reklama
Dowikluś u nas najtańsze truskawki jakie ja widziałam to po 10 zł ale pani w warzywniaczku mówiła że teraz z dnia na dzień będą tańsze
no to po 10 sobie zakupie
Liduś grill jami ja od 2 lat nie jadłam nic z grilla:-(
Ntalineczka to jak znajdziesz info na temat KSD to daj znać

Mój Antonio poszedł dziś na rekord jeżeli chodzi o spanie spał 3 godziny
ja nie pamiętam kiedy on tyle spał 

ale wstał w humorku że tylko zabić pytanie tylko jego czy siebie 

Natalineczka mój Adam spał do roku w dzień
Julka do 3 lat a i teraz jej się zdarzy w dzień uciąć komarka a Antonio ma 1.5 roku i narazie w dzień sypia raz 20 minut raz 3 godziny
ale śpi 

MH to ten wasz doroczny zjazd rodzinny tak???ale super normalnie zazdroszczę
baw się dobrze bo atrakcji widzę nie zabraknie
i wracaj szybko z naładowanym akumulatorem i foto relacją 
Ja odkryłam w zamrażarce schab tak więc kotlety schabowe gotowe teraz tylko czekamy aż się ziemniary ugotują a dieciaki chodzą i pytają kiedy obiad??a Antonio za nimi jak papuga mniam mniam ???mniam mniam??? znaczy się głodni są

Liduś grill jami ja od 2 lat nie jadłam nic z grilla:-(
Ntalineczka to jak znajdziesz info na temat KSD to daj znać

Mój Antonio poszedł dziś na rekord jeżeli chodzi o spanie spał 3 godziny

Natalineczka mój Adam spał do roku w dzień

MH to ten wasz doroczny zjazd rodzinny tak???ale super normalnie zazdroszczę

Ja odkryłam w zamrażarce schab tak więc kotlety schabowe gotowe teraz tylko czekamy aż się ziemniary ugotują a dieciaki chodzą i pytają kiedy obiad??a Antonio za nimi jak papuga mniam mniam ???mniam mniam??? znaczy się głodni są

Mama Helenki
i Aniki :D
U mnie truskawy po 8 zł 
Muszę jeszcze na bazarek skoczyć
żeby mi si tak chciało jak mi się niechce 
Madea, znalazłam cos dla ciebie...
Wczśniej napisałam to na innym watku, ale skasowałam, żeby inni ci poodpowiadali.

Muszę jeszcze na bazarek skoczyć

Madea, znalazłam cos dla ciebie...
Wczśniej napisałam to na innym watku, ale skasowałam, żeby inni ci poodpowiadali.
Tu, też cię znalazłam 
Mam dla ciebie filmik, który mam nadzieje odwiedzie cie od zakupu twego fotela
Jest na nim zaprezentowany sposób rozkładania fotelika do pozycji do "spania"
[video=youtube;gWyp1p_Xfm4]http://www.youtube.com/watch?v=gWyp1p_Xfm4&feature=related[/video]
A tu dla porównania maxi cosi
[video=youtube;Wl_xNbrLTnU]http://www.youtube.com/watch?v=Wl_xNbrLTnU&feature=channel[/video]

Mam dla ciebie filmik, który mam nadzieje odwiedzie cie od zakupu twego fotela

Jest na nim zaprezentowany sposób rozkładania fotelika do pozycji do "spania"
[video=youtube;gWyp1p_Xfm4]http://www.youtube.com/watch?v=gWyp1p_Xfm4&feature=related[/video]
A tu dla porównania maxi cosi
[video=youtube;Wl_xNbrLTnU]http://www.youtube.com/watch?v=Wl_xNbrLTnU&feature=channel[/video]
Ostatnia edycja:
MALINUS
ja tez jestem fanka KSD

I jak dla mnei to ten ostatni odcinek byl dupny,takze mam nadzieje a raczej jestem pewna ze na jesien ruszy druga seria

Moj Dominik tez czasami jeszcze przespi sie w dzien a dziewczynki to praktycznie spia co dzien,z kilkoma wyjatkowymi sytuacjami;-):-)
Zrobilam sobie te truskawy i tylko bede czekala az wypuszcza soczek

ja tez jestem fanka KSD

Moj Dominik tez czasami jeszcze przespi sie w dzien a dziewczynki to praktycznie spia co dzien,z kilkoma wyjatkowymi sytuacjami;-):-)
Zrobilam sobie te truskawy i tylko bede czekala az wypuszcza soczek

MH faktycznie ten pierwszy fotelik to właściwie nie ma pozycji do spania
a ten drugi extra

a duża jest między nimi różnica cenowa???????????
Dowikluś od kilku dni nie pokazuje mi się twój awatarek nie wiem czy tylko mi??bo inne widzę twoje suwaczki też tylko awatarka nie

U mnie znów pada

Adam miał dziś w-f na boisku wrócił mokry i brudny jak świnia 

Dowikluś od kilku dni nie pokazuje mi się twój awatarek nie wiem czy tylko mi??bo inne widzę twoje suwaczki też tylko awatarka nie

U mnie znów pada

kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Witam laseczki
za oknem jesień normalnie sprawdzam w kalendarzu a tam jak byk 2 CZERWCA a u mnie cały dzień pada wieje a na termometrze rozkoszne 8 stopni
MH bom nie doczytała a gdzie ty jedziesz że się pakujesz??????????????????????
Natalineczka widzę że ty też fanka KSD kochana ten ostatni odcinek to tak się skończył jakby następne miały być co??nie wiesz czy tvn ma w planach drugą serię????
Dowikluś wyniki w miarę ok ale ścieło ci dziewczyny na maxa :-(zdrówka
Pati to życzę ci oby mala dała zrobić piękne tipsy i zarobić mamusi kasęa waga małej śliczna aż sprawdziłam moja Julka w tym okresie ważyła 4300 Adam 5200 a Antonio 5630
Kokusia a co ci szkodzi spróbować być modem
Justyś witaj
Anabubka twój post to jeden wielki optymizm :-)jak mi się go fajjnie czytało
Meduska i jak wózek wybrałaś ???nasz ma być w piątek :-) a patrzyłam na necie wczoraj to do 300 zł można fajny nawet nowy kupić pytanie tylko jaki ty chcesz czy mały zwinny taki typu na krótkie wypady ewentualnie do zmiany z innym ??czy większy może i cięższy ale wygodny dla Maxa i dla ciebie n n długie spacery nierówne chodniki i zimowe śniegi???
Liduś a co ty słonko tak ostatnio z tym bólem głowy walczysz?????????
Ja mam dziś kochane wielkiego śmierdzącego leniapoza wyjściem rano do sklepu i rozwieszeniem prania nie robie nic w domu burdel ja głowa nie umyta gary ze zlewu wychodzą a ja wchodzę do kuchni robię rumianek zamykam oczy co by garów w zlewie nie widzieć i siedzę z książką tudzież BB tudzież pasjans
no robota nie zając nie ucieknie może mi się po obiedzie coś zachce robić
a właśnie obiad by trzeba było zrobić
![]()
Ja też lubię KSD. Mi się wydaje że to tylko wakacyjna przerwa bo w tym roku przez mistrzostwa w piłce pewnie wcześniej się zacznie sezon ogórkowy.
Chociaż na oficjalnej stronie KSD na forum piszą że ma nie być kolejnej serii ze względu na słabą oglądalność
Hello:-)
Dawno mnie nie było...ale brak weny-wybaczcie
Mój na szczęście wrócił wczoraj w nocy i praktycznie nie wychodze z łózka,hihhi-trzeba nadrobić stracony czas;-)
A tak na serio,to strasznie się ciesze,ze mam go w końcu w domu-tęskniłam jak nie wiem.
Poza tym Patrycja już nie mogła się doczekać na powrót tatusia i praktycznie cały czas na nim wisi-głaszcze i mówi kocham tato:-)-słodkie to jest.
A ja dziś się obiajam,nic mi się nie chce robić-poza tym taka fatalna pogoda,że najchętniej to poszłabym lulu ale niestety ktoś musi dokończyc obiadek i zająć się dziećmi
Wieczorkiem jak będzie w domu cisza,to postaram się Was nadrobić
Buziaczki i miłego Dnia
Agula super że masz już męża w domu. No takie małe dzieci się potrafią pięknie stęsknić. Mój jak jeszcze wyjeżdżał w tygodniowe delegacje to zawsze Martyna na nim potem wisiała.
Przekonałyście mnie z tym modem i postanowiłam spróbować.
U nas do tej pory było pięknie słonecznie i bardzo gorąco ale właśnie patrzę że idzie mega chmura.
MH udanego długiego weekendu
17 za kg
masakra, to u nas taniocha w porownaniu
a co do pogody slyszalam ze od piatku ma sie lato zrobic wreszcie weekend cieply a pozniej juz goraco do 10 czerwca ma byc po 30 st
slyszalam ale nie wiem gdzie ze ma byc ciag dalszy ale jeszcze poszukam na ten temat
a ja sse teraz kursuje w ta i z powrotem do sypialni
mlody mial isc spac ale mu sie za bardzo nie chce wiec smiga do pokoju ja go zanosze a on z powrotem i tak w kolko
powiedzicie mi czy dziecko 1,5 roczne moze juz w dzien nie chciec spac![]()
Może. Moja Martyna już koło roku nie chciała spać w dzień a Natalka śpi raz przez góra godzinę.
Mama Helenki
i Aniki :D
MH faktycznie ten pierwszy fotelik to właściwie nie ma pozycji do spaniaa ten drugi extra
a duża jest między nimi różnica cenowa???????????
U mnie znów padaAdam miał dziś w-f na boisku wrócił mokry i brudny jak świnia
![]()
Malinka, ona się własnie między tymi dwoma zastanawia

Ale moje dzieci rozdarte

Witam malinuś.:-);-)Justyś witaj![]()
Zaglądam zyczyć wszystkim udanego długiego weekendu i słoneczka.
reklama
Kokusia to pochwal się gdzie będziesz modem?????
co co KSD to mi się film bardzo podobał i prosto z pracy zawsze gnałam do domu na film

a wczoraj się tam zakręciło totalnie ta cała Beatka niby w ciąży z Janem Daria zdradziła męża i ta ich rozmowa na parkingu
tylko właściwie u mojej ulubinej pary Karoli i Mikołaja wsio ok ale ten film jak dla mnie miął furtke na dalsze odcinki 

i oby tak było

Moja Julka mnie właśnie powaliła tekstem Antek upierdliwie zabiera jej książkę od dłuższej chwili a ona usiłuje czytać ięc co chwile mu mówi "Antoś nie ruszaj Antek nie wolno,Antek ja czytam" w końcu nie zdzierżyła wstała z fotela i do niego z tekstem "TOŃ TY JESTEŚ NIEREFORMOWALNY JAK KAŻDY FACET"

[/B
Justyś miłego wekendu :-) :-)
MH a mówiłaś Helence z czego ma te wycinanki robić :-) :-)
a na chłopa wcześniej w domu liczyć to jak na upał dziś u mnie :-)
co co KSD to mi się film bardzo podobał i prosto z pracy zawsze gnałam do domu na film

Moja Julka mnie właśnie powaliła tekstem Antek upierdliwie zabiera jej książkę od dłuższej chwili a ona usiłuje czytać ięc co chwile mu mówi "Antoś nie ruszaj Antek nie wolno,Antek ja czytam" w końcu nie zdzierżyła wstała z fotela i do niego z tekstem "TOŃ TY JESTEŚ NIEREFORMOWALNY JAK KAŻDY FACET"

Justyś miłego wekendu :-) :-)
MH a mówiłaś Helence z czego ma te wycinanki robić :-) :-)
a na chłopa wcześniej w domu liczyć to jak na upał dziś u mnie :-)
Ostatnia edycja:
Podziel się: