wlasnie go piec ,dzieci sie juz zbudzily to mozna juz mixer wlaczac ,
Tosia juz swoja dzialke mleka wypila i juz ma humorek....Tygrys jeszcze sie rzuca po lozku
no ale ja teraz sie zrywan do kuchni
naraska wpadne po zakupach papapatki

Witam Mamuśki cio tam w Wielkim Świecie :D
Pogoda idealna fajny wiaterek :D
Ale łśoneczko świeci wiec ciepło jest

Shady z tym krzsztuszeniem to jets roznie czsem jak wciska sobie palce za głeboko do buzi innym razem jak dlugi piszczy i musza ja wtedy połaskotac struny głosowe a innym razem to poprosty niewiem skad i ten kaszelek przytym mnie dziwi to tak jakby byla cosik w srodku i sie odrywalo
ale pani doktur nic tam nie znalazla dlatego idziemy do laryngologa ale dopiero w srode byl wolny termin :(

a i do tego kicha ale to juz chyba moja paranoja :( :(

Nikita ja Cie nie chce straszyc ale moze przejdz sie do alergologa bo ktos mi mowil ze to moze byc objaw astmy czy innychy alergii....oby nie oczywiscie

reklama
Do góry