reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dzieki bardzo :-)
co moge o sobie ? mam 29 lat, uwielbiam dzieciaczki, staramy sie wlasnie o trzecie :-)
w warszawie jestesmy dopiero od miesiaca, takze jeszcze dobrze nie znam
wracam po kilku latach z francji, gdzie urodzily sie moje dwie pociechy
wzielam wychwawczy na rok, ale nie wiem czy wrocimy tam tak szybko (o ile w ogole), na razie mi sie nasz pobyt w polsce bardzo podoba i mam ochote zostac dluuuzej ;-):-)
witam nową mamuske :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

moze bys powklejała zdjecia twoje i rodzinki,będziemy wiedziec z kim rozmawiamy :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Witam
Wreszcie doczytałam do końca:tak::tak:
Maja dzisiaj jeszcze bardziej płakała że nie chce iść do przedszkola, chyba na dobre odpodobało jej się :-:)-(
U nas pochmurno ale mam nadzieję że nie będzie padać bo za butami dla małej chcę dzisiaj pochodzić:tak::tak::tak:

Dobrze ci pójdzie, z każdym dniem będziesz wiedziała więcej o księgowaniu:tak::tak:

No to przeżycia miałaś faktycznie :tak::tak::tak: Podziwiam za opanowanie:tak::tak:

Nie za ciekawie, tak to jest że wina nie twoja a policja mówi że twoja, nie znoszę nawet niewielkich stłuczek:wściekła/y::wściekła/y:

To was niespodzianka spotkała:tak::tak:
Co do szczepionek bo poruszyłyście wczoraj ten temat to ja też nie jestem zbytnią zwolenniczką i nie szczepię na nic poza tym co jest obowiązkowe i konieczne
teraz nie ma obowiązku szczepień.
Ja nie szczepie wcale już
Dziewczyny z teściem gorzej,więc nic nie poczytam.
Idę okłady robić.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ten post zaznaczyłam już wcześniej:tak::-):-)
Tata ma 39.3 i temp. rośnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dowikluś za to mój antek jak się urodził to się drzemnoł przy cycu 30 minut a potem przez 4 godziny się rozglądał i położe były w szoku:-Da pietruszka to skwitował krótko no nic druga mamusia szkoda życia na sen:-D:-D:-D:-D

Dziewczyny macie jakis skuteczny sposub na pozbycie sie plam na ubraniach

teraz nie ma obowiązku szczepień.
Ja nie szczepie wcale już
Dziewczyny z teściem gorzej,więc nic nie poczytam.
Idę okłady robić.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ten post zaznaczyłam już wcześniej:tak::-):-)
Tata ma 39.3 i temp. rośnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Zdrowia dużo dla teścia dobra synawa z ciebie :tak::tak::tak:Trzymaj sie i trzymam kciuki zeby temperatura szła nadół a nie w góre

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wiki ja mam mydło do plam i tym zapieram a na plamy z soków albo owoców to zapieram albo tym mydłem do plam albo szarym mudłem i potem piorę a tłuste plamy zapieram płynem do naczyń:tak: a z czego masz plamy???
Ze spagetti kamilek wczoraj jadł i całą kamizelke ma brudną bo sie nie pusciła a dodam ze jadł rękami to wyobraz sobie jaki był

to co my wszystkie naraz @ dostajemy? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

17h spała bez jedzenia?:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: nikt ja na jedzenie nie budził?????:sorry:
Ja Ją budzilam bo lezaly juz wtedy ze mna na sali ale od razu zasypiala z powrotem:szok:
dowikluś za to mój antek jak się urodził to się drzemnoł przy cycu 30 minut a potem przez 4 godziny się rozglądał i położe były w szoku:-Da pietruszka to skwitował krótko no nic druga mamusia szkoda życia na sen:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-DChcialabym to widziec

Moje mlode wlasnie wstaly wiec czas podgrzac obiadek:tak::tak::tak:

reklama
Do góry