Lena3004 nie bardzo mialo co malej zaszkodzic bo codzien jem to samo z racji tego że mała ma problemy z brzuszkiem. Ale jest sposób żeby to sprawdzic- za kilka dni znowu zjem winogrona i zobaczymy czy sie powtórzy 

u nas pogoda okropna, ciągle pada więc ze spaceru dziś nic nie wyjdzie. Mam nadzieję że nasze małe pociechy w taką pogodę też są bardziej śpiące bo ja dzis jestem padnięta ;D pozdrawiamy wwszystkie mamusie i ich małe pociechy
reklama
anaconda27
styczniówka2006
U nas też pogoda pod psem, mi z nosa już kapie a muszę iść po zakupy, aż mnie ciarki biorą na myśl że mam wyjść. Ja Majkę teraz ubieram w śpioszki i kaftanik, a jak wychodzimy na spacer to zakładam jej na to bluzę i czapeczkę i buciki. Sama nie wiem jak ją teraz ubierać ale patrzę czy ma ciepły karczek i na tej podstawie ją ubieram. Piję teraz ciepłą herbatkę malinową bo zimno w tym domu coś się zrobiło i jeszcze ten katarzysko, oby tylko Majce się nic nie przyplątało bo mojej znajomej mały nabawił się zapalenia oskrzeli ;D
Joanna MK
Mama wrześniowa 2005
anaconda zdowka zycze 
U nas pada i pada i pada..pogoda do d.....
Jule ubieram tez zazwyczaj patrzac najpierw na termometr..jest teraz taka wredna pogoda ze wydaje sie zimno a na dworzu jak wyjdziemy wychodzi slonce i robi sie goraco.Rajstopek jeszcze nie zakaldamy.czapeczke staram sie tez wkladac ale z tym to wojujemy bo Jula ja notorycznie sciaga.Zazwyczaj wkladam spodnie,bluzeczka i bluza +czapeczka lub kapelusik. Butow jeszcze nie mamy,nie daje sobie zalozyc.w Sobote idziemy kupic nowe i zobaczymy bo juz najwyzsza pora zeby zaczela nosic na dwor bo coraz zimniej sie robi.
U nas pada i pada i pada..pogoda do d.....
Jule ubieram tez zazwyczaj patrzac najpierw na termometr..jest teraz taka wredna pogoda ze wydaje sie zimno a na dworzu jak wyjdziemy wychodzi slonce i robi sie goraco.Rajstopek jeszcze nie zakaldamy.czapeczke staram sie tez wkladac ale z tym to wojujemy bo Jula ja notorycznie sciaga.Zazwyczaj wkladam spodnie,bluzeczka i bluza +czapeczka lub kapelusik. Butow jeszcze nie mamy,nie daje sobie zalozyc.w Sobote idziemy kupic nowe i zobaczymy bo juz najwyzsza pora zeby zaczela nosic na dwor bo coraz zimniej sie robi.
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Wczoraj jak wyszlam na dluzszy spacer to moje dziecko mialo lodowate raczki i poliki i nosek a byla ubrana w body z krotkim,bluzke,skarpetki buty i dres a to bylo w poludnie a pozniej jak wyszlam kolo18;00 to zamiast bluzy od dresu to zalozylam jej kurtke jesienno zimowa i tez byla zimna zreszta ja tez sie wychlodzilam a przeciez jest jeszcze sierpien???? I musze chyba pomyslec tak samo o czapce ale z tym tez bedzie problem bo ona nie daje sobie nic zalozyc na glowe a trzeba zaczac przyzwyczajac bo zima idzie 
Moje dziecko wlasnie usnelo w lozeczku po zupce a wczesniej jadla tez kaszke na sniadanie
Ja obiadek tez juz zrobilam i troszkle ogarnelam w domciu a teraz mam wolny caly dzien ;D ;D ;D ;D
Moje dziecko wlasnie usnelo w lozeczku po zupce a wczesniej jadla tez kaszke na sniadanie
aga29
Fanka BB :)
Dzieki Lena3004
, ale jednak i tak wolalabym pracowac w zawodzie nauczyciela i tlumacza, ktory to wykonywalam w Polsce, wieksze zarobki i mniej godzin pracy ;D. Ale moze juz niedlugo sie uda, zobaczymy.
. U nas pogoda sie zrobila super, to dobrze, bo jedziemy jutro na pare dni do brata mojego meza w gory. Bedzie mozna troche pospacerowac. Jutro rano mamy tez wizyte u pediatry, jak zwykle kontrolne badania i odnowienie szczepionki. Mam tylko nadzieje, ze Erik nie bedzie mial goraczki, czopki na wszelki wypadek juz zakupilismy.
K
kasiula matula
Gość
ja ubieram podobnie jak anaconda body z krotkim na to kawtanik i spiochy na to butki czape i bluze sweterek kurteczke zalezy
chyba ze bardziej ,,dorosło '' nie spiochy tylko spodenki i bluzeczka ;D
ciezko wycyrklowac ta pogode i ubranka na dwor
chyba ze bardziej ,,dorosło '' nie spiochy tylko spodenki i bluzeczka ;D
ciezko wycyrklowac ta pogode i ubranka na dwor
Joanna MK
Mama wrześniowa 2005
Lena ja zazwyczaj jak mam problema niemoge do swojej pediatry pojsc to dzwonie na konsultacje do lekarzy z twojego dziecka.
Podaje Ci namiary
pediatra czwartek od 19-21 tel 0-81 741-12-97
lek.med.Grazyna Czaczynska
pediatra wtorek od 9- 11 tel 0-22 885-99-06
dr.n.med.Maria Rudzinska-Chazan
fakt ze jak cos juz potrzebuujesz to lepiej do swojego a jak tylko skonsultowac cos to polecam bardzo te telefony.
Podaje Ci namiary
pediatra czwartek od 19-21 tel 0-81 741-12-97
lek.med.Grazyna Czaczynska
pediatra wtorek od 9- 11 tel 0-22 885-99-06
dr.n.med.Maria Rudzinska-Chazan
fakt ze jak cos juz potrzebuujesz to lepiej do swojego a jak tylko skonsultowac cos to polecam bardzo te telefony.
lena3004 na forum e-mama w dziale "zdrowie kobiety"na pytania odpowiadają lekarze spejalisci-spróbuja tam.
http://www.forum.e-mama.pl/index.php?sid=5c80c1f34588cdb6da9fd4a0ab82b23d
http://www.forum.e-mama.pl/index.php?sid=5c80c1f34588cdb6da9fd4a0ab82b23d
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Wszystkiego najlepszego i duzo zdrowka dla ERIKA LENY i EMILKI z okazji ukonczenia kolejnych miesiecy!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Podziel się: