reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

udalo mi sie wstawic sliczny suwaczek! a wy jeszcze spicie? ja tera moge pogadac bo hbert rano grzecznie siedzi no i jak spac pujdzie ale potem jest ciezko! dzis chyba pojedziemy na rehabilitacje wiec nie bedzie mnie po poludniu!
czy jest tu jeszcze kto?????????

reklama
Brawo mordziula śliczny suwaczek no i witam wszystkich z rańca.wpadłam tylko się przywitać bo masę robotki mnie czeka.moje duże już dziewcze wstało o 6;30 ale nawet się cieszę że tak wcześnie bo dużo zrobię.Będę sprzątać na zakupy trza iść potem biszkopty :mad: :mad: trzymajcie się ciepło

Dzieńdoberek! JA już jestem po sniadanku, poczytałam coscie tam wieczorkiem napisałay i jestem nabierzaco ( jak narazie bo za wami trudno nadarzyć) ;D

dziń dobry :p

Ja już od 7 na nogach :) śniadanko pałaszuje przed kompem , sterte garów już umyłam itp.
Dzisiaj zapowiada sie piekny dzionek :) słonko świeci ...dwie pralki prania , obiadek do ugotowania , spacerek do zaliczenia , prasowanie itp.itd......

czuje że będzie bosko ::) :p

Witam z rana :):)
Ja tez juz po sniadaniu a na nogach o 8.30 bo jak dalam Zuzi mleko o 7 to jeszcze zasnela no to ja rowniez pospalam :):)
Teraz siedzi i bawi sie paczka od pampersow ktrora stoi na podlodze - chce je wciagnac do lozeczka a jak jej nie wychodiz to sie wydziera :):)
A teraz kombinuje ze szczebelkami ktore sie ruszaja znowu je wyciagnie :):)

Mnie dzisiaj czeka poskladanie prania, przebranie rzeczy Zuzi, obiad i spacerek oraz kurs po meza :):):

Pozdrawiam

Kunda pisze:
Dzieńdoberek! JA już jestem po sniadanku, poczytałam coscie tam wieczorkiem napisałay i jestem nabierzaco ( jak narazie bo za wami trudno nadarzyć) ;D

Kunda ty miałas zaległości???
A co ja mam powiedziec ja mam w plecy jakies 100 postów jak nie lepiej, już boję się cokolwiek pisac bo nie w temacie jestem...

reklama
Do góry