reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień dobry!!!
tego się nie spodziewałam :) synek 1 raz się obudzil w nocy w związku z czym się wyspałam :):):) rany ale fajne uczucie   ;D
dzisiaj mamy sporo do zrobienia, pkt główny ----do meblowego zobaczyć kuchnie; nareszcie coś się ruszy

dobra to może któraś wstanie ??? no może nie Nikita, pośpij kochana sobie... ;)

reklama
Witam !
Własnie koncze sniadanko a Macio wcina chrupki razem z psem. My dzis nie mamy jakis planow wiec sie byczymy, no moze tylko wypad do biblioteki

witam i ja !!!!
my tez wczoraj po rodzinnej imprezce u tesciow,bylo milo ,i chyba tyle moge napisac
Izabelka gratulacje z odbiory wlasnego M-(?) jakie to duze to wasze mieszkanko?? no to teraz bedziesz miala nareszcie zajecie ??

Anconda a moze twoja mala ma afty w buziuni i dlatego niechce ciagnac cysia ,u siostry dziecka tak miala wlasnie byly to afty(stan zapalny dziasel)i dostala na to nystatyne do pedzlowania i hasosept do psikania sprawdz czy ma moze jakies zaczerwienienia i bialr naloty jak tak to jest to

Kunda witaj witaj bo chyba sie nie[przywitalam z toba i Maciem po powrocie z waszego wypoczynku i jak udalo sie ,nic niezapomnialas z soba zabrac a jak Macio sie zachowywal uradowany pewnie??

nikita wogule ciezko spac w nocy chyba wszystkim my tezciezko znosimy noce ..................

Witamy i my, Majka coś marudzi, chyba pójdzie spać,a aft to nie ma bo sprawdzałam i z butli to pije chętnie tylko coś mój cysio jej nie pasuje

reklama
mamy swoje M3 :) narazie jeszcze nie mam dużo do roboty, bo ekipę wynajmujemy do cekolowania i malowania i inny pan do kafelkowania, potem się zacznie sprątanie itp. narazie robię w domku porządki- wywalam niepotrzebne rzeczy papiery itd

wybraliśmy 2 panie do opieki nad małym- będa przychodziły pod rząd po 3,4 godzinki i wtedy zadecydujemy :) no i mały ma swój głos ;) zobaczymy którą polubi bardziej; już jestem spokojniesza :)

a zaraz idziemy oglądać meble kuchenne :)

Do góry