reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam i ja
My wlsanie zjedlismy sniadanko:tak:Pogoda dosyc ladna,wiec pewnie na wiekszosc dnia znowu wybedziemy:tak::tak::tak:
Chcialabym podjechac do ajkiegos sklepu i zobaczyc jak na zywo wyglada telefon samsung diva-podobaja mi sie obydwa ale wolalabym ten skladany a nie rozsuwany:tak::tak::tak:

MALINUS
Fajnie ze zajrzalas,no i ze radzisz sobie jakos z ta Twoja deprecha:tak:Co jak co ale czekolada idealnie sie sprawdza;-):-)

reklama
Meduska to ty tez po czekoladę :-D:-D:-D:-D:-Da moje porządki leżą odłogiem :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:nie chce mi się może po obiedzie :confused:
Dowikluś śliczny ten telefon bardziej podoba mi się ten zamykany tj z klapką :tak::tak::tak:ale ja na punkcie klapek mam bzika :-D:-D:-Dale śliczny jest wizualnie :tak:
Mój Antocha wstał a ja przez czas jego snu tylko złożyłam pranie do prasowania nastawiłam pralke i pozmywałąm gary..ale chyba jak wrócę z Julka ze szkoły to oni sie pobawia a ja ogarne kuchnię i łazienke może coś poprasuję :confused:

Ostatnia edycja:
Malina super, że zajrzxałas :tak: oby częściej :tak:

A ja przeliczyłam się z tempem schnięcia prania i nie mam gdzie wieszać :szok::eek:

Helenka odpocznie troszke po przedszkolu i ruszamy do parku :tak:

zrobiłam na obiaek pomidorówkę.. teraz się robią ziemniacki i kurczak w piekarniku. iemniaki dzisiaj robie w rękawie z odrobiną oleju, ziołami, papryką, solą i przyprawą do ziemniaków:-)

zearlam całą tabliczkę czekolady:zawstydzona/y:

u nas znów leje:wściekła/y: wyszłam na chwile z maksem i w sumie co chwile taka mżawka prechodzila delikatna- ledwo weszliśmy do góry i sie rozebraliśmy to jak lunęło:-D ale mieliśmy szczęście:sorry2::cool::cool::cool::cool::cool:

Malin fajnie ze powiedzialas sobie dosc:tak: czekolada pomoaga na dobre samopoczucie:tak:;-)
Medeuska faktycznie mialas szczescie:tak:
Wiktoria jak dla mnie 3:tak: a ponczochy extra:-)

Ja mam juz obiadek gotowy Laura wlasnie wstala pospala godzinke.
Dzownila do mnie kolezanka z BB i jutro ma do mnie przyjechac z dwojka dzieci.Strasznie sie ciesze ze sie poznamy:) Korzystam ze mojego nie bedzie:-D trzeba dobrze zagospodarowac czas:tak:
Wczesniej zroblysmy z Laura zakupki zeby jutro nie robic bo znow w skilepach bedzie masakra.W poniedzialek pozamykane wiec jutro bedzie poploch- tu tak jest zawsze:szok::tak:
jedno pranie juz zrobione drugie sie kreci wiec jutro prasowanie przed goscmi:-D
na dodoatek sasiadka prosila zeby z nia podjechala do sklepu oddac tv na gwarancje bo sie jej zepsul:eek:Tak wiec jutro kolo 11 bede musial juz wyjsc z domku:tak:

czesc mamuski!!!
wiam sie i ja w ten piekny popoludniowy dzien.nareszcie sie ciepło zrobilo,to korzystamy i z dziecmi jestem cały dzien na polu.teraz spia a ja obiadek juz zjałam i teraz czekam na M.ja tak jak wczoraj pisałam byłam u dr.rzepisala mi leki i maja mi pomuc(tylko musze je zarzywac i sama nie moge ich odstawic)a wieczorem jak dzieci poszły spac to ja na paznokcie bylam umówiona i zeszło nam do północy:szok:
wybaczcie że was nie poczytalam ale mam jakiegos doła dzisiaj,nic mi sie nie chce i taka bez humoru:-(mam nadzieje ze jutro bedzie juz lepiej.

pozdrawiam was goraco!!!!:-)
milego dnia!!

lidka co jest pogoda dopisuje, paznokcie zrobione a Ty dola lapiesz:cool2:Kochana glowa do gry bedzie lepiej i znow wyjdzie sloneczko:tak:

Jak wstala Laura wzielam ksiazeczke ktora dzis kupilysmy i moja perla robila szlaczki:szok:nawet jej to szlo w nagrode jak ukonczyla szlaczek mogla przykleic naklejke.Zrobilysmy ze 3 stronki i zaczelam samazyc rybke.Ja zjadlam a moja gwiazda konczy:tak:

reklama
witam :-)3 ja w koncu popralam i powiesilam na balkonie dzieci w kosciele na majowym a ja jeszcze raz oglądalam bluzki dzis za+kupione 2 kupilam d/la Zuzi i mam 2 dla siebie jedna mi wybral mąż :szok: pewnie ktoras zaloze w dniu komuni :tak:o kurcze niechca wgrało sie zdjecie mojego samochodu :-D:-D:-D:-D moje sa jedna żólta ale nie tak jasna jak wyszla na zdjeciu a ta druga to taka ładna zielen a Zuzi jedna turkusowa a druga pistacja

Załączniki

• 052110172341.jpg
    052110172341.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 25
  • 052110172255.jpg
    052110172255.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 24
  • 051210183225.jpg
    051210183225.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 25
  • 052110172211.jpg
    052110172211.jpg