reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej laski

widze ze nie tylko ja nie moge spac :no::no:

mimo iz wiatrak chodzi 24h/dobe to i tak spania nie mam , mamuska pojechala dzisiaj do taty bo tatus jutro ma urodzinki i nie wypadało zeby został sam ja jakos sobie poradze przez weekend bo jest mąż w domu , dobrze ze swinek sie pozbylam wczoraj szwgierka przyjechała zła jak osa :-D:-D:-Di wzieła te dwie male i bedzie je chowac az urosna a pózniej sie zabije , a dzisiaj rano duża taka ok170cm miala to sasiad dobie kupił i zabija dzisiaj ją :-D:-D:-D nie dosc ze zasnełam ok2 to 5.20 juz rzeznik przyjechal po ta swinie heheh no i było juz po spaniu masakra:tak::tak::tak:ale co tam jakos dam rade , meza wysłałam na zakupy bo ja od wiatraczka nie zamierzam na długo odchodzic :-D:-D:-Da maksiu poszedł do sasiadki z dziwewczynkami w basenie sie pobawic wiec mam spokój miałam sprzatac ale mi sie nie chce:no::no::no::no::no::no:

Miłego weekendu i zebyscie sie nie ugotowały:-D:-D:-D

reklama
witam moje drogie panie

my wlasnie wrocili z wojazy
bylismy w miescie
mama wziela wiktora do fryzjera
z mysla ze a noz widelec da sie obciac
posadzili go na krzeselku
a czarek ze on chce:-D
wiec wiktor po obeznaniu go z calym sprzetem
dal sie obciac nawet grzecznie siedzial
a wiec dawaj pozniej czarka na fotel
jak slicznie siedzial dziopki ani drgnal normalnie
a jaki zadowolony i dumy:szok::-D:-D:-D
no masakra
i na 12 go obciela:tak::tak::tak:
przynajmniej sie pocic nie beda:tak::tak::tak:
pozniej jak zrobie mu foteczke to wkleje z przed i po :)
ja sobie ino taka podkoszulkawa baaaaaaaardzo cienka bluzke kupilam ale to bardziej z musu bo mokra juz bylam cala i musialam sie przebrac:-D:-D:-D:-D:-D

w nagrode kupilam malemu kolorowanki z kredkami swiecowymi i plyn do kapieli
ciekawe jak na babelki zareaguje
bo kolorowankami i kredkami sie bawi od kad my przyjechali i nawet mu sie to nie nudzi:szok::szok::szok::szok:

Wrocilysmy z imprezki na dzaileczce, bardzo fajnie zorganizowane.dzieci miala fajna zabawe.Byly rzutki, lowienie kaczuszek, darmowa karuzela, wbjanie gwozdzi, krecenie kolem :) super zabawa muzyka grala dzieciaczki tanczyly.Jestem zadowolona. Ja zalapalam sie na ciasto i kawulca :D

Iwcik korzystaj z samotnosci i wypoczywaj posprzatasz pozniej albo mama w poniedzialek:-D
Dobrze ze sie swin pozbyliscie.Sasiad mial co zabijac:tak:Teraz szwagier Ci pomoze wiec luzik;-)

Natalineczka chlopak zuch:tak: Daj fotki to porownamy:-)

no kochana maz padl ze zmeczenia a Ty nadal pelna energii??
Niezniszczalna jestes:-D:-D

bylam tam z Laura w zeszlym roku, super basen!!!

parowa na dworze to i na sniadanie:-D:-D

dziekuje juz dobrze mi nic nie dolega a Laura jeszcze troche kaszle ale goraczki nie ma:tak:
A Ty znow sie opalasz :))

wyslalam Ci wczoraj na priv linki:happy2:
Wez no do mnie podjedz i posprzataj bo ja nie mam podejscia :rofl2:

Spalysmy do 10:30:happy2:
Jestesmy po snhiadanku i dzis serwuje na obiadek racuszki z jablkiem:rofl2:
Dzis impreza u nas na dzialkach wiec tak kolo 14-15 wybieram sie z Laura bo sa atrakcje dla dzieciaczkow.A jutro ma byc pieknie slonecznie 27st i jedziemy do Brckenkopf-Park
jasne juz jade :-D:-D
zaraz bede ogladac zdjecia :tak::tak:
witam moje drogie panie

my wlasnie wrocili z wojazy
bylismy w miescie
mama wziela wiktora do fryzjera
z mysla ze a noz widelec da sie obciac
posadzili go na krzeselku
a czarek ze on chce:-D
wiec wiktor po obeznaniu go z calym sprzetem
dal sie obciac nawet grzecznie siedzial
a wiec dawaj pozniej czarka na fotel
jak slicznie siedzial dziopki ani drgnal normalnie
a jaki zadowolony i dumy:szok::-D:-D:-D
no masakra
i na 12 go obciela:tak::tak::tak:
przynajmniej sie pocic nie beda:tak::tak::tak:
pozniej jak zrobie mu foteczke to wkleje z przed i po :)
ja sobie ino taka podkoszulkawa baaaaaaaardzo cienka bluzke kupilam ale to bardziej z musu bo mokra juz bylam cala i musialam sie przebrac:-D:-D:-D:-D:-D

w nagrode kupilam malemu kolorowanki z kredkami swiecowymi i plyn do kapieli
ciekawe jak na babelki zareaguje
bo kolorowankami i kredkami sie bawi od kad my przyjechali i nawet mu sie to nie nudzi:szok::szok::szok::szok:
no prosze jaki dzielny
ja Sewkowi zapuszczam ma teraz takie dluzsze :-)
Wrocilysmy z imprezki na dzaileczce, bardzo fajnie zorganizowane.dzieci miala fajna zabawe.Byly rzutki, lowienie kaczuszek, darmowa karuzela, wbjanie gwozdzi, krecenie kolem :) super zabawa muzyka grala dzieciaczki tanczyly.Jestem zadowolona. Ja zalapalam sie na ciasto i kawulca :D

Iwcik korzystaj z samotnosci i wypoczywaj posprzatasz pozniej albo mama w poniedzialek:-D
Dobrze ze sie swin pozbyliscie.Sasiad mial co zabijac:tak:Teraz szwagier Ci pomoze wiec luzik;-)

Natalineczka chlopak zuch:tak: Daj fotki to porownamy:-)
fajna imprezka - pozazdroscic :tak:

no i tak dzisiaj bylam u siebie na festynie z dziecmi, potem m wzial mi Sewka i zaostalam z mala i znajoma...
potem przyszlismy do domku kapanie kolacja
mala juz spi a sewek konczy jesc i tez zaraz pojdzie
popada;lo troszku, burza byla ale i tak cieplo :sorry2:
no i obiecane zdjecia ale nie smiejcie sie ze mnie bo wygladam jak krowa... :dry:

niki
p71120603796893.jpg

jaaaaaa :sorry2::sorry2:
p71120934166653.jpg

siostra z Sewkiem
p71421814751240.jpg

no i na tyle :happy2::happy2::happy2:

jasne juz jade :-D:-D
zaraz bede ogladac zdjecia :tak::tak:

no prosze jaki dzielny
ja Sewkowi zapuszczam ma teraz takie dluzsze :-)

fajna imprezka - pozazdroscic :tak:

no i tak dzisiaj bylam u siebie na festynie z dziecmi, potem m wzial mi Sewka i zaostalam z mala i znajoma...
potem przyszlismy do domku kapanie kolacja
mala juz spi a sewek konczy jesc i tez zaraz pojdzie
popada;lo troszku, burza byla ale i tak cieplo :sorry2:
no i obiecane zdjecia ale nie smiejcie sie ze mnie bo wygladam jak krowa... :dry:

niki
p71120603796893.jpg

jaaaaaa :sorry2::sorry2:
p71120934166653.jpg

siostra z Sewkiem
p71421814751240.jpg

no i na tyle :happy2::happy2::happy2:
czarek tez mial dluzsze i wydaje mi sie ze lepiej w nich wygladal ale na te upaly to caly mokry chodzil wiec sie zlitowalam:tak:

a ty rzeczywiscie krowa jestes :-p:-p:-p
ale nie z wygladu, na pewno nie
kochana przy takiej samoocenie to ja sie kompleksow nabawie:-p:tak::tak::tak::tak:
wiec nie gadaj tu bzdur:tak::tak::tak:

mlody nadal "koloruje" i bajki oglada mam nadzieje ze zaraz pojdzie spac bo mnie zaczyna mozyc:sorry2::-D:-D

kochana mnie to wstyd juz chodzic tym stroju bo tak naprawde to jest na mnie za maly juz i to widac na niektorych zdjeciach...
a ze matka natura hojnie mnie obdarowala to nie pasi mi wychodzenie hgdzies w stroju bo sie wstydze...
ale poki co to wmawiam sobie ze dojde do siebie... :D

ja ide sie juz kapac i spac.... fajnie chlodno sie zrobilo....
buziam wszystkie :*******

kochana mnie to wstyd juz chodzic tym stroju bo tak naprawde to jest na mnie za maly juz i to widac na niektorych zdjeciach...
a ze matka natura hojnie mnie obdarowala to nie pasi mi wychodzenie hgdzies w stroju bo sie wstydze...
ale poki co to wmawiam sobie ze dojde do siebie... :D

ja ide sie juz kapac i spac.... fajnie chlodno sie zrobilo....
buziam wszystkie :*******

e tam kochana niejedna by Ci pozazdroscila i ja tez:tak::tak::tak:
dobranoc

mlody poszedl do lozeczka
moze zasnie:sorry2:

Witam Was Kochane :-D my dzisiaj do domku wróciliśmy, jakąś godzinkę temu. M właśnie Kubę usypia, mam nadzieję że zaśnie bo mu muszę na nowo wpoić spanie na 22 chociaż :sorry2: mieliśmy wczoraj wrócić ale M chciał jeszcze zostać :tak: droga ok, ale jakieś 20km przed zjazdem z autostrady taki nas deszcz i burza złapała że szok :szok: lało niemiłosiernie :dry: dobrze że mieliśmy już blisko do domu :tak: nie dawno skończyło padać ale i tak duszno jest jak nie wiem co :baffled: wszędzie okna i balkon otwarty ale i tak nic nie daje :sorry2: jeszcze na dodatek jak wyjechaliśmy to zapomniałam wziąć ze sobą tabletek anty :crazy: no myślałam że mnie trafi, a w połowie drogi byliśmy :sorry2: no i się modliłam żeby okresu nie dostać i dostałam, dzisiaj rano:dry: na szczęście nic mnie nie boli, bynajmniej na razie :tak: a u dziadków ok, zwiedziliśmy tylko zamek w Książu już dalej nam się nie chciało jeździć bo tak duszno i gorąco było że zrezygnowaliśmy :tak: ale może na przyszły miesiąc pojedziemy na cały dzień na śnieżkę albo gdzieś :tak: babcia kaską sypnęła więc ok :-D jutro rano jedziemy do zielonej góry do kuzyna M, a potem to może do mamy zajadę :tak: więc jakby co to zajrzę wieczorem i nadrobię zaległości :-) jak tak sobie pomyślę to ja prawie od dwóch tygodni co chwilę gdzieś jeżdżę hehe :-D ale na przyszły tydzień oboje z M siedzimy w domu i nic nie robimy :tak: idę spać do jutra :tak:

Hej mamuski... pamiętacie mnie jeszcze??? udzielałam sie tu kiedys ale potem przeprowadzka chwilowy brak kompa no i jakos trudno było sie tu wbić.....
U nas wszystko w porządku Kuba rośnie jak na drożdżach... tylko w te upały strasznie sie męczy.... Sebuś sie ładnie opalił na wakacjach teraz wypuszczam go dopiero koło 17 na ogródek.... Od ponad miesiąca mieszkamy juz na swoim mieszkanku... I powiem Wam że choćby niewiem jak teściowa była miła i dobra to nie ma to jak mieszkanie samemu tylko ze swoimi chłopakami.. :)):)) Postaram sie tu teraz zaglądac codziennie i byc na bierząco.... :)):))
Pozdrawiam

reklama
Witam Was Kochane :-D my dzisiaj do domku wróciliśmy, jakąś godzinkę temu. M właśnie Kubę usypia, mam nadzieję że zaśnie bo mu muszę na nowo wpoić spanie na 22 chociaż :sorry2: mieliśmy wczoraj wrócić ale M chciał jeszcze zostać :tak: droga ok, ale jakieś 20km przed zjazdem z autostrady taki nas deszcz i burza złapała że szok :szok: lało niemiłosiernie :dry: dobrze że mieliśmy już blisko do domu :tak: nie dawno skończyło padać ale i tak duszno jest jak nie wiem co :baffled: wszędzie okna i balkon otwarty ale i tak nic nie daje :sorry2: jeszcze na dodatek jak wyjechaliśmy to zapomniałam wziąć ze sobą tabletek anty :crazy: no myślałam że mnie trafi, a w połowie drogi byliśmy :sorry2: no i się modliłam żeby okresu nie dostać i dostałam, dzisiaj rano:dry: na szczęście nic mnie nie boli, bynajmniej na razie :tak: a u dziadków ok, zwiedziliśmy tylko zamek w Książu już dalej nam się nie chciało jeździć bo tak duszno i gorąco było że zrezygnowaliśmy :tak: ale może na przyszły miesiąc pojedziemy na cały dzień na śnieżkę albo gdzieś :tak: babcia kaską sypnęła więc ok :-D jutro rano jedziemy do zielonej góry do kuzyna M, a potem to może do mamy zajadę :tak: więc jakby co to zajrzę wieczorem i nadrobię zaległości :-) jak tak sobie pomyślę to ja prawie od dwóch tygodni co chwilę gdzieś jeżdżę hehe :-D ale na przyszły tydzień oboje z M siedzimy w domu i nic nie robimy :tak: idę spać do jutra :tak:
nie dziwie sie wam ze nie chcialo sie wam wiecej wiedzac bo w taka pogode to ja wogole nosa z domu nie mam ochoty wystawic:no:
a gdzie tu jeszcze na sniezke isc:sorry2:
super ze nasza dolnoslaska perelke zobaczyliscie
a w stadninie byliscie i w palmiarni?
takze warte obejrzenia:tak::tak::tak:
Hej mamuski... pamiętacie mnie jeszcze??? udzielałam sie tu kiedys ale potem przeprowadzka chwilowy brak kompa no i jakos trudno było sie tu wbić.....
U nas wszystko w porządku Kuba rośnie jak na drożdżach... tylko w te upały strasznie sie męczy.... Sebuś sie ładnie opalił na wakacjach teraz wypuszczam go dopiero koło 17 na ogródek.... Od ponad miesiąca mieszkamy juz na swoim mieszkanku... I powiem Wam że choćby niewiem jak teściowa była miła i dobra to nie ma to jak mieszkanie samemu tylko ze swoimi chłopakami.. :)):)) Postaram sie tu teraz zaglądac codziennie i byc na bierząco.... :)):))
Pozdrawiam

welcome back :-D:-D:-D:-D:-D
super ze zadowolona z mieszkanka
ja tez z checia na swoje bym poszla ale coz jak nie ma mozliwosci:sorry2:

Do góry