reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam wszystkie mamy. Mój anioł ucina sobie właśnie krótką drzemke, więc chwila dla mnie, niestety tak rzadko sie to zdarza.Padam na przysłowiowy pysk.Kwestia chrzcin też mnie interesuje.Słyszałam, że nawet jak świadkowie nie mają ślubu, a żyją razem to może to być problem.A jeżeli rodzice nie mają ślubu kościelnego to tez pewnie problem,.
Czy to że moja malutka taka niespokojna dzisiaj to może być skutek wczorajszej szczepionki? 2 dni po?

a czy któraś z was słyszała, żeby na ciemieniuche w aptece dostać olej salicylowy? Wysłałam męża po olejuszke na ciemieniuche i kobita dała mu ponoć to samo i przyniósł olej salicylowy, na którym ,żeby było śmieszniej pisze,żeby ostrożnie stosować u małych dzieci.A co dopiero niemowle???
Nie zastosowałam tego na małej, a co wy myślicie?

lena3004 pisze:
a czy któraś z was słyszała, żeby na ciemieniuche w aptece dostać olej salicylowy? Wysłałam męża po olejuszke na ciemieniuche i kobita dała mu ponoć to samo i przyniósł olej salicylowy, na którym ,żeby było śmieszniej pisze,żeby ostrożnie stosować u małych dzieci.A co dopiero niemowle???
Nie zastosowałam tego na małej, a co wy myślicie?

tak to cos nazywa sie Salicylol....tez to kupilismy na ciemieniuche w ostrej postaci :)

nikito co do chrztu to pojecia nie mam, bo my "bezboznicy" ;) ale z tego co wiem to swiadkowie musza miec wszyskie sakramenty ale nie musza byc malzenstwem, przeciez chrzestnymi moze byc siostra i brat

Ze świadkami się zgadzam tylko jeżeli są parą i żyją bez ślubu to wtedy zależy od księdza.

A czy ten salicylol pomógł?

ale jeden ksiadz stwierdzil bo my z Robertem jeszcze slubu nie mamy ze nie da chrztu :( ??? paranoja
ale juz tesciowa zalatwila z innym wiec juz sie nie martwie ale i tak uwazam ze to paranoja
szkoda gadac

reklama
lena3004 pisze:
Ze świadkami się zgadzam tylko jeżeli są parą i żyją bez ślubu to wtedy zależy od księdza.

A czy ten salicylol pomógł?

przeciez nie musza mowic ze sa para :)

tak, pomogl.....tylko trzeba uwazac i smarowac tylko w miejscu gdzie jest zmiana skorna

Do góry