reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A ja kupilam sobie truskawy za 7 zł:tak::tak::tak:W sumie to musialabym poobcinac te kikutki,pokroic,zasypac cukrem i zalac sobie smietanka bo specjalnie kupilam:tak::tak::tak:
Mam na nie taka ochote,tylko checi brak zeby to zrobic:cool2:

reklama
Dowikluś u nas najtańsze truskawki jakie ja widziałam to po 10 zł ale pani w warzywniaczku mówiła że teraz z dnia na dzień będą tańsze :tak:no to po 10 sobie zakupie:-D
Liduś grill jami ja od 2 lat nie jadłam nic z grilla:-(
Ntalineczka to jak znajdziesz info na temat KSD to daj znać :tak::tak::tak::tak:
Mój Antonio poszedł dziś na rekord jeżeli chodzi o spanie spał 3 godziny :szok:ja nie pamiętam kiedy on tyle spał :szok::szok::szok::szok::szok: ale wstał w humorku że tylko zabić pytanie tylko jego czy siebie :eek::eek::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Natalineczka mój Adam spał do roku w dzień :eek: Julka do 3 lat a i teraz jej się zdarzy w dzień uciąć komarka a Antonio ma 1.5 roku i narazie w dzień sypia raz 20 minut raz 3 godziny:-Dale śpi :-D:-D:-D
MH to ten wasz doroczny zjazd rodzinny tak???ale super normalnie zazdroszczę :zawstydzona/y:baw się dobrze bo atrakcji widzę nie zabraknie :tak:i wracaj szybko z naładowanym akumulatorem i foto relacją :-D
Ja odkryłam w zamrażarce schab tak więc kotlety schabowe gotowe teraz tylko czekamy aż się ziemniary ugotują a dieciaki chodzą i pytają kiedy obiad??a Antonio za nimi jak papuga mniam mniam ???mniam mniam??? znaczy się głodni są :cool2::-D:-D:-D:-D

U mnie truskawy po 8 zł :tak:

Muszę jeszcze na bazarek skoczyć :eek::eek: żeby mi si tak chciało jak mi się niechce :eek:

Madea, znalazłam cos dla ciebie...
Wczśniej napisałam to na innym watku, ale skasowałam, żeby inni ci poodpowiadali.

Tu, też cię znalazłam :-p

Mam dla ciebie filmik, który mam nadzieje odwiedzie cie od zakupu twego fotela :-p

Jest na nim zaprezentowany sposób rozkładania fotelika do pozycji do "spania"

[video=youtube;gWyp1p_Xfm4]http://www.youtube.com/watch?v=gWyp1p_Xfm4&feature=related[/video]

A tu dla porównania maxi cosi

[video=youtube;Wl_xNbrLTnU]http://www.youtube.com/watch?v=Wl_xNbrLTnU&feature=channel[/video]​

Ostatnia edycja:
MALINUS
ja tez jestem fanka KSD:tak::tak::tak:I jak dla mnei to ten ostatni odcinek byl dupny,takze mam nadzieje a raczej jestem pewna ze na jesien ruszy druga seria:tak::tak::tak:

Moj Dominik tez czasami jeszcze przespi sie w dzien a dziewczynki to praktycznie spia co dzien,z kilkoma wyjatkowymi sytuacjami;-):-)

Zrobilam sobie te truskawy i tylko bede czekala az wypuszcza soczek:tak::tak::tak::tak:

MH faktycznie ten pierwszy fotelik to właściwie nie ma pozycji do spania :no: a ten drugi extra:tak::tak::tak::tak: a duża jest między nimi różnica cenowa???????????
Dowikluś od kilku dni nie pokazuje mi się twój awatarek nie wiem czy tylko mi??bo inne widzę twoje suwaczki też tylko awatarka nie :no::no::no::no::no::no:
U mnie znów pada :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Adam miał dziś w-f na boisku wrócił mokry i brudny jak świnia :cool:

Ja widze swoj awatarek i wszystkie inne tez:tak::tak::tak:Wiec nie mam pojecia dlaczego Ty go nei widzisz:eek:
W taka pogode wzieli dzieciaki na dwor:confused::szok::szok::szok::szok::no::no::no:

Witam laseczki :happy2:
za oknem jesień normalnie sprawdzam w kalendarzu a tam jak byk 2 CZERWCA a u mnie cały dzień pada wieje a na termometrze rozkoszne 8 stopni:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
MH bom nie doczytała a gdzie ty jedziesz że się pakujesz??????????????????????
Natalineczka widzę że ty też fanka KSD kochana ten ostatni odcinek to tak się skończył jakby następne miały być co??nie wiesz czy tvn ma w planach drugą serię????
Dowikluś wyniki w miarę ok ale ścieło ci dziewczyny na maxa :-(zdrówka :tak:
Pati to życzę ci oby mala dała zrobić piękne tipsy i zarobić mamusi kasę :tak::tak::tak::tak::tak: a waga małej śliczna aż sprawdziłam moja Julka w tym okresie ważyła 4300 Adam 5200 a Antonio 5630:tak::tak::tak:
Kokusia a co ci szkodzi spróbować być modem :tak::tak::tak::tak:
Justyś witaj :happy2:
Anabubka twój post to jeden wielki optymizm :-)jak mi się go fajjnie czytało:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Meduska i jak wózek wybrałaś ???nasz ma być w piątek :-) a patrzyłam na necie wczoraj to do 300 zł można fajny nawet nowy kupić pytanie tylko jaki ty chcesz czy mały zwinny taki typu na krótkie wypady ewentualnie do zmiany z innym ??czy większy może i cięższy ale wygodny dla Maxa i dla ciebie n n długie spacery nierówne chodniki i zimowe śniegi???
Liduś a co ty słonko tak ostatnio z tym bólem głowy walczysz?????????
Ja mam dziś kochane wielkiego śmierdzącego lenia:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:poza wyjściem rano do sklepu i rozwieszeniem prania nie robie nic w domu burdel ja głowa nie umyta gary ze zlewu wychodzą a ja wchodzę do kuchni robię rumianek zamykam oczy co by garów w zlewie nie widzieć i siedzę z książką tudzież BB tudzież pasjans:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2: no robota nie zając nie ucieknie może mi się po obiedzie coś zachce robić:sorry::sorry::sorry:a właśnie obiad by trzeba było zrobić:eek::eek::eek::eek::eek:

Ja też lubię KSD. Mi się wydaje że to tylko wakacyjna przerwa bo w tym roku przez mistrzostwa w piłce pewnie wcześniej się zacznie sezon ogórkowy.
Chociaż na oficjalnej stronie KSD na forum piszą że ma nie być kolejnej serii ze względu na słabą oglądalność
Hello:-)
Dawno mnie nie było...ale brak weny-wybaczcie
Mój na szczęście wrócił wczoraj w nocy i praktycznie nie wychodze z łózka,hihhi-trzeba nadrobić stracony czas;-)
A tak na serio,to strasznie się ciesze,ze mam go w końcu w domu-tęskniłam jak nie wiem.
Poza tym Patrycja już nie mogła się doczekać na powrót tatusia i praktycznie cały czas na nim wisi-głaszcze i mówi kocham tato:-)-słodkie to jest.
A ja dziś się obiajam,nic mi się nie chce robić-poza tym taka fatalna pogoda,że najchętniej to poszłabym lulu ale niestety ktoś musi dokończyc obiadek i zająć się dziećmi:tak:
Wieczorkiem jak będzie w domu cisza,to postaram się Was nadrobić:tak:
Buziaczki i miłego Dnia

Agula super że masz już męża w domu. No takie małe dzieci się potrafią pięknie stęsknić. Mój jak jeszcze wyjeżdżał w tygodniowe delegacje to zawsze Martyna na nim potem wisiała.

Przekonałyście mnie z tym modem i postanowiłam spróbować.

U nas do tej pory było pięknie słonecznie i bardzo gorąco ale właśnie patrzę że idzie mega chmura.

MH udanego długiego weekendu

17 za kg:szok::szok::szok::szok:
masakra, to u nas taniocha w porownaniu:sorry2:
a co do pogody slyszalam ze od piatku ma sie lato zrobic wreszcie weekend cieply a pozniej juz goraco do 10 czerwca ma byc po 30 st:tak::tak:

slyszalam ale nie wiem gdzie ze ma byc ciag dalszy ale jeszcze poszukam na ten temat:eek:

a ja sse teraz kursuje w ta i z powrotem do sypialni:dry::dry:
mlody mial isc spac ale mu sie za bardzo nie chce wiec smiga do pokoju ja go zanosze a on z powrotem i tak w kolko:dry::dry:
powiedzicie mi czy dziecko 1,5 roczne moze juz w dzien nie chciec spac:confused:

Może. Moja Martyna już koło roku nie chciała spać w dzień a Natalka śpi raz przez góra godzinę.

MH faktycznie ten pierwszy fotelik to właściwie nie ma pozycji do spania :no: a ten drugi extra:tak::tak::tak::tak: a duża jest między nimi różnica cenowa???????????
Dowikluś od kilku dni nie pokazuje mi się twój awatarek nie wiem czy tylko mi??bo inne widzę twoje suwaczki też tylko awatarka nie :no::no::no::no::no::no:
U mnie znów pada :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Adam miał dziś w-f na boisku wrócił mokry i brudny jak świnia :cool:

Malinka, ona się własnie między tymi dwoma zastanawia :tak: A wobrażas sobie, że jedzesz sama z dzickiem autem i ono ci snie, a ty, żeby rozłożyć fotelik do tej pozycji do spania, musisz, zatrzymać auto, obudzić dziecko, rozłożyć fotelik, zapiąć go ponownie :eek:

Ale moje dzieci rozdarte :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: do tego rozpakowały torbę, którą zdażyłam zapakować :no: Helenka, miała robić wycinaki, pocieła mi obrus i śc ierkę w kuchni :eek: Anik sama nie wie co chce... wrrrrrr a ja mam kupe roboty, a M w pracy wcześnie nie wroci...

reklama
Kokusia to pochwal się gdzie będziesz modem?????
co co KSD to mi się film bardzo podobał i prosto z pracy zawsze gnałam do domu na film :-D:-D:-D:-D a wczoraj się tam zakręciło totalnie ta cała Beatka niby w ciąży z Janem Daria zdradziła męża i ta ich rozmowa na parkingu:tak:tylko właściwie u mojej ulubinej pary Karoli i Mikołaja wsio ok ale ten film jak dla mnie miął furtke na dalsze odcinki :tak::tak::tak::tak:i oby tak było:tak::tak::tak::tak:
Moja Julka mnie właśnie powaliła tekstem Antek upierdliwie zabiera jej książkę od dłuższej chwili a ona usiłuje czytać ięc co chwile mu mówi "Antoś nie ruszaj Antek nie wolno,Antek ja czytam" w końcu nie zdzierżyła wstała z fotela i do niego z tekstem "TOŃ TY JESTEŚ NIEREFORMOWALNY JAK KAŻDY FACET":-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D[/B
Justyś miłego wekendu :-) :-)
MH a mówiłaś Helence z czego ma te wycinanki robić :-) :-)
a na chłopa wcześniej w domu liczyć to jak na upał dziś u mnie :-)

Ostatnia edycja:
Do góry