reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MaMalgosia jak jest ze stelazem czyli do 18 kg mozna rozlozyc na 3 pozuycje hubert bardzo luboi siedziec q tym foteliku i wreszcie nie placze zeby go wziasc jak jedziemy poza tym jest wyzej i widzi wszystko
ale nie uciekaj jeszcze!!!!!!!!!!
bo jak sie jutro obudzicie i poczytacie to moze byc ostro bedzie duzo k i h i p..........

reklama
no t całkiem podobny ten wózek , właściwie to taki sam , tylko , ze nie ma kierownicy  ;)

Mordziulka no to super tez fotelik. Ja już sie musze powoli rozglądać za jakimś, bo małemu zaczynaja nóżki za bardzo wystawać , a miejsca nie ma , bo do oparcia od fotela dotyka  ::)

Mordziulka przynajmniej kobitki będą wiedziały , ze trzeba spacje w razie czego wtawiać  :laugh: :laugh: :laugh:
Sylwia moja znajoma ma jeszcze klakson, kluczyk , który jak sie przekręca wydaje dzwięk odpalającego samochodu. A jej syn sobie ta kierownicą kręci jak jedzie , udaje , ze prowadzi ;) :laugh:

Kobitki papatki i buziaczki na dobranoc , ja już uciekam , bo ja swojego ukochanego nie widziałam 3 dni , bo w niemczech siedział i niedawno wrócił. Muszę go obadać ;) , zanim sie mały fafik przebudzi :)

DZIEN DOBRY!!!!!!
widze ze wczoraj sie ostatnia pozegnalam a dzis pierwsza sie witam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jest tu kto?

reklama
Do góry