reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dowikluś ale ona maja główki maleńkie ale pomysłów w nich nie brakuje :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
słuchajcie szukam mojej julce takich leginsów 3/4 na lato w różnych kolorach macie namiary na jakiegoś fajnego taniego sprzedawcę z allegro??????co by miał tanie i fajne na rozmiar 128??? bo chcę jej po wypłacie zakupić??
zbieram sie powoli do pracy a nie chce mi się wcale :cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:
ale jutro wolne :-):-):-):-):-)leżę do góry brzuchem i nic nie robię o to mój plan na boże ciało:-):-):-):-)
buziaki laseczki:-*

reklama
W sumie to mi sie przypomniałao jak chciałam kupic Helenie kask dwa latatemu :no: ciężko było :no:

A to, że wszystko mam, to nie znaczy, że jestem gotowa :-D Akomp cos mnie za bardzo do siebie ciagnie :eek::-D

U mnie rozpadało się na dobre :eek: Dziewcznyny ogladają teletubisie, chila spokoju, ciekawa jestem na jak długo :eek: o.... amła już sie drze :no:

Hej laski

W przedszkolu przedstawienie super normalnie maksiu był zadowolony bo nawet tatusiowi udało sie przyjsc mimo iz skutkiem tego było dzisiejsze niewyspanie bo wrócił na 8 rano do domu pospał do 11 , przyjechał do przedszkola i po 14 znów sie połozył i spał do 16 wiec troche mało a o 17 ,musiał jechac do pracy i wróci jutro rano :-:)-(
no ale za to maksiu mial frajde bo tylko 5 tatusiów było:tak::tak::tak::tak:
Fotki oczywiscie wrzuce tylko musze je zgrac :-)

poczytałam was i widze ze sezon truskawkowy sie zaczął ja dzisiaj tez jadłam truskawki akurat przed szpitalem stała jakas pani i sprzedawała mały koszyk po 5 zł wiec sobie wziełam:-):-):-) a miała jeszcze duze koszyki po 2.5kg i były po 18zł wiec nie drogie:tak:

Dowikla ty to masz utalentowane szczypiorki tak odwazyc sie na rowerku ze mamusi musi biegać:eek::eek::eek: no a wypadki sie zdazaja mój tez miał zdarte czoło nos i brode no i z buzi tez krew sie lała ale to dziasło sie przebilo:tak::tak::tak:

MH zycze udanego długiego weekendu , fajnie takie spotkanie zorganizowac ...ach zazdroszcze ci:-D:-D:-D baw sie dobrze no i zycze słonecznej pogody:tak::tak::tak:

medea widze ze masz problem z kupnem fotelika :tak: chyba musisz dobrze przemyslec sprawę:tak::tak::tak:

Pati pochwal sie pózniej pazurkami:tak::tak:

Anka tobie to dobrze wiecznie słoneczko masz a u mnie leje juz od nawet nie wiem ilu dni kwiaty musiałam pochowac bo juz przelane były masakra jakaś:wściekła/y:

Lidka napisalam ci ze pewnie w piątek sie wybiore do ciebie bo mialam wczoraj ale zapomniałam ze to swieto:-D:-D:-D chyba ze wybierasz sie gdzies na jakis rodzinny zjazd bo to długi weekend wiec jak co to napisz to wybiore sie w innym terminie do ciebie:tak::tak::tak:

Malinka dobrze ze to nie po tatusiu chodzi i powtarza :-Dale pewnie fajnie to drapanie wyglada:-D:-D ja sie dzisiaj usmiałam z mojego syna bo w przedszkolu pani kazała narysowac dzieciom rodziców jak odpoczywaja no to baaaaaaaaa narysowały w łóżkach leżących no i tatus w majtkach tylko czarnych a mamusia całe szczescie ze w niebieskiej pizamce:-):-):-) a inne dzieci nawet malowały mamusie w stanikach:-D:-D:-D:-D

Kokusia spróbuj a co ci szkodzi w kazdej chwili bedziesz mogła przeciez zrezygnowac:tak:

Narazie spadam obejrzec Majke:tak::tak::tak:

Witam wieczorkiem
Bylismy w biedronie i na placu zabaw,takze niedawno wrocilismy do domku:tak:Pogoda sie jeszcze bardziej spierniczyla i pewnie zaraz zacznie lac:no::no::no:
Mlodzi wlasnie zjedli po misce truskawek a dziewczynki dodatkowo popily to butla mleka:tak::tak::tak:

IWCIK
Ale długasny post:szok::szok::szok:
czekamy na foteczki:tak::tak::tak:

MH
Udanego weekendu:tak::tak::tak:
I wracajcie cali i zdrowi

Oczywiscie wycaluj Niki z okazji urodzinek:tak::tak::tak:

MALINUS
Duzo jest na allegro takich leginsow,wiec bedziesz miala w czym wybierac;-):-)

Dowikluś u nas najtańsze truskawki jakie ja widziałam to po 10 zł ale pani w warzywniaczku mówiła że teraz z dnia na dzień będą tańsze :tak:no to po 10 sobie zakupie:-D
Liduś grill jami ja od 2 lat nie jadłam nic z grilla:-(
Ntalineczka to jak znajdziesz info na temat KSD to daj znać :tak::tak::tak::tak:
Mój Antonio poszedł dziś na rekord jeżeli chodzi o spanie spał 3 godziny :szok:ja nie pamiętam kiedy on tyle spał :szok::szok::szok::szok::szok: ale wstał w humorku że tylko zabić pytanie tylko jego czy siebie :eek::eek::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Natalineczka mój Adam spał do roku w dzień :eek: Julka do 3 lat a i teraz jej się zdarzy w dzień uciąć komarka a Antonio ma 1.5 roku i narazie w dzień sypia raz 20 minut raz 3 godziny:-Dale śpi :-D:-D:-D
MH to ten wasz doroczny zjazd rodzinny tak???ale super normalnie zazdroszczę :zawstydzona/y:baw się dobrze bo atrakcji widzę nie zabraknie :tak:i wracaj szybko z naładowanym akumulatorem i foto relacją :-D
Ja odkryłam w zamrażarce schab tak więc kotlety schabowe gotowe teraz tylko czekamy aż się ziemniary ugotują a dieciaki chodzą i pytają kiedy obiad??a Antonio za nimi jak papuga mniam mniam ???mniam mniam??? znaczy się głodni są :cool2::-D:-D:-D:-D
nic takiego jakiegos nie znalazłam jedynie ze nie bedzie inni mowia ze beda:eek:
i kogo tu sluchac:confused:
ponoc u Majewskiego Dereszowska powiedziała ze beda:eek:
MH faktycznie ten pierwszy fotelik to właściwie nie ma pozycji do spania :no: a ten drugi extra:tak::tak::tak::tak: a duża jest między nimi różnica cenowa???????????
Dowikluś od kilku dni nie pokazuje mi się twój awatarek nie wiem czy tylko mi??bo inne widzę twoje suwaczki też tylko awatarka nie :no::no::no::no::no::no:
U mnie znów pada :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Adam miał dziś w-f na boisku wrócił mokry i brudny jak świnia :cool:
a ja widze avatarek:tak::tak:
Kokusia to pochwal się gdzie będziesz modem?????
co co KSD to mi się film bardzo podobał i prosto z pracy zawsze gnałam do domu na film :-D:-D:-D:-D a wczoraj się tam zakręciło totalnie ta cała Beatka niby w ciąży z Janem Daria zdradziła męża i ta ich rozmowa na parkingu:tak:tylko właściwie u mojej ulubinej pary Karoli i Mikołaja wsio ok ale ten film jak dla mnie miął furtke na dalsze odcinki :tak::tak::tak::tak:i oby tak było:tak::tak::tak::tak:
Moja Julka mnie właśnie powaliła tekstem Antek upierdliwie zabiera jej książkę od dłuższej chwili a ona usiłuje czytać ięc co chwile mu mówi "Antoś nie ruszaj Antek nie wolno,Antek ja czytam" w końcu nie zdzierżyła wstała z fotela i do niego z tekstem "TOŃ TY JESTEŚ NIEREFORMOWALNY JAK KAŻDY FACET":-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D[/B
Justyś miłego wekendu :-) :-)
MH a mówiłaś Helence z czego ma te wycinanki robić :-) :-)
a na chłopa wcześniej w domu liczyć to jak na upał dziś u mnie :-)

Julina jest nie do pobicia:no::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
KSD-"Klub szalonych dziewic":tak::tak::tak:

Klaudia juz wstala ale cosik marudzi a Wikusia jeszcze spi:-)mam nadzieje ze wstanie w lepszym humorku

Zapomnialam Wam napisac ze Klaudia miala dzisiaj pierwszy wypadek na rowerze:no:Ona bardzo szybko jezdzi ze musze za Nia biegac i jak tak sie rozpedzila to wziela mega ostry zakret i poleciala:szok::no:N aczole ma 3w1czyli guza,siniaka i zdarte do tego zdarta brode i podbrodek,gdzies w buzi leciala Jej krew i ma zdarte na kosciach na nadgarstku:no::no::no:
No ale 3 minuty poniej juz skakala po kolach i ramie od wozka probujac do niego wejsc:szok::szok::szok::szok:
jak to mowią "jak sie nie wywrocisz to sie nie nauczysz";-)
szkoda tylko ze z takimi az skutkami:sorry2:

witam wieczorkiem
jestem i ja leba mnie cosik cmi prawie pol dnia juz ale jestem twarda i zadnych prochow nie biore:no:
zobaczymy jak dlugo wytrzymam:sorry2:
bylismy dzis u babci u tego mamy chrzesniaka
kupilismy tez siostrze prezent
a teraz sie obijam;-)
a co;-)

Oliwka już lezy w łozku,sama wołałą że jest śpiąca więc powinna zaraz usnąć.
a ja korzystając z okazji wskoczyłam na bb :-p:-p:-p:-p:-p

u mnie cały dzień lało,masakra jakaś :no::no::no:

dzis na szczęscie Oliwka nie miała już gorączki,oby nic się nie wykluło.

daje jej calcium,rutinacea junior i lipomal.

mam nadzieję ze b ędzie ok.

Oliwka znów ma problemy z brzuszkiem,narzeka że ją boli.nie może coś zrobic kupy a jak zrobi to kilka twardych bobków,jest zapchana i nie hche jeść.kurczę nie wiem od czego tak się jej porobiło.po niedzieli idę z nią do lekarza.

wkurzyłam się bo jutro święto a przychodnie zrobiły sobie długi weekend i w piatek lekarze nie przyjmują.:cool::cool::cool::cool:i w tedy człowieku rób co chcesz.

AGNES
Zdrowka dla Oliwki
Moze sprobuj Jej dac na ten brzuszek esputicon i np lakcid no i dawaj duzo picia i cos na zaparcia np suszone owoce
A to dziwne ze u Was sa przychodnie pozamykane bo u nas sa ortwarte i przeciez zawsze (tfu-tfu) mozna jechac na pomoc dorazna

reklama
Do góry