aguska2017
Fanka BB :)
dziewczyny ale już sie wkurzyłam bo komp mi siadł i nie mogłam go nawet włączyć a że jestem blondynką to wiadomo że u mnie wszystko trudne
ale nie jest ze mną aż tak źle bo jakoś naprawiłam;-)chyba sie spocił biedak i zagrzał albo coś z kablami jak m wróci to sprawdzi:-)
Bartuś ogląda Toy Story już zjadł krupniczek ale coś mało pewnie przez pogode.
beata powodzenia z tym mieszkankiem;-)
Lena a ile osób ogólnie zapraszasz?
fanta a co u was?
Moje dziecię przed chwilą wlazło na oparcie wersalki i prawie spadł z drugiej strony mam kaskadera w domu
ale nie jest ze mną aż tak źle bo jakoś naprawiłam;-)chyba sie spocił biedak i zagrzał albo coś z kablami jak m wróci to sprawdzi:-)Bartuś ogląda Toy Story już zjadł krupniczek ale coś mało pewnie przez pogode.
beata powodzenia z tym mieszkankiem;-)
Lena a ile osób ogólnie zapraszasz?
fanta a co u was?
Moje dziecię przed chwilą wlazło na oparcie wersalki i prawie spadł z drugiej strony mam kaskadera w domu
, a za jakiś czas może maluszek Wam się trafi ;-). Powolutku sobie wszystko zrobicie i wszystko się ułoży. My dostaliśmy wczoraj z T od teściów <na dzień dziecka> półmisek porcelanowy w podgrzewaczu
pewnie zastanawiacie sie jak to zrobił.Miał zabawke na którą wszedł ale nie jakąś dużą jednak wspiął sie po niej zawisł na poręczy i sie przerzucił na drugą strone a nóżkami wspinał sie po szczebelkach
było na najniższym poziomie i jak on to zrobił to nie wiem
no i dupa z zakupów była
no to tyle co u mnie :-) spokojnej nocki życzę :-)
piękne polskie realia
opłaty opłaty opłaty i kasy nie ma!