reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Wskoczył kotek na ławeczkę, zdmuchał na torcie jedną świeczkę, i zamiałczał pięknie miał.
Teraz pobieg bez miałczeia żeby złożyć Alankowi życzenia!!!

Alanku Wszystkiego co najlepsze od Julkowej rodzinki.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ALANKA

Załączniki

• kubusz1swieczka5rb[1].gif
    kubusz1swieczka5rb[1].gif
    2,8 KB · Wyświetleń: 60
ZUZIA jesli moge to terz prosze o przesyłanie głupot
brenda51@wp.pl:tak:

Kunda cieszymy sie ze wszystko jest wpozadku z Maciusiem oby tak dalej:-)
ach te zakupy,ja mieszkam w miescie i sklepow jest mnostwo az za duzo,bo wychodze na miasto i sklep koło sklepu towaru pełno a ja sie wtedy zastanawiam co kupic i zazwyczaj nic nie kupuje bo niemoge sie zdecydowac:-(
ciekawe jaka dzis pogoda wczoraj było dosc fajnie i spacerowałam do upadłego z małym zaliczylismy plac zabaw i tam była najwieksza frajda,pierwsze co to na zjerzdzalnie

Moj Mazus dzis w pracy wiec my znowu sami:-(
Wczorajszy wieczor przebiegł pod hasłem szukanie cumelka bo Macius gdzies ga zawieruszył ze nie ma....ciekawe kiedy sie znajdzie:-)

No to jeszcze raz dla Alanka sto lat

Hello;-) my juz tez meldujemy sie na posterunku:tak: Maly z tatusiem poszedl na plywalnie, a mamusia ma troche czasu dla siebie:tak:
Kunda super, zez Maciusiem juz wszystko ok!:-)

Ja dzisiaj sobie robie wolny dzien od wszelkich obowiazkow, tatus niech sie wszystkim zajmuje, a ja sie bede byczyc:laugh2: :laugh2: Pogoda na razie pod psem i nie ma chyba szans na poprawe, a chcielismy sobie zrobic wycieczke nad morze, ale chyba z niej nici....

reklama
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Serdeczne życzonka
Uśmiechów i słonka,
Szczęścia ogromnego,
Wszystkiego dobrego!!!

Zyczy Alankowi Vanesska z mama!!!
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Witam!
Wczoraj nie mialam nawet czasu zajrzec bo mielismy goscia w domu.Pogoda sloneczna az milo.

Do góry