wiktoria12
Mama i żona :)
cofam pytanie juz mam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To rzuć i to szybciuko, polecam tabex, na 3 dzie,ń już sie palic nie chce, a na piaty nawet nie myslisz.No pale,pale
Ale jest juz zimno-patrzylam na termometr i na dworze jest tylko 10 stopni![]()
No nie moznapowiedzieć, zebys odpoczywała. Tez czekam na foteczki ciezkiej pracy.Cześć kobitki,
Ja zrobiłam dziaj przemeblowanieRozkręciłam i wyniosłam na korytarz starą szafę
Przewróciłam sypialnie do góry nogami
Jestem mega zmęczona ale też zadowolona
Wprawdzie garderoba jeszcze nie gotowa ale powoli widać zmiany na lepsze
Niki była przegrzeczna, bawiła się cały cza s w łóżeczku jak mama szalałaA teraz śpi
![]()
No ja bym chciala to drugie, mocno sie nad tym zastanawiamy. n wiosne bedziemy małej robic pokuj od nowa, wiec bedziemy sie zastanawiac jeszcze intensywniej, ale pposzukam tez czegoc takiego u siebie, po [rzesylka droga.Papa
Helence to bede nowe kupować, tylko sie zdecydować nie mogę
PIĘTROWE ŁÓŻKO DLA DZIECKA (769909325) - Aukcje internetowe Allegro
SUPER ŁÓŻKO DLA TWOJEJ POCIECHY Z BARIERKAMI (763106306) - Aukcje internetowe Allegro
Przyzwyczai sie, a wygladasz swietnie, wiec czeu nie wyazic wlasnego zdania. Mój czesto mowił, że molabym sciac, ale ja mialam lichutkie i w koncu scielam to teraz po 3 latach prosi zebym zapuscila, bo juz sie wzmocnily, ale to nie takie proste, bo ja mam słabe cebulki a nie wlosy. Ja beda długi eto zno beda wylatać.\\\kochana Ty mi tak nie slodz bo za chwile odlece
ogolnie to mojemu m podobam sie w dlugich wlosach - nigdy nie chcial zebym scinala wlosow jak odrosly a tu pach... (domyslasz sie jego zaskoczenia) powiedzial ze ladnie... - ale to nie brzmialo jakos przekonujaco z jego stronycoz plakac nie bede
![]()
no jak pech to pech. kurcze, szkoda by bylo. ale ja ja rozumie ( jesli odmówi) , no ty pewnie tez...witam z rana
kurcze wczoraj caly dzin byla piekna pogoda,cieplutko a wieczrem przszla ciemna chmura tak kolo 18 i prd nam ukradlo:--
-(
zaczyna sie znowu.jestesmy podlacznei do dlugiej i starej linii i jak pzychodzi jesien i silne wiatry to zaraz awarie pradu sa
tak to jest jak sie nadupiu mieszka.pozniej na sczescie juz dali.
teraz 8 stopni,chmury i wieje
mam nadzieje ze jutro chociaz padac nie bedzie,bo to weslee
Paulina zadowolona z wycieczki wrocila:-)
gorzej z malym sasiadem.byli na koiec na basenie i przwrocil sie gdzies na schodach i glowe rozbil.zszyli mu,ale oby wstrzasu mozgu nie mial
sasiadka miala jutro z dziewczynami zostac,ateraz nie wiem czy bedzie chciala go zostawic na noc,niby bedzie jego ojciec,ale wiadomo jak to jest.pytanie czy zostanei czy bede musiala kogos do opiei kombinowac albo dziewczyny zostana na caly weselu:-(
piwoooooo????????????????????????alo panienki!!!!!!!!!1
znow jak jestem to usto a ptem ruch jak w ulu:-(
ja dzis po poludniu lece do mamy pomoc bo poprawiny w garzu robia,bo wesle w lokalu i niby mozna robic pprawiny ale placic 50z za osobe,jak nie wiadomo ile bedzie to bez sensu.poza tym daja wszytsko co zostaje z wesela,nie tylko ze staolow ale i z kuchni:-)
w miedzyczasie polece do znjomej fryzjerki zeby mi wlosy na papiloty zakrecila,bo samej trudno.oczywiscie starum sposbem na piwo,zeby sie lepiej trzymaly
zebym tylko piwa nie zapomniala kupic
jakos nie lubie takich fryzur nie wiadomo jakisch.zawszzetylko rozpuszczone wlosy i tyle,a ze mam trche dluzsze to zakrece:-)
Jak sie ali to sie wali po całości. kurcze jedno a drugim.hej laski
jestem dopiero dziś i od razu sorry nie nadrobie napewno;(
nasz dostawca neta miał jakąś gigant awarie i nie mieliśmy neta.
u mnie po staremu prócz fali jakiegos fatum zlew w kuchni sie zapchał i do tego cieknie,zlew w łazience cieknie,i do tego komp świruje strzałka lata gdzie chce
antek spał dzis tylko do 3 w nocy potem soię obudził i zasnoł dopiero jakieś 20 minut temu więc jestem zła zmęczona a do tego mam kupe roboty i pokłóciłam się z pietruchą bo zlewy zapchały sie wczoraj a on nie miał czasu zrobić ja mam gary niby zmywać pod prysznicem......... w duszy to mam nie zmywam jutro jestem cały dzień w pracy więc niech naprawia zlewy i zmywa wszystkie gary![]()
widzę, że Ty też się pokusiłaś o zmianęcofam pytanie juz mam
jak Hubuś będzie szedł do przedszkola to juz się wszystko raczej unormuje![]()
No kochana, tylko nie zapomnij go uprzedzić jak bedzie rozkrecał, ze kre tam siedziwiki probowałam kretem i dupa blada musi piotrek to rozkręcić i zobaczyć a on nie ma czasua ja nie lubię jak coś nie działa
Oj dzięki Agunia, no prawda, swieta prawdaLunka współczuję, chorujący małż w domu jest gorszy niż marudzące dzieckotrzymaj się dzielnie;-)
kochana tu nie ma sie co smiacA to moje usta ,nie śmiać się proszę![]()
Mój mąż jest bardzo wyrozumiały często stara mi siępomagać jak umie choć nie zawsze mu to wychodzi. Grunt że próbuje ! I często wspira mnie dobrym słowem.kurcze ja jak moj maz ma wolne to sie zajmuje corka - ale jest mi tak przykro bo jak jest w domu to moglbym mi powqiedziec - idz sobie do kolezanke - na pochaduchy- czy ja zrobie obiat - etc. on sie zajmuje dzieckiem a ja mu usluguje
on przewija i zaraz slysze "marta chodz podaj mi pieluche bo sie skonczyly" - a jak ja jestem saam i sie skoncza to musze isc do drugiego pokoju .... wziac pieluche - i dopiero przewijac i nikt mi nie usluguje -
albo tak sie nia zajmuje ze ja mam jeszcze wiecej sprztania - co to za pomoc jak ja musze myc po corce butelki - wynosic do kosza walajace sie pampersy po domu ....
kiedys poszlam sie polozyc - a jak wstalalam zastalam drugio pokoj jak po wojnie - tragedia normalnie
to teraz gydby przyszlo mu dbac o dzieco - sprztac po nim i np. po mnie (po ja po mezu tez robie wszystko) gotowac sprztac w domu i byc zadowolonym i usmiechnietym - ciekawe jak dlugo by wytrzymal i fizycznie i psychicznie ....