reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam wieczornie :-)no i :-(sie troche spłakałam dziewczyny mnie pozegnały jedna mnie sciskała z przodu druga z tylu :baffled:nawet nie wiedzialm ze mnie tak lubia :zawstydzona/y::szok:Podziekowanie wszystkim sie podobało a kierownice zołzie szczęka opadła Ktoras sie pytal czy to taki zwyczaj w pl nie to mój pomysł i miły gest nich nie mysla ze sroce spod ogona wyskoczyłam :-D chcialm zostwaic po sobie mile wrazenie mysle ze m isie udalo koledzy z ochrony zyczyli powodzenia i dali czekoladki ale [poczestowalam takze mąz nawet nie wie ;-)ogolnie smutno mi troche bedziemi trudno prze najblizsze dni ale mysle ze dam rade :tak:dobranoc

no i witam bubeczke:-D:-D
a juz myslalam ze nikogo znow nie ma:tak:

dobrze ze nie dupeczka:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a Ty kobieto masz czas na bb
[odziwiam:-)

witam wieczornie :-)no i :-(sie troche spłakałam dziewczyny mnie pozegnały jedna mnie sciskała z przodu druga z tylu :baffled:nawet nie wiedzialm ze mnie tak lubia :zawstydzona/y::szok:Podziekowanie wszystkim sie podobało a kierownice zołzie szczęka opadła Ktoras sie pytal czy to taki zwyczaj w pl nie to mój pomysł i miły gest nich nie mysla ze sroce spod ogona wyskoczyłam :-D chcialm zostwaic po sobie mile wrazenie mysle ze m isie udalo koledzy z ochrony zyczyli powodzenia i dali czekoladki ale [poczestowalam takze mąz nawet nie wie ;-)ogolnie smutno mi troche bedziemi trudno prze najblizsze dni ale mysle ze dam rade :tak:dobranoc

mile takie pozegnanie
dasz rade

Witam w sobotę :tak: Pogoda okropna, rano padało teraz już na szczęście nie :tak: miałam iść na miasto ale jakoś nie chce mi się :-p może tylko na lumpki skoczę bo nowy towar dzisiaj :-) M mi pisał że na przyszły rok poligon od lipca do września :szok: mam nadzieję że go nie wyślą albo lepiej że poligonu nie będzie :tak: idę się pomalować i się pomału szykować bo potem nie będę miała jak :-) spokojnej soboty życzę laseczki :-D

Witam w sobotę :tak: Pogoda okropna, rano padało teraz już na szczęście nie :tak: miałam iść na miasto ale jakoś nie chce mi się :-p może tylko na lumpki skoczę bo nowy towar dzisiaj :-) M mi pisał że na przyszły rok poligon od lipca do września :szok: mam nadzieję że go nie wyślą albo lepiej że poligonu nie będzie :tak: idę się pomalować i się pomału szykować bo potem nie będę miała jak :-) spokojnej soboty życzę laseczki :-D
to długo, oby nie z nim.

Witam sobotnie, my juz po zakupach. Na spacerze pograłysmy w piłkę, teraz zasiadłam ze sniadaniem do was, ale juz zjadłam:-)

Na dworze bardzo pryzjemnie, ciepło. Co prawda bez słońca, ale fajnie. Jedziemy dziś do lasu:tak:

Zapomnialam wam wczoraj młodej tekst powiedzieć. Z tesciową położyłyśmy isę prawie na podłodze zesmiechu.

Młoda woła kupke i poleciała, usiadła, cisza cisza. Wołam
-skończyłaś???
Cisza
-Zrobiłas już?
chwila ciszy
-Mamo zrobiłam prezent
lecę do niej, a ta siedzi na klopie z papierem toaletowym w rączce i mówi bardzo poważnie
- ale jeszcze nie zapakowałam.

Dziewczyny, ze śmiechu w pół się złamałyśmy z tesciową. Ona akurat wychodziła z pokoiku i całą scenkę widziałą i słyszała. No polewka. Dzis musz ePiciowi to opowiedzieć.

Dobra, bo musze jeszcze 2 prania wstawić i do babci zdążyć.
Pa

witam sie sobotnio;-)
dzis pospalam az za dlugo
no i co
mala wzywa:sorry::confused2:
głodomorra mała jak nie spi to tylko by jadła
teraz m ma znow tydzien urlopu:confused2:
znow przestoj
ale juz go nagabuje co by ten tydzien na szukanie roboty przeznaczył:tak::tak:
wlasnie jem sniadanie
fajna pora nie ma co i zaraz sie za kokardki zabieram
dzis musze przynajmniej 250 walnac;-):tak::tak:

Natali Ty nadal te kokardki robisz? Myślałam że na jakiś czas przestałaś :tak:
Luna tekst powalający :-D:-D:-D:-D a do lasu tak o czy na grzybki? Ja też mam nadzieję że on nie pojedzie :tak: a jak pojedzie to ja nie wiem co ze sobą zrobię przez te 3 miesiące :sorry: chyba każdą z Was odwiedzę :-D

Kuba poszedł spać, na lupkach znowu tylko jedną parę spodni znalazłam :confused2: ja nie wiem, coś ostatnio cienko z ciuchami dla dzieci mają :no: w poniedziałek będę musiała na miasto lecieć, może gdzieś jakąś dostawe mieli :sorry: idę trochę posiedzieć póki Kubek śpi a potem do kauflanda na zakupi jeszcze raz :-)

reklama
Do góry