reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kurcze dziewczyny przepraszam ale dzisiaj nie wstawie fotek z przedstawienia chcialam zgrac foty na lapka i bateria mi siadla musiałam podłaczyc ja dopiero co wiec musi sie naładowac ale jutro obiecuje ze wlepie kilka:tak::tak::tak:

Maz w pracy na nocke ma jutro wrócic jak sie plany nie zmienia maksiu spi poglaskal brzuszek a akurat mala kopniaki urzadzała jak strasznie sie cieszyl:-):-):-)fajnie tak patrzec na dziecko jak tuli sie do brzuszka:tak::tak::tak:i nie jest zazdrosne:-):-):-)

Ja leze juz w łóżku z lapkiem bo nogi bola , wysmarowalam zelem chlodzacym poduszki pod nogi i troche juz lepiej jest:-):-)

Agnes zawsze mozesz udac sie na pogotowie albo i do szpitala cos jest nie tak z tym brzuszkiem albo ma zaparcia i brzuszek boli bo nie moze zrobic kupki:tak:

Dowikla gdzie tam długi post nie raz malinka jak trzasnie postem to czyta sie i czyta:-D:-D:-D

Natali a co tam pobyczyc tez wolno:tak::tak::tak: a tym bardziej tobie , my ciezarne mamy jakies przywileje:-D:-D:-D:-D

MH tobie równiez miłego weekendu:tak::tak::tak:

reklama
ale plama a na suwaczku jak krowie na rowie napisane 2960:sorry2:
ślepy to ślepy:-D:-D
sama widzisz że mała była malutka więc tak jak Ci MH napisała nie kombinuj, malutka waży tyle ile ma ważyc:tak::tak:
ehehhe :-D:-D
Pati to życzę ci oby mala dała zrobić piękne tipsy i zarobić mamusi kasę :tak::tak::tak::tak::tak: a waga małej śliczna aż sprawdziłam moja Julka w tym okresie ważyła 4300 Adam 5200 a Antonio 5630:tak::tak::tak:

Ja mam dziś kochane wielkiego śmierdzącego lenia:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:poza wyjściem rano do sklepu i rozwieszeniem prania nie robie nic w domu burdel ja głowa nie umyta gary ze zlewu wychodzą a ja wchodzę do kuchni robię rumianek zamykam oczy co by garów w zlewie nie widzieć i siedzę z książką tudzież BB tudzież pasjans:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2: no robota nie zając nie ucieknie może mi się po obiedzie coś zachce robić:sorry::sorry::sorry:a właśnie obiad by trzeba było zrobić:eek::eek::eek::eek::eek:
uuuu to duzo wazyli :-):-)
ja tez mialam dzis leeeeeenia :cool2:
Ale moje dzieci rozdarte :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: do tego rozpakowały torbę, którą zdażyłam zapakować :no: Helenka, miała robić wycinaki, pocieła mi obrus i śc ierkę w kuchni :eek: Anik sama nie wie co chce... wrrrrrr a ja mam kupe roboty, a M w pracy wcześnie nie wroci...
hehehe obrus powaidasz to musi to teraz trendy wygladac :cool2::cool2::cool2:

Moja Julka mnie właśnie powaliła tekstem Antek upierdliwie zabiera jej książkę od dłuższej chwili a ona usiłuje czytać ięc co chwile mu mówi "Antoś nie ruszaj Antek nie wolno,Antek ja czytam" w końcu nie zdzierżyła wstała z fotela i do niego z tekstem "TOŃ TY JESTEŚ NIEREFORMOWALNY JAK KAŻDY FACET":-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D[/B
Justyś miłego wekendu :-) :-)
MH a mówiłaś Helence z czego ma te wycinanki robić :-) :-)
a na chłopa wcześniej w domu liczyć to jak na upał dziś u mnie :-)

nieeee no agenciara z niej niesamowitaaaaa :-D:-D:-D:-D
Dowikluś ale ona maja główki maleńkie ale pomysłów w nich nie brakuje :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
słuchajcie szukam mojej julce takich leginsów 3/4 na lato w różnych kolorach macie namiary na jakiegoś fajnego taniego sprzedawcę z allegro??????co by miał tanie i fajne na rozmiar 128??? bo chcę jej po wypłacie zakupić??
zbieram sie powoli do pracy a nie chce mi się wcale :cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:
ale jutro wolne :-):-):-):-):-)leżę do góry brzuchem i nic nie robię o to mój plan na boże ciało:-):-):-):-)
buziaki laseczki:-*
hmmmmmm jeszcze za tym rozm sie nie zagladalam malej jeszcze troche brakuje :-p:-p
Hej laski

W przedszkolu przedstawienie super normalnie maksiu był zadowolony bo nawet tatusiowi udało sie przyjsc mimo iz skutkiem tego było dzisiejsze niewyspanie bo wrócił na 8 rano do domu pospał do 11 , przyjechał do przedszkola i po 14 znów sie połozył i spał do 16 wiec troche mało a o 17 ,musiał jechac do pracy i wróci jutro rano :-:)-(
no ale za to maksiu mial frajde bo tylko 5 tatusiów było:tak::tak::tak::tak:
Fotki oczywiscie wrzuce tylko musze je zgrac :-)

poczytałam was i widze ze sezon truskawkowy sie zaczął ja dzisiaj tez jadłam truskawki akurat przed szpitalem stała jakas pani i sprzedawała mały koszyk po 5 zł wiec sobie wziełam:-):-):-) a miała jeszcze duze koszyki po 2.5kg i były po 18zł wiec nie drogie:tak:

Pati pochwal sie pózniej pazurkami:tak::tak:
fajnie ze tatus mogl przyjsc i ze Maksiu zadowolony :-):-):-)
Miłego weekendu, do poniedziałku :tak:
wracajcie cali i zdrowi i bawcie sie :tak:
Oliwka już lezy w łozku,sama wołałą że jest śpiąca więc powinna zaraz usnąć.
a ja korzystając z okazji wskoczyłam na bb :-p:-p:-p:-p:-p

u mnie cały dzień lało,masakra jakaś :no::no::no:

dzis na szczęscie Oliwka nie miała już gorączki,oby nic się nie wykluło.

daje jej calcium,rutinacea junior i lipomal.

mam nadzieję ze b ędzie ok.

Oliwka znów ma problemy z brzuszkiem,narzeka że ją boli.nie może coś zrobic kupy a jak zrobi to kilka twardych bobków,jest zapchana i nie hche jeść.kurczę nie wiem od czego tak się jej porobiło.po niedzieli idę z nią do lekarza.

wkurzyłam się bo jutro święto a przychodnie zrobiły sobie długi weekend i w piatek lekarze nie przyjmują.:cool::cool::cool::cool:i w tedy człowieku rób co chcesz.
u nas jest zawsze nocny dyzur...
biedna musi sie meczyc :-(

no ja juz po tipsach...
mala byla grzeczna a nawet bardzo
wogole nie plakala
super
sewek jeszcze nie spi
mala juz dawno zasnela...

no i efekt koncowy :-)
P6021761.jpgP6021752.jpg

jejku ale ja głupia przeleciałam przez stronę aby zobaczyc czy ktoś coś nowego napisał i rzuciły mi sie w oczy pati fotki i co zobaczy łam na pierwszej fotce fiutka :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D dopiero jak się przyjrzałam a to palec :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

głodnemu chleb na mysli :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

jejku ale ja głupia przeleciałam przez stronę aby zobaczyc czy ktoś coś nowego napisał i rzuciły mi sie w oczy pati fotki i co zobaczy łam na pierwszej fotce fiutka :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D dopiero jak się przyjrzałam a to palec :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

głodnemu chleb na mysli :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
kochana wiesz co ze ja tez zobaczyłam siusiaka:-D:-D:-D:-D:-D
ale jakos tak jak pozniej dojrzalam to sie wstydzilam napomknąć:zawstydzona/y::-D:-D:-D
ze niby taka niewyzyta;-):-D:-D:-D

hehhe a glodny glodnemu przygaduje :D
patrysiu śliczne te tipsiki ty juz nie mozesz ale musisz na tym zarabiac bo jak nie ty to kto :confused::confused::confused:
a dziekuje

ja juz laseczki ide spac :0
dobranoc

reklama
witam sie jako pierwsza i niewyspana.

Oliwka obudziła sie o 4.30 i już nie usneła.
mam dość ,jestem taka padnięta że szok,oczy mi się cały czas zamykają,już kawe wypiłam ale jakoś nie pomaga będę musiąła jeszcse jedną sobie strzelić.i jak tu funkcjonowac cały dzień????:sorry2:

zawaliło jje nos rano dlatego się przebudziła i kasłać zaczęła.

śniadania zjadła tylko pół kanapeczki :no::no::no::no::no::no:

na dworzu do dupy,deszcz pada,zimno ,wiatr.

Do góry