reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a u mnie dzis sie rozpozyna jarmark sw. Dominika ale beda fajerwerki uuuuu
ale ja popatrze z okna bo mezus w pracy i niestety nie moge wyjsc :(

reklama
shady pisze:
brenda pisze:
SHADY czy ja tez moge prosic o te kasiazki co pisałas  ;D

a co do karmienia to ja karmiłam tylko miesiac ale jak bym mogła to karmiła bym tylko do 6m-cy i nie dłuzej,bo szczeze to nie podobaja mi sie takie duze dzieci przu cycuniu :p
jasne juz wysylam :)

co do karmienia mam te same odczucia ;)
Witaj SHADY czy ka tez moge prosic o te ksiazki oto moj adres s.gloginska@wp.pl
Z gory DZIEKUJE

lena3004 pisze:
Nawiązując do usypiania to jak to jest z waszymi pociechami? Cycuś, noszenie, czy którejś z Was udało się książkowe " połóż dziecko do łóżeczka, wyjdz z pokoju i daj mu samemu zasnąć". Jestem bardzo ciekawa jak to się u was sprawdza. A czy czytałyście " Uśnij wreszcie"? i co o tej metodzie i całej książce myślicie?
Witam ja malego od samego poczatku kladlam samego do łozeczka dawalam mu pieluche tetrowa zeby mogl sie przytulic i to wszystko, a zrobilam tak dlatego ze starszego synka do trzech lat na rekach w ruchu musialam usypiac, zebyscie widzialy jaka meczarnie przezylam

Witam!!! Hmmm, Hmmmm.... Co do dzisiejszego usypiania malutkiej to niestety dzisiaj nie poszło tak gładko jak wczoraj. Metoda szuszania wogóle nie działała- histeria nie do opanowania -a więc zostawiłam ją w łóżeczku i poszłam z ciężkim sercem do kuchni. Po ok.5 min totalnej histerii wziełam na rączki uspokoiłam i znowu do łóżeczka i znów histeria i 1 raz to samo, próbując w międzyczasie szuszać, śpiewać itd. nic nie pomogło.Łzy jak grochy i jak wiecie 3-miesięczne dziecko nie wylewa jeszcze tak duzo łez to to była fontanna. Poddałam sie i wzięłam na rączki. Nawet w moich ramionach nie mogła się uspokoić, ale po ok.10 min. zasnęła i śpi cały czas. Trudno , jutro też jest dzień. Może będzie lepiej. Nie rezygnuję. :( :( :( ;)

Witam!
My tez mamy problemy z zasypianiem wieczorem. Przedtem bardzo ładnie zasypiał a po trzydniówce i wczasach nie chce sam zasypiac.

dzis zapowiada sie troche chłodniejszy dzionek

reklama
DOBRY DZIEN DOBRY BARDZO !!!!!!!

witajcie no fakt troszki lzejsze to powietrze ,wiecej wiaterku i tak troszki jakby chlodniej albo mi sie wydaje...........ale niebo jakby pochmurne oby tylko popadalo bo wczoraj mialo byc i nic sie niedzialo....

no my oczywiscie z usypianiem niemamy juz takich problemikow ,bo jak juz pisalam moja Toska juz dosc duza i wieczorem jak zje jest mycie potem klade ja na lozka u nas i oprostu troche sie pokotlasi i zasypia ,albo nawet spiewa sobie sama:"aaa kotki dwa....",a wogule musze sie pochwalic ze moja TOSIA juz spi bez pampersa juz jakis tydzien ,moze ciut wiecej i niezesiusia sie w nocy tylko rano sie budzi i wola ladnie :" mama,maunia sisisi-a ja lece z nocniczkiem albo ona leci na duzy kibelek,tak wiec jestem juz z Nej mocno dumna

Kunda no widzisz dzieki za podpowiedzi z tymi ogorami ,ja kiedys mialam tak zamrozic ale sie obawialam ,to wtakim razie zapytam,czy Ty je jakos grubo kroisz czy cieniej i czy je nasalasz?a pakujesz do torebeczek czy moze do jakis pojemniczkow???oczywiscie jak znajdziesz chwile to poprosze o wskazowki

Izabelka no fajowo ze jestescie jak narazie i oby tak zostalo zadowoleni z niani,a najwwazniejsze ze maly ja polubil ,no i oczywiscie teraz juz na nowym "M" to tez bedzie dobrze jak juz masz taka zaufano,a jakbym mogla o wynagrodzenie jej zapytac chodzi mi o poruwnanie z tym co u nas placo i jakie ma obowiazki jak chcesz to moze byc na priwa oki dzieki z gory

pozdrawiam wszystkie zadomowione i wpadajace na troche mamuski w domach papapap

my dzisiejsza niedziele jak narazie spedzamy w domku!!!! :p

Do góry