reklama
aguska2017
Fanka BB :)
hejka ja na chwilke bo Bartek zasnął to coś zrobie wreszcie w domu:-)
Lena oby Gai szybko przeszło niech wreszcie jakiś lekarz sie zajmie nią dokładnie bo z tego co piszesz to do bani tam u ciebie ze służba zdrowia.
Kokusia remont?u mnie też by sie przydał hehe ale ja poczekam do wiosny i też przecierpie kilka dni brudu bo efekt jest tego wart:-)
acha witam oczywiście nowa mame.
później sie odezwe to was dokładnie poczytam :-)
beata musze kupić te czopki dzięki może mojemu też pomoga:-)
Lena oby Gai szybko przeszło niech wreszcie jakiś lekarz sie zajmie nią dokładnie bo z tego co piszesz to do bani tam u ciebie ze służba zdrowia.
Kokusia remont?u mnie też by sie przydał hehe ale ja poczekam do wiosny i też przecierpie kilka dni brudu bo efekt jest tego wart:-)
Ostatnia edycja:
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Boszeeeeeeeee my znowu do lekarza Gaja ma chyba zapalenie ucha wylała jej się woskowina i jak naciskam to płacze;(
Jejku Lena ale Wy się wymęczycie tymi chorobami. Współczuję i zdrówko podsyłam taczkami.
hejka ja na chwilke bo Bartek zasnął to coś zrobie wreszcie w domu:-)
Aguska my też dopiero bliżej wiosny będziemy robić bo na razie mężowy ma urwanie głowy w robocie a on to wszystko będzie robił sam. Teraz to tylko będziemy skupować wszystko. Potem tek kieszeń nie boli jak się po trochu wydaje. Policzyliśmy że w 6-7 tysiącach powinniśmy się zamknąć. Więc nie jest tak źle.
Dziś jestem prawie odcięta od kompa bo moje dziecko się nudzi i cały dzień gra w Cliforda

I znowu moje genialne pomysły odbiły się na mnie

czesc mamuśki!!!
witam sie w czwartkowy dzien.głowa mnie boli i nie mam na
nic ochoty.dobrze ze dzieci sa grzeczne i ładnie sie bawia to ja mogę odpocząc i sie polożyc.pogoda do d..y,zimno,ponuro i deszczowo
krystian gra w grę,dzieci zjadły obiad i teraz spią,m w pracy a ja obiad juz mam zrobiony,posprzątałam sobie i odpoczywam;-)
miłego dnia :-)
lena-życzę dużo zdrowka dla gai,oby jej to chorubsko jak najszybciej przeszło.
inka-witamy i zapraszamy!!!
aguska-gratuluje bartusiowi ząbka.
kakusia-my mamy tez w planach na wiosnę remont kuchni i łazienki ale jak sobie pomyśle jaki bedzie bałagan to mi sie wszystkiego odechciewa.
:-(
malinaka,dowikla-gratuluje zdolnych dzieciaczkow.
witam sie w czwartkowy dzien.głowa mnie boli i nie mam na

miłego dnia :-)
lena-życzę dużo zdrowka dla gai,oby jej to chorubsko jak najszybciej przeszło.
inka-witamy i zapraszamy!!!
aguska-gratuluje bartusiowi ząbka.
kakusia-my mamy tez w planach na wiosnę remont kuchni i łazienki ale jak sobie pomyśle jaki bedzie bałagan to mi sie wszystkiego odechciewa.

malinaka,dowikla-gratuluje zdolnych dzieciaczkow.

beniaczek
Początkująca w BB
Witam mamuśki siedzące w domu!
Witam laseczki popołudniowo 
As matko to o której Darek kończy pracę???????????? dla mnie to pora nieludzka

Dowikluś to moja Julka ma inną ocenę tzn też to wszystko wyszczególnione i znajomość części ciała przyrody otoczenia angielskiego informatyki norm społecznych czytania pisania itd itp tylko wszystko jest w formie tabeli i oceniane a-czyli opanowała w formie wzorowej b- opanowała w formie dobrej c- materiał nie opanowany w całości

a zachowanie jest rozbite na relacje w szkole z rówieśnikami relacje z personelem ,zachownie na lekcji,słownictwo,empatia,zaangażowanie w życie szkoły,postawa jako uczeń przyjaciel człowiek i tam jest w-wzorowo d-dopuszczająco n-nagannie 
Kokusia to co by nie powiedziec sama na siebie bat ukręciłaś

Lenka kurcze nie zazdroszczę

moja Julka miała zapalenie ucha środkowego i własnie wyciekał jej płyn z ucha i jak się okazało tak jak pisze As miała perforację bębenka :-
-
-
-( miała zakładane opatrunki do ucha potem sączki i strasznie cierpiała :-
-
-(oby małej to nie było to 

bo Julka niestety do dziś ma problem z uszami :-
-
-(
Moja gwiazda w szkole szło się fajnie w tym słoneczku ale zimny wiatr wiał jak diabli

ale okulary słoneczne miałam już na nosie a dla mnie to już taki mały powiew wiosny mimo -2 na termometrze 

A dziewczynki w biedronce (ulubionym sklepie wszystkich mamusiek

) są świetne rajstopki dla dzieci disneya i tablice motywacyjne do naklejania naklejek za wykonane zadania itd

a i świetne majtki dla mam tatusiów i dzieciaczków 

As matko to o której Darek kończy pracę???????????? dla mnie to pora nieludzka

Dowikluś to moja Julka ma inną ocenę tzn też to wszystko wyszczególnione i znajomość części ciała przyrody otoczenia angielskiego informatyki norm społecznych czytania pisania itd itp tylko wszystko jest w formie tabeli i oceniane a-czyli opanowała w formie wzorowej b- opanowała w formie dobrej c- materiał nie opanowany w całości

Kokusia to co by nie powiedziec sama na siebie bat ukręciłaś

Lenka kurcze nie zazdroszczę

Moja gwiazda w szkole szło się fajnie w tym słoneczku ale zimny wiatr wiał jak diabli

A dziewczynki w biedronce (ulubionym sklepie wszystkich mamusiek

aguska2017
Fanka BB :)
Trzymamy kciuki żeby Gai szybko przeszło
Ale dziewczyny czasu chyba nie macie bo widzę że mało postów.
Ja później jeszcze napisze Bartuś mi coś wcisnąl w kompie i skasowałam jedna przeglądarke z której lubiłam korzystać i musze ja znowu pobrać ale to już jak mój m przyjdzie do domku.
Ja później jeszcze napisze Bartuś mi coś wcisnąl w kompie i skasowałam jedna przeglądarke z której lubiłam korzystać i musze ja znowu pobrać ale to już jak mój m przyjdzie do domku.
reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Moja wczoraj rzygnęła mi na klawiature i spacja ledwo co działaTrzymamy kciuki żeby Gai szybko przeszło
Podziel się: