reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

As super że matura zdana :tak: współczuję z powodu bratowej i taty :-(

Kuba spał mi tylko godzinę :confused2: a myślałam że sobie odpocznę chociaż trochę ale jak widać nie dane mi było :sorry: obiadek nie dawno zjedliśmy teraz czekam aż M wróci z pracy, miał już być pół godziny temu a tu nic :baffled: dzisiaj trzeba iść do solarium bo blada jestem jak nie wiem co :sorry:

reklama
As dobrze co do maturki trzymam za reszte kciuki a co do tych przykrych spraw to współczuje

My już po spacerkach Bartuś sie troche wyszalał w parku tarzał sie w trawie a ja z nim:-Dzrywał kwiatki i wyrywał trawe:-DPogoda dopisuje oby tak dalej a oglądałam prognoze to jutro ma być jeszcze cieplej :-)

As76 trzymam kciuki za tatę i bratową

A suwaka ani widu ani słychu, ale jakos przestało mi to przeszkadzac, wklejam suwaki z róznych stron i nic, pewnie robie to zle bo nie mozliwe zeby mi zaden nie działał.
Wszystkie próbujemy pomóc ...:tak:Nie da się jaśniej wytłumaczyć " jak wstawić suwaczek".:sorry: Napisałam Ci PW ( prywatną wiadomość ) kilka dni temu :sorry:, byś podała stronkę , z której chcesz wkleić suwaczek. :tak:
Wygenerowałabym Ci kod gotowy do wklejenia na forum. :tak::tak::tak:
Ale skoro przyzwyczaiłaś się...;-):-) Nic na siłę.;-)

gimpelka , Ty z BB łączysz się poprzez kompa , czy przez telefon?

Witajcie mamuśki.:-)

Ledwo siedzę:unsure:. Nogi wchodzą mi do czterech liter, usypiam na stojąco.:baffled::ninja2:

Wstałam o 7:00 . Oddelegowałam starszaków do szkoły , zrobiłam śniadanko Amelce i "głowie rodziny" ( czyt. stonce) , i pognałam w wir przygotowań komunijnych.:tak:
Jak się wzięłam , tak z jedną przerwą ok. 16 stałam w garach.:baffled: Do teraz.:szok:

Do tego dziś spowiedź zaliczyliśmy całą rodzinką ( oprócz Amelki oczywiscie :-D).:tak:

Jutro dalsze gotowanie, szykowanie, a w niedziele ŚWIĘTO! :-)

Na domiar zaczęły sie próby Kacpra do poprawki z I komunii.:crazy: Jestem w III klasowej i organizacja również na mnie spada.:baffled::baffled::baffled:

Cały tydzień zaganiany.:confused2::confused2::confused2:

Dzieci u mamy , stonka tv ogląda.... idę spać.:unsure::unsure::unsure::unsure:

Ostatnia edycja:
Aaaa i jeszcze jedno....

OGŁOSZENIE :

Może znajdzie się jakaś chętna mamuśka z Radomia lub z okolic... WARTO!!! Można zabrać znajomą.:tak:

Ogłoszenia - Radom

Niestety ,ze względu na zaganiany tydzień ( choć bardzo chciałam!), żałuję ,ale nie mogę być...

Ostatnia edycja:
Witam. Słoneczko pięknie świeci :tak: zapowiada się ładna pogoda dzisiaj :tak: mieliśmy jechać na żary ale jak na razie mi się nie chce :sorry2: wczoraj sobie posprzątałam więc dzisiaj mam wolne, M tylko musi łazienkę umyć ;-) obiadek mam ze wczoraj tylko makaron ugotować i wsio dzisiaj :tak: a na 19 na imprezkę :-) wczoraj poszłam do solarium na 6 minut i jestem cała czerwona i wszystko mnie piecze :baffled: masakra mam nadzieję że do wieczora mi przejdzie chociaż trochę ;-)

Witam sobotnio!
Ja dziś tylko na chwilkę. Od rana jestem zaganiana :-D. Nie dawno wróciliśmy ze spacerku i teraz usiłuję położyć swojego malucha spać, no a później czas zabrać się za obiad. Postaram się doczytać zaległości jak znajdę chwilkę czasu. Miłego dnia Wam życzę! :tak: Duże buziaki!

My też już po spacerku:-)
czekam na mężusia i myśle co dzis robić?może byśmy sie gdzieś przeszli z maluchem ale nie wiadomo jak tam mój ukochany na to zareaguje pewnie zmęczony będzie i najwyżej to pójdziemy do parku.
Śliczna dzi u nas pogoda tylko troche wiaterek zawiewia ale i tak jest ciepło:-)
uciekam narazie kobietki

Kochani mój najdroższy tatulek odszedł do Pana dzisiaj o godzinie 13,35.
Do ostatniej sekundy głaskałam mojego tatulka po głowie i trzymałam za rękę.
Już nie cierpi
nic go nie boli
Teraz jest szczęśliwy

Pokój jego duszy (*) (*) (*)

reklama
Do góry