reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

agśka maluch?? moja to kupki uwielbia.. szaleje jak sie da..:-)
wogóle spryciarz wszedł sobie pod stół hehe
ewuniaf radzę so nie dobrze :-) a nawet moge powiedzięc że bardzo dobrze...
do niedawna wychodziłam na spacer z kimś jeszcze głównie z mężem żeby mi Viki pomagał pilnować a jak był w pracy siedziałam w domu a od kilku dni chodze z dziewczynami sama i sobie też radze :-)
i mała mi nie ucieka .,. tylko mnie ładnie słucha
miałam coś napisac ale zapomniałam :dry:
chyba do zdjęcia ale nie jestem pewna czy to lena wkleiła... hmmm
a tak , super mała się w kulkach bawi z mamską :-D hehe
aguska zobacz moją małą jak sobie radzi na kulkach :-)i ogólnie w "małpim gaju"
my tam jeździmy średnio co 2 tyg czasem 3 tyg:-)
a mała szaleje.. miałam jeszcze gdzieś wcześniejsze fotki jak miała roczek , i troszkę ponad roczek ale nie na tym kompie ... ale zawsze się bawiła super..
nawet jak miałą pół roku to jej się podobało :-)
Zobacz załącznik 359191Zobacz załącznik 359192Zobacz załącznik 359193Zobacz załącznik 359194Zobacz załącznik 359195Zobacz załącznik 359196
Super fotki:)
Szalona Wiki;)

reklama
Vikamcia super fotki:-)niebawem napewno też sie wybierzemy;-)
My wróciliśmy już do domku po spacerku byliśmy tylko godzinke bo nadal jest dla Bartusia za gorąco.biegał i był cały czerwony nie dobrota moja buntuje sie i wogóle za rękę nie chce chodzić.
Teraz leży i ogląda Mańka i pije herbatke:-) a przed chwila buchnął mi długopis i ma teraz popisany brzuszek:-D bo ma tylko pampka więc dużo wolnego ciałka do popisania
miałam co jeszcze napisać i zapomniałam:zawstydzona/y:

Vikamcia śliczne zdjęcia:tak:. My też z poczatku wychodziliśmy razem na spacerki ale potem sie coraz ładniej na dworze robiło , mąż w pracy i nie chcialo mi sie czekac az wróci i zaczelam wychodzic sama z maluchami. Na początku było ciezko bo Misiek jest z tych facetów którzy lubia chodzic własnymi ścieżkami:-D musiałam go na szelkach prowadzić zeby mi nie uciekal. Z czasem sie uspokoil. Teraz mam na niego sposób. zawsze na spacer bierze ze sobą taczke. Wtedy ja pcham wózek z Hanią a on taczke z kamyczkami lub innymi skarbami:-D. Trudniej jet jak z całą trójka gdzieś ide

Lena ale mi zrobiłaś smaka na truskawki!!! a w ogrodzie jeszcze zielone... ech....
a z praniem i prasowaniem to ja dzisiaj w lesie jestem:-D

Aguska moj młody tez za nic na świecie za rączke nie pojdzie:no: Dobrze chociaż ze ktos wymyślił taczki dla małych facecików:-D:-D:-D

Gimpelka jak tam u ciebie????

Nasza wizyta w gabinecie lekrskim trwała godzinę i 15 minut:szok::szok::szok:
Michał i Hania mają zapalenie gardła ale spróbujemy ;leczyć bez antybiotyków. kasia dostała leki "na stałe na te swoje duszności. Musze nauczyć ją jak ma sama korzystać z babyHalera...:baffled:
Dostaliśmy 4 skierowania do specjalistów- Kasia i Michał do alergologa, Michał do laryngologa bo ma mocno przerośniety trzeci migdał, Hania do poradni rehabilitacyjnej. Od jakiegoś czasu dziwnie się odgina do tyłu....
To tyle o nas. Ja sie juz chyba lepiej czuje niż rano, nawt ochota na male piwko naszła:-):-):-)

Pozdrawiam wszystkie

Vikamcia śliczne zdjęcia:tak:. My też z poczatku wychodziliśmy razem na spacerki ale potem sie coraz ładniej na dworze robiło , mąż w pracy i nie chcialo mi sie czekac az wróci i zaczelam wychodzic sama z maluchami. Na początku było ciezko bo Misiek jest z tych facetów którzy lubia chodzic własnymi ścieżkami:-D musiałam go na szelkach prowadzić zeby mi nie uciekal. Z czasem sie uspokoil. Teraz mam na niego sposób. zawsze na spacer bierze ze sobą taczke. Wtedy ja pcham wózek z Hanią a on taczke z kamyczkami lub innymi skarbami:-D. Trudniej jet jak z całą trójka gdzieś ide

Lena ale mi zrobiłaś smaka na truskawki!!! a w ogrodzie jeszcze zielone... ech....
a z praniem i prasowaniem to ja dzisiaj w lesie jestem:-D

Aguska moj młody tez za nic na świecie za rączke nie pojdzie:no: Dobrze chociaż ze ktos wymyślił taczki dla małych facecików:-D:-D:-D

Gimpelka jak tam u ciebie????

Nasza wizyta w gabinecie lekrskim trwała godzinę i 15 minut:szok::szok::szok:
Michał i Hania mają zapalenie gardła ale spróbujemy ;leczyć bez antybiotyków. kasia dostała leki "na stałe na te swoje duszności. Musze nauczyć ją jak ma sama korzystać z babyHalera...:baffled:
Dostaliśmy 4 skierowania do specjalistów- Kasia i Michał do alergologa, Michał do laryngologa bo ma mocno przerośniety trzeci migdał, Hania do poradni rehabilitacyjnej. Od jakiegoś czasu dziwnie się odgina do tyłu....
To tyle o nas. Ja sie juz chyba lepiej czuje niż rano, nawt ochota na male piwko naszła:-):-):-)

Pozdrawiam wszystkie

Zaparszam na ciasto i shake;)
Oj Ci lekarze ehhh.przerabane ...ale najwazniejsze by pomogło maluszkom:)

A ile Ty masz lat??

Ewuniaf no to nie źle życzę zdróweczka dla was;-) a alergie na co maja maluchy?
Moi chłopcy już śpia ja też sie kłade bo przez tą pogodę to padam z nóg.
Do jutra dziewczyny
Lena twoja Gaja ma urodziny wtedy kiedy mój tata;-)

reklama
Lena ja mam skończone az 27 lat:-D- szczerze mówiąc nie mam koleżanek w moim wieku które mają wiecej niż dwójke dzieci, wiekszość ma dopiero pierwsze a my jeszcze o czwartym myślimy

Aguska moja Kasia i Michał mają skaze białkową (bardzo silnie reagują na białko ml.kr, kasia oprócz tego ma alergie na pierze i wełne owczą. teraz czekają nas następne testy...
Obawiam sie ze i Haneczka bedzie alergikiem... ma niestety duze szanse....

Zyczev wszystkim spokojnej i przespanej nocki!!!

Do góry