reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

kokusia nie ma sie czego bac- nic w tym trudnego- trzeba tylko mieć czas, zebys iedziec przed przynajmniej 1/3 dnia przed kompem;-)

tymbardziej jesli to nowe forum- to wiadomo, ze duzo pracy będzie,
bo tu akurat za dużo nie ma- bo spamu nie ma, i wogóle raczej stałe dziewczyny piszą:tak:

O widzisz ja dopiero teraz zauważyłam że Ty jesteś moderatorem:zawstydzona/y:;-):-).
Nie no forum jest nowe i narazie to tylko kilka osób tam jest ale właśnie boję się że potem jak już będzie więcej to nie podołam. W sumie to ciesze się że dziewczyna mnie obdarzyła zaufaniem i trochę mnie korci tylko boję się że się w końcu z tym wszystkim nie będę wyrabiać

reklama
Ja np jestem modem, al;e na baaaardzo spokojnym wątku, więc roboty nie mam prawie wcale :-) natomiast, tu np na mamuśkach nie chciała bym, być :no: za duży ruch :-p

kokusia nie ma sie czego bac- nic w tym trudnego- trzeba tylko mieć czas, zebys iedziec przed przynajmniej 1/3 dnia przed kompem;-)

tymbardziej jesli to nowe forum- to wiadomo, ze duzo pracy będzie,
bo tu akurat za dużo nie ma- bo spamu nie ma, i wogóle raczej stałe dziewczyny piszą:tak:
meda nie ma , nie ma , bo my tu na bierząco sprzatamy i porzadku pilnujemy.:tak::-p:-p:-p

Dowikla kurcze znow goraczka i begunka:szok::-( kurcze co sie dzieci musza nacierpiec.dzis w sumie ladna pogoda ale obiecalam Lali ze pojezdzi na autkach.Ale na 2h wyskocze a potem musze na zakupy bo jutro swieto a owocow juz nie mam w domku a do tego mojemu juz 2 dni paste do zabow kupuje:-D jest zmuszony mojej uzywac:-D:-D

Kokusia jak masz czas to smialo ale jak go nie masz za wiele to sobie odpusc

MH widze ze i na niepogode jestes przygotowana :) Moje wakacje juz za miesiac:-):-)

Obiadek dochodzi dzis karczek, marchweka z jablkiem i ziemniaczki:-p
Zjemy i sie zwijamy :)
Zagladne wieczorem

Witam laseczki :happy2:
za oknem jesień normalnie sprawdzam w kalendarzu a tam jak byk 2 CZERWCA a u mnie cały dzień pada wieje a na termometrze rozkoszne 8 stopni:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
MH bom nie doczytała a gdzie ty jedziesz że się pakujesz??????????????????????
Natalineczka widzę że ty też fanka KSD kochana ten ostatni odcinek to tak się skończył jakby następne miały być co??nie wiesz czy tvn ma w planach drugą serię????
Dowikluś wyniki w miarę ok ale ścieło ci dziewczyny na maxa :-(zdrówka :tak:
Pati to życzę ci oby mala dała zrobić piękne tipsy i zarobić mamusi kasę :tak::tak::tak::tak::tak: a waga małej śliczna aż sprawdziłam moja Julka w tym okresie ważyła 4300 Adam 5200 a Antonio 5630:tak::tak::tak:
Kokusia a co ci szkodzi spróbować być modem :tak::tak::tak::tak:
Justyś witaj :happy2:
Anabubka twój post to jeden wielki optymizm :-)jak mi się go fajjnie czytało:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Meduska i jak wózek wybrałaś ???nasz ma być w piątek :-) a patrzyłam na necie wczoraj to do 300 zł można fajny nawet nowy kupić pytanie tylko jaki ty chcesz czy mały zwinny taki typu na krótkie wypady ewentualnie do zmiany z innym ??czy większy może i cięższy ale wygodny dla Maxa i dla ciebie n n długie spacery nierówne chodniki i zimowe śniegi???
Liduś a co ty słonko tak ostatnio z tym bólem głowy walczysz?????????
Ja mam dziś kochane wielkiego śmierdzącego lenia:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:poza wyjściem rano do sklepu i rozwieszeniem prania nie robie nic w domu burdel ja głowa nie umyta gary ze zlewu wychodzą a ja wchodzę do kuchni robię rumianek zamykam oczy co by garów w zlewie nie widzieć i siedzę z książką tudzież BB tudzież pasjans:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2: no robota nie zając nie ucieknie może mi się po obiedzie coś zachce robić:sorry::sorry::sorry:a właśnie obiad by trzeba było zrobić:eek::eek::eek::eek::eek:

Anka, ale mi smaka zrobiłaś :szok::-D aż się głodna zrobiłam :-p u mnie dzisiaj mielone, kartofelki i mizeria :tak:

Ciuszki juz naszykowane :tak: tylko muszę go garażu po torbę zlecieć, ale jakoś mi nie po drodze :eek::-D

Malina, Jura krakowsko częstochowska :) zlot rodzinny :p w programie, urodziny mojej Niki, grill, ognisko, wycieczka na zamek i trochę wspinaczki :) już się nie mogę doczekać :) Ruszamy, jutro bladym świtam,a wracamy w niedzielę :)

Ostatnia edycja:
Hello:-)
Dawno mnie nie było...ale brak weny-wybaczcie
Mój na szczęście wrócił wczoraj w nocy i praktycznie nie wychodze z łózka,hihhi-trzeba nadrobić stracony czas;-)
A tak na serio,to strasznie się ciesze,ze mam go w końcu w domu-tęskniłam jak nie wiem.
Poza tym Patrycja już nie mogła się doczekać na powrót tatusia i praktycznie cały czas na nim wisi-głaszcze i mówi kocham tato:-)-słodkie to jest.
A ja dziś się obiajam,nic mi się nie chce robić-poza tym taka fatalna pogoda,że najchętniej to poszłabym lulu ale niestety ktoś musi dokończyc obiadek i zająć się dziećmi:tak:
Wieczorkiem jak będzie w domu cisza,to postaram się Was nadrobić:tak:
Buziaczki i miłego Dnia

czesc mamuski!!!
witam sie i ja z cholernym bólem głowy.juz mam dosyc tej pogody:wściekła/y:,dzisiaj znowu zmno i pada.noc mialam straszną,budzilam sie kilka razy bo tak strasznie padalo że az sie bałam co to bedzie:-( i jeszcze sereny zaczely wyc to już wogole miałam stracha.
wczoraj do was nie zagladałam bo nie mogłam sie z internetem połaczyc:wściekła/y:ale mam nadzeje ze dzis bedzie już ok.
miłego dnia:-)

dowikla-super ze wyniki sa leposze:tak:

ania-fajnie że lali zadowolona z przedszkola.a jest sliczna dziewczynką wiec sie nie dziw ze ma adoratorów;-)

natalineczka-co za sen:szok:
a jesli chodzi o truskawki to u nas w rzeszowie za kg 17 zł:szok::szok:

agnes-zdrówka dla malej.

anabuda-a gdzie jest twoja córcia?

patrysia-super waży malutka:tak:,nie martw sie.

iwicik-to dobrze ze masaże ci pomagaja:tak:a ty kochana mialas mnie chyba odwiedzic??
17 za kg:szok::szok::szok::szok:
masakra, to u nas taniocha w porownaniu:sorry2:
a co do pogody slyszalam ze od piatku ma sie lato zrobic wreszcie weekend cieply a pozniej juz goraco do 10 czerwca ma byc po 30 st:tak::tak:
Witam laseczki :happy2:
za oknem jesień normalnie sprawdzam w kalendarzu a tam jak byk 2 CZERWCA a u mnie cały dzień pada wieje a na termometrze rozkoszne 8 stopni:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
MH bom nie doczytała a gdzie ty jedziesz że się pakujesz??????????????????????
Natalineczka widzę że ty też fanka KSD kochana ten ostatni odcinek to tak się skończył jakby następne miały być co??nie wiesz czy tvn ma w planach drugą serię????
Dowikluś wyniki w miarę ok ale ścieło ci dziewczyny na maxa :-(zdrówka :tak:
Pati to życzę ci oby mala dała zrobić piękne tipsy i zarobić mamusi kasę :tak::tak::tak::tak::tak: a waga małej śliczna aż sprawdziłam moja Julka w tym okresie ważyła 4300 Adam 5200 a Antonio 5630:tak::tak::tak:
Kokusia a co ci szkodzi spróbować być modem :tak::tak::tak::tak:
Justyś witaj :happy2:
Anabubka twój post to jeden wielki optymizm :-)jak mi się go fajjnie czytało:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Meduska i jak wózek wybrałaś ???nasz ma być w piątek :-) a patrzyłam na necie wczoraj to do 300 zł można fajny nawet nowy kupić pytanie tylko jaki ty chcesz czy mały zwinny taki typu na krótkie wypady ewentualnie do zmiany z innym ??czy większy może i cięższy ale wygodny dla Maxa i dla ciebie n n długie spacery nierówne chodniki i zimowe śniegi???
Liduś a co ty słonko tak ostatnio z tym bólem głowy walczysz?????????
Ja mam dziś kochane wielkiego śmierdzącego lenia:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:poza wyjściem rano do sklepu i rozwieszeniem prania nie robie nic w domu burdel ja głowa nie umyta gary ze zlewu wychodzą a ja wchodzę do kuchni robię rumianek zamykam oczy co by garów w zlewie nie widzieć i siedzę z książką tudzież BB tudzież pasjans:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2: no robota nie zając nie ucieknie może mi się po obiedzie coś zachce robić:sorry::sorry::sorry:a właśnie obiad by trzeba było zrobić:eek::eek::eek::eek::eek:
slyszalam ale nie wiem gdzie ze ma byc ciag dalszy ale jeszcze poszukam na ten temat:eek:

a ja sse teraz kursuje w ta i z powrotem do sypialni:dry::dry:
mlody mial isc spac ale mu sie za bardzo nie chce wiec smiga do pokoju ja go zanosze a on z powrotem i tak w kolko:dry::dry:
powiedzicie mi czy dziecko 1,5 roczne moze juz w dzien nie chciec spac:confused:

ja wlasnie wrocilam ze spacerku i musze se jakas kawe strezlic bo oczy mi sie same zamykaja:no::no::no:
Planowalam posprzatac ale polatalam tylko na odkurzaczu:no:Dobrze ze obiad mam od wczoraj czy nawet przedwczoraj bo mi sie nie chce gotowac:no::no::no:Wiec MALINUS nie tylko Ty masz dzisiaj taki dzien :-);-)
Przyszly dziisaj te Dominika nike i sa super,troszke Jemu za duze bo to 27,5 ale przynajmniej na dluzej Jemu starcza hehe:tak::tak::tak:

NATALINECZKA
Ja mysle ze 1,5 roczne dzieco moze juz nie spac w dzien:tak:Jezeli tylko sie gdzies po katach nie poklada i nie placze caly czas tzn ze wszystko jest ok:tak::tak::tak:Pewnie nie bedzie tak co dzien bo napewno beda takie dni ze bedzie mega spiacy i sam od siebie bedzei domagal sie spania:tak::tak::tak:

MH
Ale Tobie zazdroszcze tego weekendu:tak::tak::tak:

reklama
witajcie popoludnoiwo:-)
my juz po spacerku,dzieciaczki spia a krystek je obiad,wymeczyl mnie na polu bo nic tylko grac z nim musialam w paletki(a że on mały i nie umie to a begałam za lotką jak glupia:-))własnie glowe umyłam (bo wieczorem w planach mamy grilla u znajomych)zaraz zabieram sie za pieczenie plackow bo glodna juz jestem.:-p

malinus-mnie ta głowa chyba boli przez ta pogode.

natalineczka-na szczescie nie w kazdym sklepie sa takie droge ale tanszych jak 12zł kg nie widzialam:no:
a czarus może a nie musi spac w dzien,moj krystian nie spal w dzien jak skączył 14 miesecy, za nic w swiecie nie dal sie polozyc spac.

Do góry