reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

zauwazylam ze Sewek ma na posladkach takie czerwone suche miejsca ... - oooo jak siada sie na nocnik i potem ma sie takie odbicia to dokladnie w tym miejscu i teraz nie wiem z czego to jest :eek: cz z tego siadania na nocnik a jest po kazdym jego zalatwieniu myty, czy moze od kakao - bo jest uczulajace :eek:
smaruje mu to alantanem i ma to juz lepsze ale gdybym go nie smarowala to pewnie porobily by sie z tego pekniecia :confused2::oo2:
co sadzicie o tym dziewczyny???

To nie dawaj mu z tydzień kakao i zobaczysz czy te plamy zejdą

reklama
Ja ogladam Tylko mnie kochaj i koncze mojego redsika:tak::tak::tak:Ale juz mam rumience:szok::-D
Moi mlodzi juz spia:-):tak:
PATRYSIU
Ale cudnie mala wyglada na zdjeciu:tak::tak::tak:jest cudowna

A chodzi częściej w jeansach czy w dresikach, bo jak w dresikach to nie powinno nic ocierać:tak::tak::tak:
w jeansach albo sztruksach, dresiki ma edne - po domu chodzi w takich bawelnianych - byle jakich :tak:
Ja ogladam Tylko mnie kochaj i koncze mojego redsika:tak::tak::tak:Ale juz mam rumience:szok::-D
Moi mlodzi juz spia:-):tak:
PATRYSIU
Ale cudnie mala wyglada na zdjeciu:tak::tak::tak:jest cudowna
:-D:-D:-D:-D wszystkim sie to zdjecie podoba a lekarz powiedzial ze chyba sie ustawila do zdjecia...
no i super ze lozysko nam nie przeszkodzilo (widac go po lewej stroni) bo jak wiadomo mam przodujace...

dowilkus a brzuszka raczej nie ucaluje bo za duzy jest i nie moge sie schylic :-p:-p:-p za to mala moge poglaskac bo zebralo jej sie na harce - czyli za nim jeszcze zasna to troche potrwa aaz sie uspokoi :-D
nie no teraz juz sie wylogowuje bo nie wyjde stad :sorry::laugh2:
papapa

reklama
Do góry