reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dziewczyny ale już sie wkurzyłam bo komp mi siadł i nie mogłam go nawet włączyć a że jestem blondynką to wiadomo że u mnie wszystko trudne:-D ale nie jest ze mną aż tak źle bo jakoś naprawiłam;-)chyba sie spocił biedak i zagrzał albo coś z kablami jak m wróci to sprawdzi:-)
Bartuś ogląda Toy Story już zjadł krupniczek ale coś mało pewnie przez pogode.
beata powodzenia z tym mieszkankiem;-)
Lena a ile osób ogólnie zapraszasz?
fanta a co u was?

Moje dziecię przed chwilą wlazło na oparcie wersalki i prawie spadł z drugiej strony mam kaskadera w domu

reklama
Beata, gratuluję w końcu będziecie na swoim :tak:, a za jakiś czas może maluszek Wam się trafi ;-). Powolutku sobie wszystko zrobicie i wszystko się ułoży. My dostaliśmy wczoraj z T od teściów <na dzień dziecka> półmisek porcelanowy w podgrzewaczu :-D. Przyda się jak już będziemy na swoim ;-). W sierpniu staramy się już o kredyt bo będą większe dochody. Mam nadzieję, że się uda. Jak narazie mieszkano na nas czeka :-).
Lenka, szkoda, że Wiktoria odmówiła ale to już siła wyższa w jej przypadku.
Aguśka, mały szogun ma iść spać ale jakoś nie wygląda na to by był śpiący. U Nas wszystko ok. T dziś na szkoleniu trzeci dzień, a jutro już normalnie do pracy leci. Kubusiowy już nie kaszle i nie smarka, antybiotyk już skończył więc wszystko gra. Co prawda teściowie zasmarkani ale mają zakaz przytulania Kuby :-D. Mnie gardło dalej boli <biorę cholinex na zamianę z orofarem> ale na szczęście nic po za tym mi nie dolega. Jak pogoda się poprawi to wybieramy się po południu na festyn do parku z okazji dnia dziecka. Obiadek mam więc mogę sobie przy kompie posiedzieć :-)

Ostatnia edycja:
hejka u nas wiatr sie zerwał myślałam że jakaś burza bedzie a tu d... na szczęście jest troche chłodniej to sobie z Bartusiem pójdziemy na spacerek bo lepsze od razu powietrze;-)
Wiecie co te moje dziecię znowu wymyśliło?wypadł z łóżeczka!:szok:pewnie zastanawiacie sie jak to zrobił.Miał zabawke na którą wszedł ale nie jakąś dużą jednak wspiął sie po niej zawisł na poręczy i sie przerzucił na drugą strone a nóżkami wspinał sie po szczebelkach:szok:całe szczęście że była u nas Bartusia ciocia która go zdąrzyła chwycić bo tak byłaby gleba!ja już chwilami nie wytrzymuje z moim dzieckiem a tak ogólnie to wchodzi do szafki od biurka i sie tam zamyka:-DNie ma dla niego rzeczy nieosiągalnych
a co tam u was?jak dzionek mija?

Fanta fajny prezent :-)
Aguska mój Kuba jak był mały to wypadł z łóżeczka :sorry: było na najniższym poziomie i jak on to zrobił to nie wiem :sorry: dziecko jak chce to wszystko zrobi :tak:

Witam wieczorem :tak: pogoda trochę się poprawiła, szkoda że dopiero na wieczór :sorry: miałam zamiar jechać na żary ale wypłatę dopiero dali po 16 :confused2: no i dupa z zakupów była :sorry: jutro M ma na 14 więc rano pojedziemy :tak: ja z Kubą już po kąpieli, Kuba właśnie zjadł kolację zaraz ja sobie coś zrobię chyba że M wyślę po pizze albo chińskie :laugh2: no to tyle co u mnie :-) spokojnej nocki życzę :-)

Bartusiek już śpi padł po 19.
Ja zjadłam przed chwileczka kolacje mężuś tv ogląda i coś widzę że chyba zaraz przyśnie:-D
powiem wam że nic mi się już nie chce leń nocny już mnie dopadł:-p

Gimpelka Wojtuś jest przesłodki ten nasz forumowy pysio:-D Aż wspominam swojego Bartka jak był taki maleńki:-)fajny pomysł z tą stonoga tylko później przewieś ją o dużo wyżej nam łóżeczkiem bo mały jak zacznie wstawać to zostanie tylko po niej wspomnienie;-):-)
Ostatnio tak myślałam czy chciałabym mieć jeszcze jedno dziecko oczywiście jeszcze nie teraz bo mnie nie stać ale tak za 2 lata?taka córeczka ...

hehe gimpelka to powodzenia z tym wysypianiem bo ja do tej pory jakos nie mogę się wyspać ale to już chyba z przyzwyczajenia;-) marzy mi się tak jednego dnia pospać do 10 ale jak narazie na marzeniach się kończy;-)
A co do Wojtusia to ja nie uważam że jest za grubiutki czy coś ja jestem zdania że co najmniej do roku dziecko nawet powinno być takie pysiowe:-);-)bobaski maja te swoje słodnie fałdki Bartuś też był pulpaśkiem troche:-D

Gimpelka super pomysł ze zdjęciami :-)

Witam. Pogoda taka sobie, chłodno i trochę chmur na niebie ale na szczęście dzisiaj ma nie padać :tak: my już wszyscy po śniadanku :tak: ja sobie włoski umyłam, pomalowałam się i za jakieś pół godzinki na miasto :tak: trzeba opłaty porobić do końca, zapłacić za mieszkanie i po wypłacie :dry: piękne polskie realia :confused2: dzisiaj M idzie na 14 do roboty więc za bardzo obiadu robić nie muszę ;-) jutro do teściowej, ale jak na razie mi się nie chce :-p

reklama
Lena to już taka fajna gromadka:-)
beata nic mi nie mów o tych naszych polskich realiach bo mnie krew zalewa:wściekła/y:opłaty opłaty opłaty i kasy nie ma!:wściekła/y:aj szkoda gadać
Ja to wogóle dziś mam jakiś zły dzień
Bartuś już zasnąl bo wstał dziś po 5 nadal ząbki mu dokuczaja
Później po obiadku pójdziemy sobie na spacerek a m ma dziś późno skończyć prace

Do góry