reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

nikita000 pisze:
własnie sie o to boje bo brat Robert ma astme i jest alergikiem :( Robert zreszta tez jest alrgikiem

musze leciec wejde pozniej
o cholerka miejmy nadzieje ze to nie bedzie astma ani nic innego....3mam kciuki

reklama
Oby nie! A może mała ma lekki katarek i wydzielina spływa jej do gardła i dlatego się krztusi?
A Olo ciągle śpi i wyjśc nie mogę!!! Obudził się na przewinięcie - zrobił aferę, że go nie noszę i poszedł dalej spać! A tu ma się na deszcze. Jak tak dalej pójdzie to wogole nie wyjdziemy...

witam

u nas tez zapowiada się na deszcz, ale akurat dzis po południu to mogłoby nie padać , bo jedziemy do mojej siostrzenicy na urodzinki i lepiej by było jakby imprezka była na świeżym powietrzu

moja Maja tez czasami się krztusiła, ale to było jakis czas temu i wydawało mi sie że slina jej wpada nie w tą dziurke

A ja wpadłam się z wami pożegnać, bo dzisiaj wyjeżdżamy na wakacje do Włoch. Już jesteśmy spakowane i czekamy teraz aż Majusia się obudzi i w samochód i bay bay Polsko. Mam nadzieję,że pogoda nam dopisze i dzidzia nie zachoruje w drodze. Do usłyszenia mamuśki!!! ;D ;D ;D ;D ;D

bye.gif

Bawcie się dobrze i szczęśliwej podróży!

musze sie pochwalic ze Oskar wazy juz 7600 :):):) bardzo sie ciesze ze juz nadrobil zaleglosci :)
odstawiam go od cyca i wprowadzamy nowe jedzonko :)
ale sie ciesze:)

Anaconda szczesliwej drogi i udanych wakacji 8)

Izabelka to fajnie ze Oskar juz ma odpowiednia wage teraz to i tak go podtuczysz tymi kaszkami oile mu zasmakuja..................

a u nas polało i to nawet niezle ,zmoklam jak kura ,bylam wtedy na naszym targowisku i poprostu chodzilam po plynacych rzekach wody ulicami -mam zreszta tak mokre buty ze chyba mi sie porozklejaja-jak juz niesa
ale podobalo mi sie jak padalo a i najsmieszniejsze ze w domu mialam pozostawiane okna wszystkie na osciez pootwierane i lekko mi pomoklo mieszkanko!!! no coz moja glupota jak wychodzilam moglam pozamykac ale przy tych upalach to juz sie przyzwyczailam ze sa zawsze otwarte.......

Justus ja Alanowi daje kaszki i nawet grama na nich sie nie pdtuczyl wiec to niekoniecznie moze podzialac na Oscara :))

reklama
pażiwiom uwidim :) jak gadają sąsiedzi ;D pożyjemy zobaczymy ;)
póki co sprzątamy całe mieszkanko bo jutro zmykamy na mega grila na cały dzień :)
miłego wieczorku mamusie

Do góry