reklama
luna665
Mama grudniowa 2007
wywaliłam to dziadostwo i sciągnęłam jakiś stary, no i działa. A teraz skoro mała zasnęła, sama udaję się w pościele, padam na twarz, nóg nie czuję. Wlece z rana jak dam rade, a jak nie, to koło południa. Słodkich i spokojnych , no i słonka o poranku.
anka26_x_07
Mama Laury :)
Iwcik no to zakupy udane.A stol to moze faktycznie szwagier kuypi ty i tak nosic nie mozesz
MH ciagle szukamy w sumie jutro ma baba dac znac co z domem ktory moj byl ogladac bo ona chce wiecej niz moj jej zaproponowal.Non stop szukamy przez internet.Ja nie chce rzucac sie na domek zeby potem nie zalowac zakupu
Luna u mnie ok
MH ciagle szukamy w sumie jutro ma baba dac znac co z domem ktory moj byl ogladac bo ona chce wiecej niz moj jej zaproponowal.Non stop szukamy przez internet.Ja nie chce rzucac sie na domek zeby potem nie zalowac zakupu

Luna u mnie ok
Natalineczka555
kocham kochać :)
o matko mam nadzieje ze ci to jakos usuną moze da sie w jakis sposob wzrok poprawicSorki dziewczyny że tak tylko po łebkach ale taka trochę rozbita jestem. Korzystając z wolnego męża wybrałam się do okulisty bo od jakiegoś czasu mam plamę na lewym oku i praktycznie nim nic nie widzę no i dostałam skierowanie do szpitala na specjalistyczne badania. Ale prawdopodobnie nic się już z tym nie da zrobić bo to wygląda na jakiś stary niewyleczony stan zapalny i będę półślepa

te dwa mi sie najbardziej podobajałóżko tapicerowane "casa", e-meble.pl - SKLEP.meble.pl
łóżko fiorino drewno lite buk, Meble Kampra - SKLEP.meble.pl
A Niki to chyba produkuje kolejnego zęba bo jest starsznie marudna![]()

a to moje typy;-)
OKAZYJNE ŁÓŻKO METALOWE KORNELIA 160X200 HIT !! (1031408592) - Aukcje internetowe Allegro
EKSKLUZYWNE ŁÓŻKO OAZA 160X200 STELAŻ GRATIS ! (1031406372) - Aukcje internetowe Allegro
ŁÓŻKO KUTE WIKING Z BALDACHIMEM 160X200 OKAZJA! (1032355793) - Aukcje internetowe Allegro
a my mamy takie :
CZARNE METALOWE KUTE ŚLICZNE ŁÓŻKO JYSK (1030261796) - Aukcje internetowe Allegro
a czarek ostatnio tez jakis marudny moze tez mu zeby ida

wywaliłam to dziadostwo i sciągnęłam jakiś stary, no i działa. A teraz skoro mała zasnęła, sama udaję się w pościele, padam na twarz, nóg nie czuję. Wlece z rana jak dam rade, a jak nie, to koło południa. Słodkich i spokojnych , no i słonka o poranku.
Z testowanych przeglądarek google chrome sprawdza się na BB.

Spokojnego odpoczywania.;-)
Witam wieczorkiem
Mlodzi juz umyci,wiec pewnie niedlugo pojda spac

MH
Gratki dla Niki za postepy ze sztucznym mlekiem

ANKA
Ale pyszna salateczka

Ale ja bym z niej wywalila fasolke;-)

jka juz znajdziesz jakis fajny domek to sie nam pochwal:-)
Mlodzi juz umyci,wiec pewnie niedlugo pojda spac

MH
Gratki dla Niki za postepy ze sztucznym mlekiem

ANKA
Ale pyszna salateczka

jka juz znajdziesz jakis fajny domek to sie nam pochwal:-)
Ja własnie sie wykapalam i jeszcze zagladam do was , gadalam z meżem i moze faktycznie kupi jutro stół i krzes,ła do kuchni tylko kurcze sklep otwarty od 10 i jak on wróci na 8 do rzeszowa to nie bedzie tyle czekał a wieczorem to juz moze nie byc bo rano jest dostawa a to na promocji i tanie wiec moze sie rozejść szybko:-
-
-( no ale zobaczymy jak bedzie moze szczescie sie usmiechnie bo na ten mój stary st,ół z kolorowymi krzesłami juz patrzyc nie moge

hejka,witam się i zaraz spadam bo czeka mnie jeszcze prasowanie.
jestem padnieta.
nie śpimy dzis od 4.50,Oliwka zrobiła pobudkę,co sie okazało obudziła się z goraczką 38,3C.rano o 8.00 poszlismy do lekarza co się okazało złapała ja wirusówka i to wszystko przez to.
dostała lekarstwa ,śą okropne w smaku więc jest histeria bo jak Oliwka widzi ze idę z do niej z łyżeczka to wie co to oznacza i zwiewa .ale muszę dla jej dobra.
Oliwka dopiero co usnęła bo w dzień spala aż 3H.
boję się ze fala kulminacyjna zbliża się do Wrocławia.
jejku jaki dzis był szał w sklepach,brakowało wszędzie wody mineralnej,pustki w sklepach.normalnie szok,ludzie wyjeżzali pełnymi wózkami ze sklepu.
modlę z się aby nas nie zalało.
jestem padnieta.
nie śpimy dzis od 4.50,Oliwka zrobiła pobudkę,co sie okazało obudziła się z goraczką 38,3C.rano o 8.00 poszlismy do lekarza co się okazało złapała ja wirusówka i to wszystko przez to.
dostała lekarstwa ,śą okropne w smaku więc jest histeria bo jak Oliwka widzi ze idę z do niej z łyżeczka to wie co to oznacza i zwiewa .ale muszę dla jej dobra.
Oliwka dopiero co usnęła bo w dzień spala aż 3H.
boję się ze fala kulminacyjna zbliża się do Wrocławia.
jejku jaki dzis był szał w sklepach,brakowało wszędzie wody mineralnej,pustki w sklepach.normalnie szok,ludzie wyjeżzali pełnymi wózkami ze sklepu.
modlę z się aby nas nie zalało.
reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
Agnes zdrowka dla OLiwki i trzymam kciuki za te fale niech Was ominie i nie podtopi
Iwcik moze Krzys sie poswieci i zaczeka albo bedzie mial opoznonko
i akurat o 10 wleci do sklepu:-)
Dowikla pochwale sie pochwale
)
Dzwonila do meza jest jeszcze w Neuss wiec czekam na niego a ziewa mi sie jak cholercia
Iwcik moze Krzys sie poswieci i zaczeka albo bedzie mial opoznonko

Dowikla pochwale sie pochwale
Dzwonila do meza jest jeszcze w Neuss wiec czekam na niego a ziewa mi sie jak cholercia

Podziel się: