reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
mi się marzy dom :) ijak mąż wygra w totka to się budujemy ;D i kupię sobie psa albo dwa :D i będzie superrrrrrrrrrr

Hej musze wam powiedziec ze moj mały ostatnio przesypia całe noce potem budzi sie na godzinke dwie i idzie znowu spac na 3 godziny teraz tez spi od 9 fajno, mam takie pytanko dawałyście juz moze chrupki kukurydziane malenstwom bo ja bym chciała ale sie boje ze oliwier sie zachłysnie

Justus udało mi sie niczego nie zapomniec :D załowałam tylko ze nie wziełam wanienki bo Macio zabardzo nie chciał sie myc w miednicy ale przezył ;D

Olka moj teraz to sie zajada chrupkami potrafi zjesc miseczke na jedno posiedzenie :D

Anaconda twojej małej napewno idą ząbki. Przeczytaj raz jeszcze to co ci ostatnio napisałam. Tam właśnie pisze,że przy ząbkach dziecko pije z butelki chętnie, a zpiersi pije kilka minut i się zaczyna cyrk, ale nie chce mi sie pisać tego 2 razy . Cofnij się do tego co ci postatno pisałam, tam wszystko pisze czemu tak sie dzieje.

Olka wybierz sie do sklepu i kup takie mieciutkie, ktore natychmiast sie rozpuszczaja,.....i nic sie nie stanie....nie zachlysnie sie :)

lena3004 pisze:
Anaconda twojej małej napewno idą ząbki. Przeczytaj raz jeszcze to co ci ostatnio napisałam. Tam właśnie pisze,że przy ząbkach dziecko pije z butelki chętnie, a zpiersi pije kilka minut i się zaczyna cyrk, ale nie chce mi sie pisać tego 2 razy . Cofnij się do tego co ci postatno pisałam, tam wszystko pisze czemu tak sie dzieje.

Przeczytałam raz jeszcze i postaram się małej ściągać pokarm i tak jej podawać, bo nie chciałabym jeszcze zakończyć karmienia na dobre

reklama
nie chce sie tu madrzyc ani wywyzszac ale ciesze sie ze jednak Alana nie karmilam piersia, bo z tego co widze, to mamy karmiace rpzezywaja traume w zwiazku z odstawieniem ;) a co do smoczka to tez sie ciesze ze nawet mu go nie pokazalam :))

aaa wlasnie...ogladalam dzis program na tvn style i bylo tam dziecko ktore mialo prawie 4 lat i ...smoczek w buzi - koszmar, mamusia zabrac smoka nie chciala bo po co, dopiero tatus sie uparl (klocil sie z nia ze rzez to dziecko zle mowi, ma przywe zeby) i odstawil...w 2 dni

Do góry