reklama
syl1982wia
SzczęśliwaMamaŁobuzów
Witaj SHADY czy ka tez moge prosic o te ksiazki oto moj adres s.gloginska@wp.plshady pisze:jasne juz wysylambrenda pisze:SHADY czy ja tez moge prosic o te kasiazki co pisałas ;D
a co do karmienia to ja karmiłam tylko miesiac ale jak bym mogła to karmiła bym tylko do 6m-cy i nie dłuzej,bo szczeze to nie podobaja mi sie takie duze dzieci przu cycuniu![]()
co do karmienia mam te same odczucia![]()
Z gory DZIEKUJE
syl1982wia
SzczęśliwaMamaŁobuzów
Witam ja malego od samego poczatku kladlam samego do łozeczka dawalam mu pieluche tetrowa zeby mogl sie przytulic i to wszystko, a zrobilam tak dlatego ze starszego synka do trzech lat na rekach w ruchu musialam usypiac, zebyscie widzialy jaka meczarnie przezylamlena3004 pisze:Nawiązując do usypiania to jak to jest z waszymi pociechami? Cycuś, noszenie, czy którejś z Was udało się książkowe " połóż dziecko do łóżeczka, wyjdz z pokoju i daj mu samemu zasnąć". Jestem bardzo ciekawa jak to się u was sprawdza. A czy czytałyście " Uśnij wreszcie"? i co o tej metodzie i całej książce myślicie?
syl1982wia
SzczęśliwaMamaŁobuzów
Glos oddany pozytywniejsorbek pisze:Mam prośbę mogłybyście zagłosować - mnie te pampersy bardzo pasują jesli by się okazało żę wam też może udałoby sie żęby wprowadzili je na stałe - bo to wersja limitowana
Dzieki
https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,9214.new.html#new
Oby wiecej takich głosow bo chce zeby te pampersy zostaly na rynku
lena3004
Fanka BB :)
Witam!!! Hmmm, Hmmmm.... Co do dzisiejszego usypiania malutkiej to niestety dzisiaj nie poszło tak gładko jak wczoraj. Metoda szuszania wogóle nie działała- histeria nie do opanowania -a więc zostawiłam ją w łóżeczku i poszłam z ciężkim sercem do kuchni. Po ok.5 min totalnej histerii wziełam na rączki uspokoiłam i znowu do łóżeczka i znów histeria i 1 raz to samo, próbując w międzyczasie szuszać, śpiewać itd. nic nie pomogło.Łzy jak grochy i jak wiecie 3-miesięczne dziecko nie wylewa jeszcze tak duzo łez to to była fontanna. Poddałam sie i wzięłam na rączki. Nawet w moich ramionach nie mogła się uspokoić, ale po ok.10 min. zasnęła i śpi cały czas. Trudno , jutro też jest dzień. Może będzie lepiej. Nie rezygnuję.

nikita000
AGATKA
witam my niemamy takich problemow buch na brzusio i prawei odrazu spimy 
reklama
DOBRY DZIEN DOBRY BARDZO !!!!!!!
witajcie no fakt troszki lzejsze to powietrze ,wiecej wiaterku i tak troszki jakby chlodniej albo mi sie wydaje...........ale niebo jakby pochmurne oby tylko popadalo bo wczoraj mialo byc i nic sie niedzialo....
no my oczywiscie z usypianiem niemamy juz takich problemikow ,bo jak juz pisalam moja Toska juz dosc duza i wieczorem jak zje jest mycie potem klade ja na lozka u nas i oprostu troche sie pokotlasi i zasypia ,albo nawet spiewa sobie sama:"aaa kotki dwa....",a wogule musze sie pochwalic ze moja TOSIA juz spi bez pampersa juz jakis tydzien ,moze ciut wiecej i niezesiusia sie w nocy tylko rano sie budzi i wola ladnie :" mama,maunia sisisi-a ja lece z nocniczkiem albo ona leci na duzy kibelek,tak wiec jestem juz z Nej mocno dumna
Kunda no widzisz dzieki za podpowiedzi z tymi ogorami ,ja kiedys mialam tak zamrozic ale sie obawialam ,to wtakim razie zapytam,czy Ty je jakos grubo kroisz czy cieniej i czy je nasalasz?a pakujesz do torebeczek czy moze do jakis pojemniczkow???oczywiscie jak znajdziesz chwile to poprosze o wskazowki
Izabelka no fajowo ze jestescie jak narazie i oby tak zostalo zadowoleni z niani,a najwwazniejsze ze maly ja polubil ,no i oczywiscie teraz juz na nowym "M" to tez bedzie dobrze jak juz masz taka zaufano,a jakbym mogla o wynagrodzenie jej zapytac chodzi mi o poruwnanie z tym co u nas placo i jakie ma obowiazki jak chcesz to moze byc na priwa oki dzieki z gory
pozdrawiam wszystkie zadomowione i wpadajace na troche mamuski w domach papapap
my dzisiejsza niedziele jak narazie spedzamy w domku!!!!
witajcie no fakt troszki lzejsze to powietrze ,wiecej wiaterku i tak troszki jakby chlodniej albo mi sie wydaje...........ale niebo jakby pochmurne oby tylko popadalo bo wczoraj mialo byc i nic sie niedzialo....
no my oczywiscie z usypianiem niemamy juz takich problemikow ,bo jak juz pisalam moja Toska juz dosc duza i wieczorem jak zje jest mycie potem klade ja na lozka u nas i oprostu troche sie pokotlasi i zasypia ,albo nawet spiewa sobie sama:"aaa kotki dwa....",a wogule musze sie pochwalic ze moja TOSIA juz spi bez pampersa juz jakis tydzien ,moze ciut wiecej i niezesiusia sie w nocy tylko rano sie budzi i wola ladnie :" mama,maunia sisisi-a ja lece z nocniczkiem albo ona leci na duzy kibelek,tak wiec jestem juz z Nej mocno dumna
Kunda no widzisz dzieki za podpowiedzi z tymi ogorami ,ja kiedys mialam tak zamrozic ale sie obawialam ,to wtakim razie zapytam,czy Ty je jakos grubo kroisz czy cieniej i czy je nasalasz?a pakujesz do torebeczek czy moze do jakis pojemniczkow???oczywiscie jak znajdziesz chwile to poprosze o wskazowki
Izabelka no fajowo ze jestescie jak narazie i oby tak zostalo zadowoleni z niani,a najwwazniejsze ze maly ja polubil ,no i oczywiscie teraz juz na nowym "M" to tez bedzie dobrze jak juz masz taka zaufano,a jakbym mogla o wynagrodzenie jej zapytac chodzi mi o poruwnanie z tym co u nas placo i jakie ma obowiazki jak chcesz to moze byc na priwa oki dzieki z gory
pozdrawiam wszystkie zadomowione i wpadajace na troche mamuski w domach papapap
my dzisiejsza niedziele jak narazie spedzamy w domku!!!!
Podziel się: