reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no to i ja sie dołanczam do fanek serial ksd i mam nadzieje ze bedzie druga seria.:tak:
ja juz biadek zjadlam i teraz slysze ze dzieci moje juz wstały,wiec zmykam im dac obiadek.

dowiklus-ale mi smaka na te truskawki zrobilas:-p

mh-udanego zjazd rodzinnego zycze.
fajny taki wypad-pozazdroscic

malinka-:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Ddla mnie julia jest swietna!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam malinuś.:-);-)

Zaglądam zyczyć wszystkim udanego długiego weekendu i słoneczka.

Dzięki, nawzajem :tak:

...
MH a mówiłaś Helence z czego ma te wycinanki robić :-) :-)
a na chłopa wcześniej w domu liczyć to jak na upał dziś u mnie :-)

Dałam jej papier, myślisz, że to za mało :confused::-D:-D:-D

Lidka, dzieki :-)

A co to jest to KSD :confused: kto mnie oświeci :cool2:

KSD-"Klub szalonych dziewic":tak::tak::tak:

Klaudia juz wstala ale cosik marudzi a Wikusia jeszcze spi:-)mam nadzieje ze wstanie w lepszym humorku

Zapomnialam Wam napisac ze Klaudia miala dzisiaj pierwszy wypadek na rowerze:no:Ona bardzo szybko jezdzi ze musze za Nia biegac i jak tak sie rozpedzila to wziela mega ostry zakret i poleciala:szok::no:N aczole ma 3w1czyli guza,siniaka i zdarte do tego zdarta brode i podbrodek,gdzies w buzi leciala Jej krew i ma zdarte na kosciach na nadgarstku:no::no::no:
No ale 3 minuty poniej juz skakala po kolach i ramie od wozka probujac do niego wejsc:szok::szok::szok::szok:

Ostatnia edycja:
MH nauczona doświadczeniami z nożyczkami w łapkach Julki wiem że często papier to za mało:-D:-D:-D:-D:-D:-Dczytaj firanki koc i bluzka świetnie służą za materiał na wycinanki :-D:-D:-D:-D:-D
Dowikluś :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: to niezły Kaskader z Klaudii :szok::szok::szok::szok::szok::szok: swoją drogą taki maleńki drobniutki szczypiorek pędzący ile sił na rowerku musi wyglądac cudnie :tak::tak::tak::tak::tak: moja Julka ma 6 lat i nie potrafi jeździć na rowerze :no::no::no::no:nawet mająć boczne kółka:no::no::no::no:ona nie umie pedałować :szok:ja nie umiem jej nauczyć :cool2: za nerwowa chyba jestem :cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:
Antonio zjadł tyle obiadu że :szok::szok::szok::szok::szok: calego schabowego ziemniaki i buraczki:szok::-D:-D:-D:-D

Ta ,Klaudia to jest taki maly kamikadze:no::no::no:Dosyc ze zapiernicza na tym rowerze tak ze nogi nie nadazaja za pedalami to jeszcze patrzy sie wszedzie tylko nie tam gdzie jedzie:no::no::no:
W sumie ja tez nie mialam cierpliwosci zeby moje dzieci uczyc dlatego kilka razy Im pokazalam tzrymajac Ich nozki na pedalach a pozniej to juz same musialy sobie radzic;-):-)No i teraz smigaja jak szalone:tak::tak::tak:
A Julka jak bedzie chciala to tez sie nauczy:tak::tak::tak:

Ale Antos zdzarty gatunek;-):-)

Wiki wstala,wiec zaraz bedzie i u nas zarelko:tak::tak::tak:

Dowikla, dzieki :tak: nie domyśliła bym się :-D

Twoje dziewczyny bez kasku na rowerkach jeżdżą :szok:

Malina, niezły Antos ma apetyt :-D:-D:-D:-D:szok:

Ostatnia edycja:
Julka ma kask ochraniacze rower tylko umiejętności brak :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dowiklus oj moje wszystkie dzieci to z tych jedzących raczej :-):-):-):-):-):-) czasami robią sobie strajk i przez cały dzień nie jedzą tylko piją Julka potrafi tak czasami 3 dni ale potem wraca wsio do normy:tak::tak::tak::tak::tak:
Antek zrobił się papuga i powtarza teraz wsio słowa często po swojemu a najczęściej wszystkie czynności nawet te które lepiej żeby nie powtarzał jak np drapanie się po jajkach jak jego starszy brat :cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

Nie ma takich malych kaskow:no::no::no:One maja obwod glowy okolo 44-45 cm
Dominik ma kask xs/s i jest Jemu za duzy a co dopiero Im

Szok :szok::szok::szok::szok: szkoda, bo było by bezpieczniej :tak:

Słodko musi wyglądać, Antek drapiący się po jajkach :-D

A ja zaliczyłam bazarek, mam juz wszystko na wyjazd :tak: własnie zerwała sie u mnie straszna wichura :eek:

reklama
Julka ma kask ochraniacze rower tylko umiejętności brak :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dowiklus oj moje wszystkie dzieci to z tych jedzących raczej :-):-):-):-):-):-) czasami robią sobie strajk i przez cały dzień nie jedzą tylko piją Julka potrafi tak czasami 3 dni ale potem wraca wsio do normy:tak::tak::tak::tak::tak:
Antek zrobił się papuga i powtarza teraz wsio słowa często po swojemu a najczęściej wszystkie czynności nawet te które lepiej żeby nie powtarzał jak np drapanie się po jajkach jak jego starszy brat :cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:
:-D:-D:-D:-Dsuper to musi wygladac:tak::tak::tak::tak:;-)

Moi tez raczej wszystkozerni,ale ostatnio Dominik cos wybrzydza a dziewczynki za Nim:no:Ale w sumie i tak zjedza co Im sie da

Jak juz ma caly sprzet to niedlugo dojda do tego i umiejetnosci;-):-)

Szok :szok::szok::szok::szok: szkoda, bo było by bezpieczniej :tak:

Słodko musi wyglądać, Antek drapiący się po jajkach :-D

A ja zaliczyłam bazarek, mam juz wszystko na wyjazd :tak: własnie zerwała sie u mnie straszna wichura :eek:

No byloby zdecydowanie bezpieczniej,ale poki co nic na to nie poradze:no:
Fajnie ze juz jestes gotowa do wyjazdu:tak::tak::tak:
U mnie dzisiaj wieje od rana i chyba niedlugo bedzie padalo:no:

Do góry